Problemy s hamachi? Rieste tu!
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Hamachi
Noo ked vytvorim server na cs cez Dedicated Server a pripoja sa ludia na moju hamachi siet tak im dam Ip servera ale niektorym to ide a niektorym ten server nevie najst ... plz neviete v com moze byt chyba? 
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako hrat cez HAMACHI?
nainstaloval som hamachi!mam tam uz aj tie virtualne siete , ale neviem ako hrat cez to! ci kliknut na jednu a nechat bezat dos okno al. co! ?
poradte ! dik
poradte ! dik
priamo cez hamachi sa nehra ...
hamachi ti len vytvori nove sietove pripojenie, ktore sa tvari ako LAN siet a vsetci, ktori su v sieti sa tvaria ako v LAN sieti s tebou ...
teda ked pustis hru (a samozrejme mas hamachi pustene a pripojene), ktoru chces hrat s kamosmi, tak si pustis sietovu hru (cez LAN .. nie cez internet .. vo vacsine hier sa to lisi) a tam si uz hru vytvoris alebo sa pripojis k existujucej ...
teda za predpokladu ze ta hra sa cez hamachi da hrat
hamachi ti len vytvori nove sietove pripojenie, ktore sa tvari ako LAN siet a vsetci, ktori su v sieti sa tvaria ako v LAN sieti s tebou ...
teda ked pustis hru (a samozrejme mas hamachi pustene a pripojene), ktoru chces hrat s kamosmi, tak si pustis sietovu hru (cez LAN .. nie cez internet .. vo vacsine hier sa to lisi) a tam si uz hru vytvoris alebo sa pripojis k existujucej ...
teda za predpokladu ze ta hra sa cez hamachi da hrat
Re: otazka
znamena to ze sa s nim nemozes dobre spojit .. ze sa neda vytvorit dobre spojenie ... vacsinou to znamena ze si spolu nezahratejanige napísal:este yb som mal otazku, co zanmena ak je neikto ZLTEj zarby, alebo ma zltu bodku pri nicku???
-
tomasso
Medium Professional
problem s nickmi v hamachi
mam taky problem, pusim hamachi, pripojim sa niekde, vypise mi vsetkych, ktori sa prave v sieti nachadzaju, ale vsetci maju nick tomasso(moj nick).
nevedeli by ste nieco poradit, ako to dam tak aby kazdy mal normalny nick?
nevedeli by ste nieco poradit, ako to dam tak aby kazdy mal normalny nick?
- Prílohy
-
- bez_názvu.JPG (11.05 KiB) 3345 zobrazení
Neskusil si preinstalovat hamachi? Odinstaluj ho, ale presne podla postupu, ktory je na oficialnej stranke hamachi. http://www.hamachi.cz/index.php?lang=cz ... einstalace
-
smutko8882
Light Expert
-
smutko8882
Light Expert
rychlost downloadu/uploadu nema nic spolocne s pingom ... a ked ma aj rychle wifi pripojeni (co sa tyka DL/UL) moze mat dlhu odozvu ...smutko8882 napísal:Jak sa daju znizit pingy cez hamachi. ?? S kamosom mame docely good nety DSL2058kbps/512kbps a on ma mikrovlnku 4Mbps/1Mbps a ten kto vytvori server na Half-life napr. ma ping(0) a ten druhy ma smolu lebo pri pingu(300) si moc nezahra!
Neviete pomoct jak to nejako zrychlit?
-
hojko
Site Admin
Ten screen co si sem dal nie je error, ale je to dedicated server. Hru vytvoris tak, ze pustis CoD2_mp.exe (alebo aky ma nazov), das vytvorit server, nastavis tam LAN, nastavis moznost a pustis. Vtedy ta normalne pripoji a zvysok sa napoji na teba, ale je tu problem, ze ten server asi nebude viditelny. Budu sa teda musiet pripojit cez konzolu (znak ~ - tj. tlacitko pod ESC) a tam napisu connect 123.123.132.132 (ip servera - ip co mas v Hamachi!).
-
cristiano ronaldo
Light Star
pomoc s hamachi a bulanci
Prosim,pomozte mi.Minule som dostal skvely napad,ale nevyslo
tak prosim o pomoc.Urcite poznate hru bulanci,no,tak chcel by som zahrat ju proti kamosom a tak.No a tak sme si nainstalovali program hamachi po slovensky verziu 1.0.0.62(aspon myslim) no a on sa na mna napojil.Isli sme do hry a ja som vytvoril hru a jemu nenapisalo,ze sa nasla nejak hra,a tak sme nemohli proti sebe hrat
Ja mam ADSL.Neviem,v com je problem,tak prosim,pomoc,ak uz nekto hral bulanci s nekym,pls,napiste mi navod,ze co a ako presne robit.THX
sice som tu hru nehral tak ale mohlo by to fungovat takto
....kde mas zoznam hier (serverov) si najdi niekde (ak to tam je...ak ne tak nic:) ) ze connect na ip...odpis si ip toho co zalozil hru (mal by si ju mat napisanu v tom hamachi) a napis ju tam...ak to nepojde tak nevim ale pokial tam nic take neni alebo trepem <>oviny tak sry 
-
WiZard
Star
NFS U2 - hamachi
...neviet mi pls niekto poradit ako rozbeham nfs underground 2 cez hamachi?? lebo mi to nejde ani normalne cez LAN a pocul som ze na to treba nejaky patch.
dikes
dikes