PSP Slim & Lite vs. iPod Touch 8GB

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
D!eSel_78
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

este niekto so skusenostami? :wink:
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

up
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Len debil si kupi ipod touch, sry.
Uz si priplatim na iPhone a dam si ho niekomu odblokovat.

iPod touch je k.k.tina jak mraky.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Len debil si kupi ipod touch, sry.

podla coho si prisiel na to ze Touch je kktina? :wink: Nehadam sa, len nejake dovody... S iPhonom sa zahadzovat nebudem, aby som sa ja pri kazdom novom FW bal o to, ci nebudem mat pekne tazitko...
smobil
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa smobil »

Gangy napísal:Len debil si kupi ipod touch, sry.
mam iPod touch, 16GB je to rozdiel oproti 8GB iPhonu, mam 2 mobyli tak naco treti, neznasam, ked sa mi vybije baterka na mobile a nemozem pocuvat radio alebo ist an net, no vtedy mozem pouzit iPod s pozerat videa, filmy pocuvat mp3 alebo ist na net ak mam wifi...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Jobs tvrdil, ze iPhone je najlepsi iPod aky kedy vyrobili...ak ma seria Touch taky zvuk ako iPhone (co predpokladam, ze ma), tak nie je sa na co tesit. Kludne mozem napisat, ze iPhone sa zvukovo nechyta na iRiver, ani keby sa poskladal. Hned na prve pocutie je to o inom (nehovoriac v pripade pouzitia tych hnusnych bielych sluchadiel, ktore nestoja ani za fajku dymu), v pripade tvrdsej hudby iPhone uplne skresluje cele stredne pasmo, prska to, nestiha to prehravat. Skusal som s Portami Pro, AKG a sennheisermi, kazdy raz vysiel iRiver ako vitaz. Takze ak si fakt niekto potrpi na zvukovu kvalitu a nie kadejake serepeticky, tak skor by som odporucil nejaky iny prehravac ako iPod/iPhone...

//pre pripad: vlastnim aj iPhone aj iRiver Clix 2, aj spominane sluchadla, takze nic z toho nie je vymysel a nie je to len moje konstatovanie, ale aj inych ludi, ktori to poculi na vlastne usi.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:Jobs tvrdil, ze iPhone je najlepsi iPod aky kedy vyrobili...ak ma seria Touch taky zvuk ako iPhone (co predpokladam, ze ma), tak nie je sa na co tesit. Kludne mozem napisat, ze iPhone sa zvukovo nechyta na iRiver, ani keby sa poskladal. Hned na prve pocutie je to o inom (nehovoriac v pripade pouzitia tych hnusnych bielych sluchadiel, ktore nestoja ani za fajku dymu), v pripade tvrdsej hudby iPhone uplne skresluje cele stredne pasmo, prska to, nestiha to prehravat. Skusal som s Portami Pro, AKG a sennheisermi, kazdy raz vysiel iRiver ako vitaz. Takze ak si fakt niekto potrpi na zvukovu kvalitu a nie kadejake serepeticky, tak skor by som odporucil nejaky iny prehravac ako iPod/iPhone...

//pre pripad: vlastnim aj iPhone aj iRiver Clix 2, aj spominane sluchadla, takze nic z toho nie je vymysel a nie je to len moje konstatovanie, ale aj inych ludi, ktori to poculi na vlastne usi.
ze by som bol zvukovy fajnsmeker sa povedat neda, ale budis...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Schre! napísal:ze by som bol zvukovy fajnsmeker sa povedat neda, ale budis...
nuz teda, ak je to tak a zvuk ta moc netrapi, tak potom ber Touch.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:nuz teda, ak je to tak a zvuk ta moc netrapi, tak potom ber Touch.
Porovnavame iPod vs. PSP, nie iPod vs. iRiver... to len keby nahodou. A asi zoberiem PSP + 8 GB MS PD
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Schre! napísal:Porovnavame iPod vs. PSP, nie iPod vs. iRiver... to len keby nahodou. A asi zoberiem PSP + 8 GB MS PD
napisal som: ak ti nevadi zly zvuk, tak zober Touch - to znamena iPod Touch. iRiver som len spomenul na prirovnanie zvuku, ktory je u iPodov biedny, ale to teba netrapi. Tak si vezmi PSP, ja som sa snazil poradit.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:napisal som: ak ti nevadi zly zvuk, tak zober Touch - to znamena iPod Touch. iRiver som len spomenul na prirovnanie zvuku, ktory je u iPodov biedny, ale to teba netrapi. Tak si vezmi PSP, ja som sa snazil poradit.
ved ja nehovorim ze sa nesnazis poradit :) a aj viem co si myslel, len som to asi celkom nepochopil :)
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

Ked uz tak najprv by som zobral PSP slim a potom by som si kupil iPhone ma dojst tento rok presnejsie 1stvtrok tak aspon uvadzaju na nete (myslim oficialne aj s datovym pausalom) PSP je proste petelica ale nezabudni si kupit nejake pro sluchatka bo tie dodavane 0bodou inac uplne super ;)
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

co ti je stale nejasne?
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Pimp_C napísal:co ti je stale nejasne?
cim viac nazorov, tym lepsie
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Ja by som bral jednoznacne PSP,jedno mam...

Display je fakt velky,vacsi ako u Ipodu,velmi lahko tam hodis custom firmware a potom si hry len stahujes,potom mozes pouzivat aj miliony homebrew aplikacii a mas strasne vela moznosti...

Filmy su na PSP super,internet je v pohode,v zaklade ale nejdu spustat videa z youtube,ale pomocou homebrew to ide,takisto ako aj ICQ,SKYPE je uz v novom firmware officialne

A tie hry na PSP su fakt super,neviem ako rad sa hras ale pozri si napriklad God of War na PSP a uvidis na jakej su tie hry urovni :wink:

Inac tieto veci sa nedaju porovnavat pretoze PSP je KONZOLA a iPod je v podstate multymedialny MP3 prehravac :wink:
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jj ved niekde na zaciatku aj upozornujem ze je to netipicke zrovnanie, ale ved v principe rovnake ako akekolvek. asi pojdem do PSP. btw aky program pouzivas na ICQ (z osobnej skusenosti)?
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

ja by som bral jednoznacne iPod ... psp je aspon podla mojho subjektivneho nazoru strasna blbost .. fakt lutujem ze som zato vobec mohol dakedy vyhodit 12k - bavilo ma to tyzden mozno dva aj s cestou a to som ho mal downgradenuty a mohol som hry + homebrew (+emulatori GAMEBOY, SNES, N64, ...) menit kedy chcel ...

a taktiez pri iPode sa skoro vsetci stazuju na potrebu iTunes, ale ja som si nato tak zvykol (homadne upravovanie informacii o suboroch, prehlad a pod...) ze keby som ho uz nemal, mal by som v tom taky bordel jak nik (drag and drop mp3players suxx :P )
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mikkimikki napísal:ja by som bral jednoznacne iPod ... psp je aspon podla mojho subjektivneho nazoru strasna blbost .. fakt lutujem ze som zato vobec mohol dakedy vyhodit 12k - bavilo ma to tyzden mozno dva aj s cestou a to som ho mal downgradenuty a mohol som hry + homebrew (+emulatori GAMEBOY, SNES, N64, ...) menit kedy chcel ...

a taktiez pri iPode sa skoro vsetci stazuju na potrebu iTunes, ale ja som si nato tak zvykol (homadne upravovanie informacii o suboroch, prehlad a pod...) ze keby som ho uz nemal, mal by som v tom taky bordel jak nik (drag and drop mp3players suxx :P )
Ja iTunes pouzivam ako primarny prehravac ;) a mam ho rad :)
jixo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jixo »

Ber iPod Touch jeden doma mam 8) 8) je to cool vec najme na pocuvanie hudby a browser ani nevravim !
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

Schre! napísal:Ja iTunes pouzivam ako primarny prehravac ;) a mam ho rad :)
no vidis tak de je problem :P ... PSP ta po chvili prestane bavit ak samozrejme nejsi nejaky manik (hry) ... a na MP3 prehravaci ta nema co prestat bavit :P

cize u mna JEDNOZNACNE iPod
Napísať odpoveď