Problemy s hamachi? Rieste tu!

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
tyler91
King
King

Re: Problemy s hamachi? Rieste tu!

Príspevok od používateľa tyler91 »

Ide vam Hamachi ??? Mne aj kamaratovi uz 2.den vyhadzuje nejaku genericku chybu.
Blade.m
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Blade.m »

presne, aj mne nejaká [5, 7, 7]

//edit
mal som verziu 1.0.1.5 a vyhadzovalo mi danú chybu...ale niekde na fóre som sa dočítal, že treba spraviť update hamachi, tak som spravil a už to ide :)
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Tu verziu mam aj ja,ale ked si dam novsiu verziu tak som dohral Heroes V,novsie verzie totiz nevedia najst server.
Lights
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lights »

hosi mne nejake registry nejdu vymazat... neviete ako ich vymazem? lebo mne nejdu haamchi aj ked som restartoval pc a nainstaloval novsu verziu wtff chcel som si zahrat Crusadera a nejak nejde lebo sa nemozem prihlasit cez hamachi stale mi vyskoci okienko... http://www.hamachi.cz/index.php?lang=cz ... #mediation
V otevřeném okně dejte: Upravit -> Najít a tam zadejte heslo: hamachi. Ono vám to vyhledá první registr a ten smažte klávesou DELETE. Jakmile to smažete, zmačkněte klávesu: F3 a najde vám to další. A takto dokola dokud nesmažete všechny registry patřící Hamachi.
pagi25
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pagi25 »

caute , ked zapnem hamaschi a chcem prepnut na online , chvilu to skace tie nazvy a potom napise ze je offline .A vyskoci tabulka : Hamachi server has denied your login request . Viem mi nekto pomoct ? :D
bonton
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bonton »

Pre všetkych, čo im píše "Zprostředkující server odmítl Váš požadavek na přihlášení."

1. vojdite do C:\Users\(vaše uživ. meno)
2. stlačte alt a hore sa vam zobrazia možnosti
3. tam stlačte Nástroje -> Možnosti priečinka
4. v tom okne prepnite na Zobrazenie a tam prepnite na "zobrazovať skryté súbory..."
5. C:\Users\(vaše uživ. meno)\AppData -> tam nájdite zložku hamachi
6. ak nájdete zložku, tak ju zmažte
7. spustiť hamachi a malo by to ísť
snopy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snopy »

neviem či to sme mvožem napísať ... ale chcem spraviť FTP server cez Hamachi
vedel by niekto poradiť ? našiel som pár navodou mám FTP klienta ale nejak to stále nechce ísť neivem už skušal som aj ESET vypnúť či to nedrží alebo neviem či zadávam správnu IP .. lebo v pár návodoch čo osm našiel bolo napísane že zadávam IP 5.xxx.xxx.xxx ... prečo tá 5ka prvá ?
http://www.wifimladkov.ic.cz/napovedy/f ... ojeni.html
som stoho somár ? má stým niekto skusenosti kto by vedel pomvocť ?

//autoeditácia príspevku (14 Jan 2013, 23:55)
chcem proste hociaky program .. ktory by mi umožnil zdialnie suborov .. prsote niečo ako FTP server .. mal by som komp niekde ktory by bol nesutále zapnuty a uživatelia by si stadial ťahali čo chceli .. hociaký soft nemusí to byť hamachi .. poznáte niekto niečo ? lebo tam mi to zdielanie suborov vobec nejde .. vypíše mi dotyčneho IP adresu a napíše že to neni zložka či čo

//autoeditácia príspevku (17 Jan 2013, 23:45)
už netreba používam n2n a total cmd
samuel262
Novice
Novice

Príspevok od používateľa samuel262 »

caute... ja mam takyto problem s hamachi.... mne po nainstalovani a spusteni hamachi... zobrazi toto:
Hamachi.png
Hamachi.png (21.49 KiB) 2557 zobrazení
tak ak by ste mi mohli pomôcť tak vám pekne ďakujem... lebo neviem co mam s tym robit... :?
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

uz dlhsiu dobu mam probelm ze ked vypinam PC a v procesoch je hamachi tak nez sa vpne vyhodi chybu s kodom 0x004776D74 to "D" neviem uz nespominam no stalo sa to uz niekomu?
johny99
Novice
Novice

Príspevok od používateľa johny99 »

dobry den,s kamaratom sme si chceli urobit minecraft 1.6.2 server cez hamachi.on ma server na pocitaci a ide mu pripojit,ale mne nie.pise mi ze cant reach server.a ani nikomu inemu okrem jeho nejde pripojit.je to nieco s firewall alebo co? prosim poradte....
Napísať odpoveď