Co sa hudby tyka, tak iPod ma jednoznacne navrch
Kód: Vybrať všetko
http://www.progamingshop.sk/psp-wifi-usb-kluc-p-2849.html
Kód: Vybrať všetko
http://www.progamingshop.sk/psp-wifi-usb-kluc-p-2849.html
podla coho si prisiel na to ze Touch je kktina?Gangy napísal:Len debil si kupi ipod touch, sry.
Uz si priplatim na iPhone a dam si ho niekomu odblokovat.
iPod touch je k.k.tina jak mraky.
mam iPod touch, 16GB je to rozdiel oproti 8GB iPhonu, mam 2 mobyli tak naco treti, neznasam, ked sa mi vybije baterka na mobile a nemozem pocuvat radio alebo ist an net, no vtedy mozem pouzit iPod s pozerat videa, filmy pocuvat mp3 alebo ist na net ak mam wifi...Gangy napísal:Len debil si kupi ipod touch, sry.
Uz si priplatim na iPhone a dam si ho niekomu odblokovat.
iPod touch je k.k.tina jak mraky.
ze by som bol zvukovy fajnsmeker sa povedat neda, ale budis...seth82 napísal:Jobs tvrdil, ze iPhone je najlepsi iPod aky kedy vyrobili...ak ma seria Touch taky zvuk ako iPhone (co predpokladam, ze ma), tak nie je sa na co tesit. Kludne mozem napisat, ze iPhone sa zvukovo nechyta na iRiver, ani keby sa poskladal. Hned na prve pocutie je to o inom (nehovoriac v pripade pouzitia tych hnusnych bielych sluchadiel, ktore nestoja ani za fajku dymu), v pripade tvrdsej hudby iPhone uplne skresluje cele stredne pasmo, prska to, nestiha to prehravat. Skusal som s Portami Pro, AKG a sennheisermi, kazdy raz vysiel iRiver ako vitaz. Takze ak si fakt niekto potrpi na zvukovu kvalitu a nie kadejake serepeticky, tak skor by som odporucil nejaky iny prehravac ako iPod/iPhone...
//pre pripad: vlastnim aj iPhone aj iRiver Clix 2, aj spominane sluchadla, takze nic z toho nie je vymysel a nie je to len moje konstatovanie, ale aj inych ludi, ktori to poculi na vlastne usi.
napisal som: ak ti nevadi zly zvuk, tak zober Touch - to znamena iPod Touch. iRiver som len spomenul na prirovnanie zvuku, ktory je u iPodov biedny, ale to teba netrapi. Tak si vezmi PSP, ja som sa snazil poradit.Schre! napísal:Porovnavame iPod vs. PSP, nie iPod vs. iRiver... to len keby nahodou. A asi zoberiem PSP + 8 GB MS PD
ved ja nehovorim ze sa nesnazis poraditseth82 napísal:napisal som: ak ti nevadi zly zvuk, tak zober Touch - to znamena iPod Touch. iRiver som len spomenul na prirovnanie zvuku, ktory je u iPodov biedny, ale to teba netrapi. Tak si vezmi PSP, ja som sa snazil poradit.