|
|
|
| Čo si o tom myslíte? |
| schvalujem to |
|
48% |
[ 33 ] |
| podla mňa zbytočné |
|
51% |
[ 35 ] |
|
| Celkom hlasov : 68 |
|
| Autor |
Správa |
Filipito Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 2002 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 19:43 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
tak ci tak to nema vyznam... nikdy som nepocul ze by niekto s psychickymi problemami sposobil nehodu
akurat bude vodicak drahsi a dlhsie a zlozitejsie sa vybavovat
|
jj presne si to iste myslim aj ja zbytocne sa bude zanho viac platit a budu s nim este aj opletacky podla mna to je somarina
btw: niekto tu nieco kecal ze v bulvari su nehody mentalnych jazdcov tak sa ho spytam ze v ktorom casaku lebo ja som taki nevidel  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Syfon Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.02.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Vedľa BB :) Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1480 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 21:52 Predmet: |
|
|
Psychotesty by som v pohode podporil pretože normálny človek to spraví a predíde sa vodičom-dementom. POznám chalana, ktorý ma seriózny psychický postih (naučil sa hovoriť keď mal 5 rokov a na ZŠ nebol hodnotený z vúčšiny predmetov) a bez problémov vodičák. Podľa mňa takýto element môže slušne ohroziť ostatných vodičov a tolen kvôli tomu, že mu slovenská legislatíva umožnila získať vodičské oprávnenie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7985 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 21:14 Predmet: |
|
|
|
myslel clanok kde sa pise o nehode ktoru sposobil psychicky naruseny clovek alebo podobny, kvoli ktorym sa robia tie psychotesty |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|