Problem na Strednej skole
re
Ak by som sa mohol vyjadrit k temu , tak podobnu situaciu som zazil pred xx rokmi na zakladnej, kde mi jeden huncut bral vodu co som mal na desiatu a zakazdym mi ju vypil, mal aj ine taketo prejavy ale to bolo v normale, rozmyslal som ako tomu predist. Nalial som si do flase prehanadlo , on to vypil a dva dni nebol v skole a ja som sa smial az ma brucho bolelo
. Tym ze mu jednu natiahnes toho vela nevyriesis podla mna, ja by som ho nahral na mobil , ukazal triednej, riaditelke a keby stym nic nerobili, isiel by som za policajtom na stanicu
. Takymto sposobom by si mu uskodil viacej ako 1-2 pestami. .. aspon moj nazor ..
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: re
dobry napad musim povedat mame nech mi prinesie z pracevvTF napísal:Ak by som sa mohol vyjadrit k temu , tak podobnu situaciu som zazil pred xx rokmi na zakladnej, kde mi jeden huncut bral vodu co som mal na desiatu a zakazdym mi ju vypil, mal aj ine taketo prejavy ale to bolo v normale, rozmyslal som ako tomu predist. Nalial som si do flase prehanadlo , on to vypil a dva dni nebol v skole a ja som sa smial az ma brucho bolelo. Tym ze mu jednu natiahnes toho vela nevyriesis podla mna, ja by som ho nahral na mobil , ukazal triednej, riaditelke a keby stym nic nerobili, isiel by som za policajtom na stanicu
. Takymto sposobom by si mu uskodil viacej ako 1-2 pestami. .. aspon moj nazor ..
//len tak ma napadlo mal si z toho problem ??
-
P3Bo
Guru wannabe
Boze je tu o tom sest stran a nic sa nestalo , a ani sa nestane.
Keby si toho bol schopny tak to uz spravis nebodaj cakas ze sa ti niekto z hojka sam ozve ze ho zbije za teba ? Bud to sprav abo ser na to ale uz ma nudi pozerat sa na tuto temu kde sa vkuse obmiela prva strana iba inymi slovami . Su len dve moznosti bud natoc na mobil /chod za riaditelom , alebo ho zbi . Este kolko krat to chces pocut
-
Hotwire
Addict
sak pisal ze v pondelokP3Bo napísal:Boze je tu o tom sest stran a nic sa nestalo , a ani sa nestane.Keby si toho bol schopny tak to uz spravis nebodaj cakas ze sa ti niekto z hojka sam ozve ze ho zbije za teba ? Bud to sprav abo ser na to ale uz ma nudi pozerat sa na tuto temu kde sa vkuse obmiela prva strana iba inymi slovami . Su len dve moznosti bud natoc na mobil /chod za riaditelom , alebo ho zbi . Este kolko krat to chces pocut
-
blitzkrieg
Professional
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
blitzkrieg
Professional
mame tam aj padacie noznice, no ak chcete zamknite a o 14:00 odomknite alebo nemusite hned vam sem napisem : Dostal na budku odomna a ked spoluziaci videli tak sa pridali a dali mu aj oni staci ?? mozete lock modovia s polovice vyrieseneskenner napísal:prax? strc mu hlavu do sustruhu
-
blitzkrieg
Professional
-
blitzkrieg
Professional
-
blitzkrieg
Professional