len keby ten reward z prveho uctu uz prisiel...
po akej dobe to prislo vam?
//ja som bral HDD a o den na to bol "vypredany"
takze asi preto im to tak dlho trvalo, ze mali vela requestov...
a preložiť by sa to dalo asi takto:Please note, that you can only order one premium item per Premium or Collectors account.
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2010, 15:31)Upozorňujeme, že si môžete objednať len jednu prémiovú položku na Prémiový alebo Zberateľský účet.
Kód: Vybrať všetko
http://img51.imageshack.us/g/fotografia0361.jpg/subory sa daju preniest (tusim po novom musi mat aj cielovy ucet urcity obnos rapid bodov, ktory sa mu stiahne, cekni novinky tam to je popisane) ... linky - teda myslim ze neni dovod aby sa menili, iba rapidshare priradi subory z jedneho uctu na druhy (moj osobny nazor)DR8PruBr napísal:Hm a ešte jeden dotaz: dá sa objednať len jeden reward na jeden účet, hm a otázka znie, či sa s tým dá nejako vybabrať - dajú sa preniesť súbory na iný účet? Linky asi budú iné, nie? Alebo prenos bodov na iný účet, je to nejakým spôsobom možné?
neviem ci nevies citat, alebo si nepochopil.. tie subory ma zivili, dednne mi to stahovali.. mal som mal som niekolko tisic stiahnuti na kazde video...zachariasko napísal:súbory sa mažú aj keď ti ich 2 mesiace nik nestiahne, nielen po nahlásení