mam to takto :c.a.r.n.e. napísal:na akom rozliseni?
ja mam x2 3800+, 3gb ram, 1950pro 256mb a ide mi to v 1280*960 cca tych 30 fps a detaily mam vacsinou medium, niektore low...
a ide mi to tak 20 - 30 FPS
normalne som mal zapojeny gamepad, pustil som hru a v nastaveniach klavesov som si len nastavil gamepadovske tlacitka a ide mi to normalne jak ma...mam logitech dual action...Hulkm napísal:aj ja hravam nfs na gamepade ale grid mi ho nenasiel...a na klavesnici hrat auta mi vlemi nejde...najslo ti ho normlane alebo si neico menil v settings??
ale vsak za chvilu vyjde plna verzia tak ten volant sa ti zijdeKoCi napísal:wuaaa konecne som tomu prisiel na chut.. multak je aj tak naj, len skoda ze tam jazdi tolko zvierat co sa vyzivaju v burackach.. Mat tak na toto volant, tak mam jasneho favorita na kupu.. takto mi musi postacit demo
omg ty co robis?tom.tom11 napísal:Inac kolko ste nahrali najviac bodov v drifte? Ja som dal 1 597 000..... Best combo bolo 952 000(11x combo)... Uz sa tesim na full
edit: No trosku som zlepsil na 2 300 000...... Best combo 1 250 000(13xcombo)
A inac ako sa tam daju robit screens bez prislusneho softu....myslim prtscr lenze neviem kde to uklada.....