Punto z bazaru (poradte)

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Punto z bazaru (poradte)

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tu snad niektori veria tomu ze ide ako sa obrazne hovori uvarit 200k, 250nm so spotebou 3/100 pri rychlosti 150 kopec - nekopec, na 0,6 dvojvalci a este mat vydrz v rade pol mega km :-P :-P ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

nord: tiez mam taky pocit :) treba si uvedomit, ze tie motory nemaju urcity pocet koni len tak pre nic za nic...

// btw, ked si uz tu, vysvetli mi aspon ty to s tymi zigulakmi :)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Chcel tým asi povedať to, že Škodovácke motory sú horšie, ako Žigule s tým rozdielom, že Žigula je talian (rovnako, ako Fiat), či? :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...no, ak by to tak bolo, tak potom som z toho uplne mimo, lebo mi to v ramci debaty nedava akykolvek zmysel :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Myslel tým toho: http://auto.pravda.sk/prvu-ladu-pre-rus ... agazin_P39

//Vôbec nijako a tobôž nie o kúpe punta z bazaru :D
Chudák chalan asi naozaj ostane pri tej fábii
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

frikso: hej, hej, o tom vieme, ale nevieme, ako to suvisi s tou debatou o vykonoch motorov...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ste uplne OFF-TOPIC, dokoncite si to cez SS, v tejto teme ide o vyber auta pre Virus-a :!:
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Posledny prispevok do temy, ostatne uz len cez spravy
V com su niektore tvoje prispevky extremisticke? No napr. toto:
tak ako mi teda vysvetlis, ze motory z celic, esdvetisicok apod. sa nemontuju do uplne beznych dailycarov, ked tvrdis, ze vydrzia tak ako nevyhonene motory, ktore su mimochodom svojimi specifikaciami urcene prave do beznej premavky?
Ta otazka je rovnako nezmyselna, ako napr. taka; preco sa nemontuje motor z Veyrona od kamiona, ked ma taky isty krutak a 2x taky vykon alebo preco nema Bavo X6 kolesa z traktora, ked tak dobre idu cez teren? Ako lokalny uznavany odbornik by si si tieto nezmyselne otazky smerujuce na flame mohol odpustit, jedine, ze by si nevedel, co sa pytas.

Co sa tyka americkych motorov, je sice pekne toto:
.. a okrem toho ti aj povie, ze stare americke motory neprezije nic, a nebude sa mylit...
ale zaroven ten vir v nadrzi uz momentalne neuspokoji ani amikov, ktori maju paliva este stale relativne lacne. Aj 2takt z Trabanta je v spolahlivosti tazko porazitelny a predsa po tej konstrukcii nikto hufne neskace.

O.i., co pre teba predstavuju vyhonene motory? Kedy je podla teba motor nejakeho objemu tak vytazeny, ze mu klesa zivotnost, ci nejaka ina vlastnost zacina byt nevyhovujuca? Poznas nejaku hranicu? Mam dojem, ze sam v tom nemas jasno.

So zigulami si to nakoniec pochopil, niet tam co doplnovat a Ikarus predstavuje presne tvoju argumentaciu. Rozvin svoju obrazotvornost.
Clean_up 19.3.10 13:40, zigule dobre pochopil; je to k teme, len treba dobre citat.

Ked moje prispevky nechapes, tak sa laskavo zdrz komentara a ignoruj nezrozumitelne casti, aby si nedopadol tak, ako pri tom "vzrusovani", co ti ani nebolo osobne adresovane, napriek tomu si sa na to chytil.
Napísať odpoveď