|
| Čo si o tom myslíte? |
| schvalujem to |
|
48% |
[ 33 ] |
| podla mňa zbytočné |
|
51% |
[ 35 ] |
|
| Celkom hlasov : 68 |
|
| Autor |
Správa |
etnis Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2008 Príspevky: 21 Bydlisko: sam neviem Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 19:20 Predmet: psychotesty pre uchádzačov o vodičák |
|
|
tak mozno ze ste to poculi ale ty ktory sa budu uchadzat o vodicak tak musia spravit psycho testy co si o tom myslite vy je to spravne alebo nie prosim vyjadrite sa dik
//audiotrack: téma premenovaná, pridaná anketa |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hacket Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.05.2008 Príspevky: 354 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 19:23 Predmet: |
|
|
| je to správne.určite si nejaký mentálne postihnutý nemôže sadnúť do auta.Aj keď ja si na vodičák ešte počkám tak mi to nevadí |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1454 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 19:27 Predmet: |
|
|
| mentalne postihnuti nemaju ani obcianku toboz aby mohli robit vodicak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hacket Medium Star

|
Zaslal: 13 Máj 2008, 19:29 Predmet: |
|
|
| axXis napísal: |
| mentalne postihnuti nemaju ani obcianku toboz aby mohli robit vodicak. |
ale ja som myslel obrazne.zabudol som dáť uvodzovky |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1797 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 19:34 Predmet: |
|
|
Podľa mňa je to dobré. niektorí ľudia majú nepredvídateľné správanie, zdajú sa navonok úplne v pohode a v niektorých situáciach reagujú úpne neočakávateľne. Myslím, že zatiaľ tieto psychotesty robia inštruktori, nie? Lebo nám jeden vravel, že ich skoro ani nespravil.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
neo250 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.07.2006 Príspevky: 345 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 19:39 Predmet: |
|
|
| Hacket napísal: |
| je to správne.určite si nejaký mentálne postihnutý nemôže sadnúť do auta.Aj keď ja si na vodičák ešte počkám tak mi to nevadí |
no tak s týmto by som súhlasil aj ja.... lebo niektorí by to určite nezvládli a bolo by bezpečnejšie aj na ceste.... lebo ked vidím ako jazdia tak to už je moooc.... a ešte ked ti nedajú prednosť a hádajú sa s tebou, že oni mali ísť a nie ty tak to je už na zaplakanie.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hacket Medium Star

|
Zaslal: 13 Máj 2008, 19:41 Predmet: |
|
|
| neo250 napísal: |
no tak s týmto by som súhlasil aj ja.... lebo niektorí by to určite nezvládli a bolo by bezpečnejšie aj na ceste.... lebo ked vidím ako jazdia tak to už je moooc.... a ešte ked ti nedajú prednosť a hádajú sa s tebou, že oni mali ísť a nie ty tak to je už na zaplakanie.....  |
Musím prikývnuť.najma keď u nás v Prešove bežne chodia 5 sekúnd po červenej |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7991 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 20:13 Predmet: |
|
|
tak ci tak to nema vyznam... nikdy som nepocul ze by niekto s psychickymi problemami sposobil nehodu
akurat bude vodicak drahsi a dlhsie a zlozitejsie sa vybavovat
//
| neo250 napísal: |
no tak asi potom malo pozeráš TV alebo malo čítaš bulvár a potom budeš o tom viac počuť.....  |
asi j |
|
| Návrat hore |
|
 |
neo250 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.07.2006 Príspevky: 345 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 20:14 Predmet: |
|
|
no tak asi potom malo pozeráš TV alebo malo čítaš bulvár a potom budeš o tom viac počuť.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2633
Zaslal: 13 Máj 2008, 20:30 Predmet: |
|
|
už pri lekárskej prehliadke sa určí ako je na tom psychicky daný uchádzač (zdravotné záznamy a pod.)
celkovo tieto "novo" zákony neuznávam, dlhé veky to šlapalo bez nich, ale v súčastnosti sa vždy nájde niekto kto vymyslí vždy niečo nové |
|
| Návrat hore |
|
 |
Syfon Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.02.2005 Príspevky: 455 Bydlisko: Vedľa BB :) Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 20:40 Predmet: |
|
|
Je to absolutne zbytocne a zasa to len zvysuje cenu uz aj tak nenormalne predrazeneho vodicskeho kurzu. Dnes sa dá za peniaze kupit vsetko aj takyto test. By som bol zvedavy ci by presli ty nasi sialeny poslanci a ministri tymto testom. Nenormalne ma rozculuje, ze debil kalinak nema kam pichnut a tak vymysla kraviny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Plexxak Expert

Stav:  Založený: 23.05.2007 Príspevky: 199
Zaslal: 13 Máj 2008, 20:46 Predmet: |
|
|
Je to hlupost, zasa sa chce niekto nabalit... Povedtze mi akou formou to bude prebiehat, pohovor, testy, dotaznik, alebo ako? Ako dokaze psycholog, ktory ma vidi prvykrat v zivote povedat ci mam sklony k agresii alebo nie... Vsetky tieto rozhovory sa daju nacvicit, rovnako aj testy, tam su skratka obsiahnute modelove situacie a to sa da zahrat... A ked aj mam, tak co, nepustia ma za volant? Ved to je nezmysel
A este ma napada otazka, ako to bude pri tych co rozsiruju VP, cize napr. uz maju B a chcu velku motorku, cize A... musia absolvovat psychotesty?
Inak neuveritelne co sa deje, ja som od zvolenia Fica, ako obycajny obcas nepocitil este ani jednu pozitivnu zmenu, vsetko ide len do sraciek... |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1797 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 21:10 Predmet: |
|
|
| schw33k napísal: |
| už pri lekárskej prehliadke sa určí ako je na tom psychicky daný uchádzač (zdravotné záznamy a pod.) |
Akurát, že veľa ľudí na tú prehliadku ani nejde, len rovno príde po papier a ide domov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
minob Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2005 Príspevky: 360 Bydlisko: Tangiers Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 22:05 Predmet: |
|
|
| bolek napísal: |
| Akurát, že veľa ľudí na tú prehliadku ani nejde, len rovno príde po papier a ide domov. |
dnesna realita
co som cital v nemenovanom bulv.denniku tieto testy by sa mali zamerat aj na psychomotoriku, reakcie, rychlost reakcii, agresiu... Som vazne zvedavy na viac informacii (na prvych pokusnych kralikov) |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2399 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 22:10 Predmet: |
|
|
| ak by to pomohlo odstranit z ciest magorov, ktori sa idu mlatit ked na nich niekto trosku zatrubi (opravnene), tak som za. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|