psychotesty pre uchádzačov o vodičák
psychotesty pre uchádzačov o vodičák
tak mozno ze ste to poculi ale ty ktory sa budu uchadzat o vodicak tak musia spravit psycho testy co si o tom myslite vy je to spravne alebo nie prosim vyjadrite sa dik
//audiotrack: téma premenovaná, pridaná anketa
//audiotrack: téma premenovaná, pridaná anketa
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
no tak s týmto by som súhlasil aj ja.... lebo niektorí by to určite nezvládli a bolo by bezpečnejšie aj na ceste.... lebo ked vidím ako jazdia tak to už je moooc.... a ešte ked ti nedajú prednosť a hádajú sa s tebou, že oni mali ísť a nie tyHacket napísal:je to správne.určite si nejaký mentálne postihnutý nemôže sadnúť do auta.Aj keď ja si na vodičák ešte počkám tak mi to nevadí
Musím prikývnuť.najma keď u nás v Prešove bežne chodia 5 sekúnd po červenejneo250 napísal:no tak s týmto by som súhlasil aj ja.... lebo niektorí by to určite nezvládli a bolo by bezpečnejšie aj na ceste.... lebo ked vidím ako jazdia tak to už je moooc.... a ešte ked ti nedajú prednosť a hádajú sa s tebou, že oni mali ísť a nie tytak to je už na zaplakanie.....
Je to absolutne zbytocne a zasa to len zvysuje cenu uz aj tak nenormalne predrazeneho vodicskeho kurzu. Dnes sa dá za peniaze kupit vsetko aj takyto test. By som bol zvedavy ci by presli ty nasi sialeny poslanci a ministri tymto testom. Nenormalne ma rozculuje, ze debil kalinak nema kam pichnut a tak vymysla kraviny 
-
Plexxak
Medium Star
Je to hlupost, zasa sa chce niekto nabalit... Povedtze mi akou formou to bude prebiehat, pohovor, testy, dotaznik, alebo ako? Ako dokaze psycholog, ktory ma vidi prvykrat v zivote povedat ci mam sklony k agresii alebo nie... Vsetky tieto rozhovory sa daju nacvicit, rovnako aj testy, tam su skratka obsiahnute modelove situacie a to sa da zahrat... A ked aj mam, tak co, nepustia ma za volant? Ved to je nezmysel
A este ma napada otazka, ako to bude pri tych co rozsiruju VP, cize napr. uz maju B a chcu velku motorku, cize A... musia absolvovat psychotesty?
Inak neuveritelne co sa deje, ja som od zvolenia Fica, ako obycajny obcas nepocitil este ani jednu pozitivnu zmenu, vsetko ide len do sraciek...
A este ma napada otazka, ako to bude pri tych co rozsiruju VP, cize napr. uz maju B a chcu velku motorku, cize A... musia absolvovat psychotesty?
Inak neuveritelne co sa deje, ja som od zvolenia Fica, ako obycajny obcas nepocitil este ani jednu pozitivnu zmenu, vsetko ide len do sraciek...
dnesna realitabolek napísal:Akurát, že veľa ľudí na tú prehliadku ani nejde, len rovno príde po papier a ide domov.
co som cital v nemenovanom bulv.denniku tieto testy by sa mali zamerat aj na psychomotoriku, reakcie, rychlost reakcii, agresiu... Som vazne zvedavy na viac informacii (na prvych pokusnych kralikov)
-
Kibo
Hardcore addict
ja to schvalujem, aj ked mi to trochu vadi, pripomina mi to trochu policajny stat, ale zas moze to niecomu pomoct. urcite to moze odhalit skrytych psychopatov, aj taxikari ich musia robit, ale urcite sa najde cesticka ako to obist... uz teraz to obchadzaju sudiac podla podaktorych taxikarov (tiger
) keby som mal na nich ist, tak by som urcite nebol nadseny, ale ak by som presiel, o to viac by som sa tesil, ze som sposobily na vedenie motoroveho vozidla