PSP Slim & Lite vs. iPod Touch 8GB
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
podla coho si prisiel na to ze Touch je kktina?Gangy napísal:Len debil si kupi ipod touch, sry.
Uz si priplatim na iPhone a dam si ho niekomu odblokovat.
iPod touch je k.k.tina jak mraky.
-
smobil
Light Expert
mam iPod touch, 16GB je to rozdiel oproti 8GB iPhonu, mam 2 mobyli tak naco treti, neznasam, ked sa mi vybije baterka na mobile a nemozem pocuvat radio alebo ist an net, no vtedy mozem pouzit iPod s pozerat videa, filmy pocuvat mp3 alebo ist na net ak mam wifi...Gangy napísal:Len debil si kupi ipod touch, sry.
Uz si priplatim na iPhone a dam si ho niekomu odblokovat.
iPod touch je k.k.tina jak mraky.
-
seth82
Darca
Jobs tvrdil, ze iPhone je najlepsi iPod aky kedy vyrobili...ak ma seria Touch taky zvuk ako iPhone (co predpokladam, ze ma), tak nie je sa na co tesit. Kludne mozem napisat, ze iPhone sa zvukovo nechyta na iRiver, ani keby sa poskladal. Hned na prve pocutie je to o inom (nehovoriac v pripade pouzitia tych hnusnych bielych sluchadiel, ktore nestoja ani za fajku dymu), v pripade tvrdsej hudby iPhone uplne skresluje cele stredne pasmo, prska to, nestiha to prehravat. Skusal som s Portami Pro, AKG a sennheisermi, kazdy raz vysiel iRiver ako vitaz. Takze ak si fakt niekto potrpi na zvukovu kvalitu a nie kadejake serepeticky, tak skor by som odporucil nejaky iny prehravac ako iPod/iPhone...
//pre pripad: vlastnim aj iPhone aj iRiver Clix 2, aj spominane sluchadla, takze nic z toho nie je vymysel a nie je to len moje konstatovanie, ale aj inych ludi, ktori to poculi na vlastne usi.
//pre pripad: vlastnim aj iPhone aj iRiver Clix 2, aj spominane sluchadla, takze nic z toho nie je vymysel a nie je to len moje konstatovanie, ale aj inych ludi, ktori to poculi na vlastne usi.
-
D!eSel_78
Star
ze by som bol zvukovy fajnsmeker sa povedat neda, ale budis...seth82 napísal:Jobs tvrdil, ze iPhone je najlepsi iPod aky kedy vyrobili...ak ma seria Touch taky zvuk ako iPhone (co predpokladam, ze ma), tak nie je sa na co tesit. Kludne mozem napisat, ze iPhone sa zvukovo nechyta na iRiver, ani keby sa poskladal. Hned na prve pocutie je to o inom (nehovoriac v pripade pouzitia tych hnusnych bielych sluchadiel, ktore nestoja ani za fajku dymu), v pripade tvrdsej hudby iPhone uplne skresluje cele stredne pasmo, prska to, nestiha to prehravat. Skusal som s Portami Pro, AKG a sennheisermi, kazdy raz vysiel iRiver ako vitaz. Takze ak si fakt niekto potrpi na zvukovu kvalitu a nie kadejake serepeticky, tak skor by som odporucil nejaky iny prehravac ako iPod/iPhone...
-
seth82
Darca
-
seth82
Darca
napisal som: ak ti nevadi zly zvuk, tak zober Touch - to znamena iPod Touch. iRiver som len spomenul na prirovnanie zvuku, ktory je u iPodov biedny, ale to teba netrapi. Tak si vezmi PSP, ja som sa snazil poradit.Schre! napísal:Porovnavame iPod vs. PSP, nie iPod vs. iRiver... to len keby nahodou. A asi zoberiem PSP + 8 GB MS PD
-
D!eSel_78
Star
ved ja nehovorim ze sa nesnazis poraditseth82 napísal:napisal som: ak ti nevadi zly zvuk, tak zober Touch - to znamena iPod Touch. iRiver som len spomenul na prirovnanie zvuku, ktory je u iPodov biedny, ale to teba netrapi. Tak si vezmi PSP, ja som sa snazil poradit.
-
pishta
Light Professional
Ja by som bral jednoznacne PSP,jedno mam...
Display je fakt velky,vacsi ako u Ipodu,velmi lahko tam hodis custom firmware a potom si hry len stahujes,potom mozes pouzivat aj miliony homebrew aplikacii a mas strasne vela moznosti...
Filmy su na PSP super,internet je v pohode,v zaklade ale nejdu spustat videa z youtube,ale pomocou homebrew to ide,takisto ako aj ICQ,SKYPE je uz v novom firmware officialne
A tie hry na PSP su fakt super,neviem ako rad sa hras ale pozri si napriklad God of War na PSP a uvidis na jakej su tie hry urovni
Inac tieto veci sa nedaju porovnavat pretoze PSP je KONZOLA a iPod je v podstate multymedialny MP3 prehravac
Display je fakt velky,vacsi ako u Ipodu,velmi lahko tam hodis custom firmware a potom si hry len stahujes,potom mozes pouzivat aj miliony homebrew aplikacii a mas strasne vela moznosti...
Filmy su na PSP super,internet je v pohode,v zaklade ale nejdu spustat videa z youtube,ale pomocou homebrew to ide,takisto ako aj ICQ,SKYPE je uz v novom firmware officialne
A tie hry na PSP su fakt super,neviem ako rad sa hras ale pozri si napriklad God of War na PSP a uvidis na jakej su tie hry urovni
Inac tieto veci sa nedaju porovnavat pretoze PSP je KONZOLA a iPod je v podstate multymedialny MP3 prehravac
-
mikkimikki
Medium Professional
ja by som bral jednoznacne iPod ... psp je aspon podla mojho subjektivneho nazoru strasna blbost .. fakt lutujem ze som zato vobec mohol dakedy vyhodit 12k - bavilo ma to tyzden mozno dva aj s cestou a to som ho mal downgradenuty a mohol som hry + homebrew (+emulatori GAMEBOY, SNES, N64, ...) menit kedy chcel ...
a taktiez pri iPode sa skoro vsetci stazuju na potrebu iTunes, ale ja som si nato tak zvykol (homadne upravovanie informacii o suboroch, prehlad a pod...) ze keby som ho uz nemal, mal by som v tom taky bordel jak nik (drag and drop mp3players suxx
)
a taktiez pri iPode sa skoro vsetci stazuju na potrebu iTunes, ale ja som si nato tak zvykol (homadne upravovanie informacii o suboroch, prehlad a pod...) ze keby som ho uz nemal, mal by som v tom taky bordel jak nik (drag and drop mp3players suxx
-
D!eSel_78
Star
Ja iTunes pouzivam ako primarny prehravacmikkimikki napísal:ja by som bral jednoznacne iPod ... psp je aspon podla mojho subjektivneho nazoru strasna blbost .. fakt lutujem ze som zato vobec mohol dakedy vyhodit 12k - bavilo ma to tyzden mozno dva aj s cestou a to som ho mal downgradenuty a mohol som hry + homebrew (+emulatori GAMEBOY, SNES, N64, ...) menit kedy chcel ...
a taktiez pri iPode sa skoro vsetci stazuju na potrebu iTunes, ale ja som si nato tak zvykol (homadne upravovanie informacii o suboroch, prehlad a pod...) ze keby som ho uz nemal, mal by som v tom taky bordel jak nik (drag and drop mp3players suxx)
-
mikkimikki
Medium Professional