inak hral som to konecne tento tyzden.. velmi dobra hra.. bohuzial som to hral na takej klavesnici kde sa zasekavali klavesy.. teda nesli stlacit niekedy
ale drtil som drifty a musim povedat ze su uplne super... grafika je super tiez.. a rozbijanie je super tiez
tipujem ze fullka bude cez 3gb a urcite bude stat za to...
Inac kolko ste nahrali najviac bodov v drifte? Ja som dal 1 597 000..... Best combo bolo 952 000(11x combo)... Uz sa tesim na full
edit: No trosku som zlepsil na 2 300 000...... Best combo 1 250 000(13xcombo)
A inac ako sa tam daju robit screens bez prislusneho softu....myslim prtscr lenze neviem kde to uklada.....
wuaaa konecne som tomu prisiel na chut.. multak je aj tak naj, len skoda ze tam jazdi tolko zvierat co sa vyzivaju v burackach.. Mat tak na toto volant, tak mam jasneho favorita na kupu.. takto mi musi postacit demo
// satelitik - problem je v tom, ze som prilis rozmaznany, a tolko penazi za volant sa mi kvoli jednej/dvom podarenym hram vyhadzovat nexce - za ten peniaz mam pomaly vodicak (ano rec je o G25)
KoCi napísal:wuaaa konecne som tomu prisiel na chut.. multak je aj tak naj, len skoda ze tam jazdi tolko zvierat co sa vyzivaju v burackach.. Mat tak na toto volant, tak mam jasneho favorita na kupu.. takto mi musi postacit demo
ale vsak za chvilu vyjde plna verzia tak ten volant sa ti zijde tak si setri a tiez chvalim tuto hru Waw
tom.tom11 napísal:Inac kolko ste nahrali najviac bodov v drifte? Ja som dal 1 597 000..... Best combo bolo 952 000(11x combo)... Uz sa tesim na full
edit: No trosku som zlepsil na 2 300 000...... Best combo 1 250 000(13xcombo)
A inac ako sa tam daju robit screens bez prislusneho softu....myslim prtscr lenze neviem kde to uklada.....
omg ty co robis? ja som momentalne na 1 299 100 a to mam vcerajsi max, combo dakych 725 000 (tusim 7 alebo 8x)
ked stlacis iba prt sc tak musi pouzit daky graficky editor, uklada to iba do pamate ale ved fraps je uplna pohodka a dokaze aj natacat aj robit screeny
Race driver GRiD drifting 63,841,716pts 54x Combo.. v podstate cele 3 kola isiel v drifte... ono je to jednoduche naucit sa to.. v podstate od NFS to nema daleko.. je to zlozitejsie, ale lepsie ako NFS
ten chlapec je asi na drogach ale mal tam stastie, lebo v druhom kole pred cielom buchol auto trosku a v cieli tiez dobrzdoval poriadne, asi by rozmlatil ten volant ked by buchol v cieli take skore
Daggertail napísal:lol,vy ste dajaki roboti ci co ,ja ledva nahram 100 000 bodov,mne to vobec nejde,
edit:moje maximum je 450 000,ani neviem ako sa mi to podarilo
nie je to vobec tazke moja taktika ze asi 15-20metrov pred prvou zakrutou "potiahnem" rucnu brzdu prudko vlavo a potom sa treba pohrat s plynom.....snaz sa stale dostavat auto do smyku....hlavne ked ides po rovine stale toc dolava a doprava aby si udrzal smyk....potom sa uz len treba naucit kedy treba zatocit aby si dostal najviac bodov(20 000) za smyk okolo tyce.... Zopakovat 3x a mas vyhrany zavod
Neviem ci hravate aj ten multiplayer, ale vacsina ludi si to myli s flatout Uz vidim tie hadky, ked to tu budeme hravat A velky problem robia lageri, kedze im auto skace vselijak, kolkokrat tak do mna naburali, alebo aj ja som niekoho vyhodil z trate aj ked z mojho pohladu som ho netukol. To by mali nejak doriesit...
mspeedo napísal:Neviem ci hravate aj ten multiplayer, ale vacsina ludi si to myli s flatout Uz vidim tie hadky, ked to tu budeme hravat A velky problem robia lageri, kedze im auto skace vselijak, kolkokrat tak do mna naburali, alebo aj ja som niekoho vyhodil z trate aj ked z mojho pohladu som ho netukol. To by mali nejak doriesit...
Taketo problemy su pri vsetkych online simulatoroch aut. Len napriklad v LFS, ak sa hra liga, tak plati zakaz jazdenia prilis blizko ostatnych aut, lebo potom staci maly lag a nehoda je na svete. Lenze GRID hravaju asi menej zodpovedni hraci
ak mate grafiku ATI so serie X1xxx, tak nove ovladace 8.5 vyriesili graficke problemy pri zobrazovani
EDIT:
14:19 tak tato hra je pecka, perfektny pocit s pretekov, fyzika ujde, grafika uzasna a slape to v pohode na max 1280x1024 bez AA a AF - cca 25-50 fps..... tak pri tomto urcite vydrzim viac ako 20 minut ako pri NFS