psychotesty pre uchádzačov o vodičák

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

Čo si o tom myslíte?

schvalujem to
33
49%
podla mňa zbytočné
35
51%

Celkom hlasov: 68

etnis
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

psychotesty pre uchádzačov o vodičák

Príspevok od používateľa etnis »

tak mozno ze ste to poculi ale ty ktory sa budu uchadzat o vodicak tak musia spravit psycho testy co si o tom myslite vy je to spravne alebo nie prosim vyjadrite sa dik

//audiotrack: téma premenovaná, pridaná anketa
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

je to správne.určite si nejaký mentálne postihnutý nemôže sadnúť do auta.Aj keď ja si na vodičák ešte počkám tak mi to nevadí
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

mentalne postihnuti nemaju ani obcianku toboz aby mohli robit vodicak.
Hacket
Star
Star

axXis napísal:mentalne postihnuti nemaju ani obcianku toboz aby mohli robit vodicak.
ale ja som myslel obrazne.zabudol som dáť uvodzovky
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Podľa mňa je to dobré. niektorí ľudia majú nepredvídateľné správanie, zdajú sa navonok úplne v pohode a v niektorých situáciach reagujú úpne neočakávateľne. Myslím, že zatiaľ tieto psychotesty robia inštruktori, nie? Lebo nám jeden vravel, že ich skoro ani nespravil. :roll:
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

Hacket napísal:je to správne.určite si nejaký mentálne postihnutý nemôže sadnúť do auta.Aj keď ja si na vodičák ešte počkám tak mi to nevadí
no tak s týmto by som súhlasil aj ja.... lebo niektorí by to určite nezvládli a bolo by bezpečnejšie aj na ceste.... lebo ked vidím ako jazdia tak to už je moooc.... a ešte ked ti nedajú prednosť a hádajú sa s tebou, že oni mali ísť a nie ty :? tak to je už na zaplakanie..... :P
Hacket
Star
Star

neo250 napísal:no tak s týmto by som súhlasil aj ja.... lebo niektorí by to určite nezvládli a bolo by bezpečnejšie aj na ceste.... lebo ked vidím ako jazdia tak to už je moooc.... a ešte ked ti nedajú prednosť a hádajú sa s tebou, že oni mali ísť a nie ty :? tak to je už na zaplakanie..... :P
Musím prikývnuť.najma keď u nás v Prešove bežne chodia 5 sekúnd po červenej
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tak ci tak to nema vyznam... nikdy som nepocul ze by niekto s psychickymi problemami sposobil nehodu
akurat bude vodicak drahsi a dlhsie a zlozitejsie sa vybavovat

//
neo250 napísal:no tak asi potom malo pozeráš TV alebo malo čítaš bulvár :wink: a potom budeš o tom viac počuť..... :P
asi j
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

no tak asi potom malo pozeráš TV alebo malo čítaš bulvár :wink: a potom budeš o tom viac počuť..... :P
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

už pri lekárskej prehliadke sa určí ako je na tom psychicky daný uchádzač (zdravotné záznamy a pod.)
celkovo tieto "novo" zákony neuznávam, dlhé veky to šlapalo bez nich, ale v súčastnosti sa vždy nájde niekto kto vymyslí vždy niečo nové
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Je to absolutne zbytocne a zasa to len zvysuje cenu uz aj tak nenormalne predrazeneho vodicskeho kurzu. Dnes sa dá za peniaze kupit vsetko aj takyto test. By som bol zvedavy ci by presli ty nasi sialeny poslanci a ministri tymto testom. Nenormalne ma rozculuje, ze debil kalinak nema kam pichnut a tak vymysla kraviny :smt097
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Je to hlupost, zasa sa chce niekto nabalit... Povedtze mi akou formou to bude prebiehat, pohovor, testy, dotaznik, alebo ako? Ako dokaze psycholog, ktory ma vidi prvykrat v zivote povedat ci mam sklony k agresii alebo nie... Vsetky tieto rozhovory sa daju nacvicit, rovnako aj testy, tam su skratka obsiahnute modelove situacie a to sa da zahrat... A ked aj mam, tak co, nepustia ma za volant? Ved to je nezmysel :)

A este ma napada otazka, ako to bude pri tych co rozsiruju VP, cize napr. uz maju B a chcu velku motorku, cize A... musia absolvovat psychotesty?

Inak neuveritelne co sa deje, ja som od zvolenia Fica, ako obycajny obcas nepocitil este ani jednu pozitivnu zmenu, vsetko ide len do sraciek...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:už pri lekárskej prehliadke sa určí ako je na tom psychicky daný uchádzač (zdravotné záznamy a pod.)
Akurát, že veľa ľudí na tú prehliadku ani nejde, len rovno príde po papier a ide domov.
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

bolek napísal:Akurát, že veľa ľudí na tú prehliadku ani nejde, len rovno príde po papier a ide domov.
dnesna realita :(
co som cital v nemenovanom bulv.denniku tieto testy by sa mali zamerat aj na psychomotoriku, reakcie, rychlost reakcii, agresiu... Som vazne zvedavy na viac informacii (na prvych pokusnych kralikov)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ak by to pomohlo odstranit z ciest magorov, ktori sa idu mlatit ked na nich niekto trosku zatrubi (opravnene), tak som za.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

bolek napísal:Akurát, že veľa ľudí na tú prehliadku ani nejde, len rovno príde po papier a ide domov.
Rovnake to bude potom aj pri psycho testoch, budu mat teda nejaky vyznam? myslim, ze nie
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Druhá vec je, že tie testy by museli robiť už aj tí, čo vodičák majú. Čiže by sa to stretla asi s veľmi negatívnymi ohlasmi a neviem si predstaviť, ako by chceli riešiť to, že niektorí ľudia sú priam na auto odkázaní a kým by si nevybavili ten test, nemohli by šoférovať?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ja to schvalujem, aj ked mi to trochu vadi, pripomina mi to trochu policajny stat, ale zas moze to niecomu pomoct. urcite to moze odhalit skrytych psychopatov, aj taxikari ich musia robit, ale urcite sa najde cesticka ako to obist... uz teraz to obchadzaju sudiac podla podaktorych taxikarov (tiger :lol: ) keby som mal na nich ist, tak by som urcite nebol nadseny, ale ak by som presiel, o to viac by som sa tesil, ze som sposobily na vedenie motoroveho vozidla :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Zbytočne dlhšie vybavovačky okolo vodičáka..Zbytočne drahšie..:) Pomaly sa auto nebude oplatiť mať..Vodičák drahý,benzín drahý..:P Uvidím zo 2roky a budem stále premýšľať či si ísť robiť alebo nie vodičák..zatiaľ ma to moc neláka..
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

mne sa zda ze to musia mat len nejaki kamionisti, autobusari a taki vodici z povolania, alebo som pocul sprostost? nevim, nehadam sa...
ale niesom proti, ale zase preco len novacikovia? ked jeden tak vsetci
Napísať odpoveď