Posledny prispevok do temy, ostatne uz len cez spravy
V com su niektore tvoje prispevky extremisticke? No napr. toto:
tak ako mi teda vysvetlis, ze motory z celic, esdvetisicok apod. sa nemontuju do uplne beznych dailycarov, ked tvrdis, ze vydrzia tak ako nevyhonene motory, ktore su mimochodom svojimi specifikaciami urcene prave do beznej premavky?
Ta otazka je rovnako nezmyselna, ako napr. taka; preco sa nemontuje motor z Veyrona od kamiona, ked ma taky isty krutak a 2x taky vykon alebo preco nema Bavo X6 kolesa z traktora, ked tak dobre idu cez teren? Ako lokalny uznavany odbornik by si si tieto nezmyselne otazky smerujuce na flame mohol odpustit, jedine, ze by si nevedel, co sa pytas.
Co sa tyka americkych motorov, je sice pekne toto:
.. a okrem toho ti aj povie, ze stare americke motory neprezije nic, a nebude sa mylit...
ale zaroven ten vir v nadrzi uz momentalne neuspokoji ani amikov, ktori maju paliva este stale relativne lacne. Aj 2takt z Trabanta je v spolahlivosti tazko porazitelny a predsa po tej konstrukcii nikto hufne neskace.
O.i., co pre teba predstavuju vyhonene motory? Kedy je podla teba motor nejakeho objemu tak vytazeny, ze mu klesa zivotnost, ci nejaka ina vlastnost zacina byt nevyhovujuca? Poznas nejaku hranicu? Mam dojem, ze sam v tom nemas jasno.
So zigulami si to nakoniec pochopil, niet tam co doplnovat a Ikarus predstavuje presne tvoju argumentaciu. Rozvin svoju obrazotvornost.
Clean_up 19.3.10 13:40, zigule dobre pochopil; je to k teme, len treba dobre citat.
Ked moje prispevky nechapes, tak sa laskavo zdrz komentara a ignoruj nezrozumitelne casti, aby si nedopadol tak, ako pri tom "vzrusovani", co ti ani nebolo osobne adresovane, napriek tomu si sa na to chytil.