P3Bo napísal:Boze je tu o tom sest stran a nic sa nestalo , a ani sa nestane. Keby si toho bol schopny tak to uz spravis nebodaj cakas ze sa ti niekto z hojka sam ozve ze ho zbije za teba ? Bud to sprav abo ser na to ale uz ma nudi pozerat sa na tuto temu kde sa vkuse obmiela prva strana iba inymi slovami . Su len dve moznosti bud natoc na mobil /chod za riaditelom , alebo ho zbi . Este kolko krat to chces pocut
sak pisal ze v pondelok som aj ja zvedavy ako to dopadne
mame tam aj padacie noznice, no ak chcete zamknite a o 14:00 odomknite alebo nemusite hned vam sem napisem : Dostal na budku odomna a ked spoluziaci videli tak sa pridali a dali mu aj oni staci ?? mozete lock modovia s polovice vyriesene a tych koho to bude zaujimat nech mi zajtra napisu SS ako to naozaj dopadlo tak rad odpisem
compleX napísal:este nie ale to isté co som napisal hore tak napisem zajtra sem ze VYKONANE
no hlavne neostan pri reciach smelo do toho neboj nic .. nakopni mu prdel teda ak to nepojde po dobrom a nie ze nic neurobis ak sa rozhybes istotne sa pridaju i ostatny
dostal z drevenu rucku od pilnika na celo a do nosa lebo mi dal s pilkou po hlave a ked som zacal ja tak to bolo ako retazova reakcia VSEEEETCI donho sa pustili ,, myslim si ze uz moze byt aj lock
kazdy mu zacal robit zle lebo sa len predvadzal ze je nabuchany a pritom sa kazdeho boji dostal s tou ruckou po nose,cele proste sme ho dobili a este sme ho natocil ako robil zle takze mame ochranu pred tym kebyze to chce nazalovat
keby sme mali my takeho typka a chcel by ma sikanovat by som si dal napjprv s nim pohov a ak by provokoval dalej by som siel za veducou a ak by aj to nestacilo by som mu siel asi natrieskat,isiel by som solo a ak by sa nieco stalo tak by tam od toho boli kamosi(lebo podla mna keby som nanho poslal kamosov aby ho zbili tak by si pomyslel ze som slaboch a sam na nenho nemam)
ja by som to asi tako riesil
Oznam riaditelke ... po odchode z riaditelne ho dobi Ale nie ... Ak s jeho spravanim nieje rady... a nenajde sa zaidne riesenie ci uz z tvojjej strany alebo triedneho kolektivu (hromadny fight ) tak to oznam vedeniu skoly