RapidShare (novinky, zmeny, ...)
Re: RapidShare (novinky,...)
smejo > Vtedy som sledoval kolko tam je, a nie to, či mi to prišlo podľa aktuálneho kurzu, resp. som nesledoval presný počet € koľko došlo. Preto sa pýtam teraz.
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2010, 19:09)
DO <> AJ Z CELÝM RAPIDOM!!!
Referrer Program discontinued
January 29, 2010
Due to a lack of international response we have decided to end the testing phase of our Referrer Program and to discontinue the program. We would like to thank all of the users who participated in the test. At this point we would like to call your attention to our continuing Rewards Program which allows you to exchange your RapidPoints for attractive rewards.
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2010, 19:09)
DO <> AJ Z CELÝM RAPIDOM!!!
Referrer Program discontinued
January 29, 2010
Due to a lack of international response we have decided to end the testing phase of our Referrer Program and to discontinue the program. We would like to thank all of the users who participated in the test. At this point we would like to call your attention to our continuing Rewards Program which allows you to exchange your RapidPoints for attractive rewards.
P1C0 > Celé tričko môžem je*ať...
nuz, potesit nepotesilo... teraz co? som automaticky out, alebo mam cakat? ci im mam napisat mejla?
uff
uff
-
zachariasko
Star
- Kontaktovať používateľa:
smejo > Ja som poslal mail a jasne som tam písal, či ešte existuje nejaká možnosť dostať peniaze späť a ten dement zo supportu, že si mám prečítať novinky, to rieši môj problém.
Kurnik, taký debili všade pracujú. Horšie ako keď dostanem odpoveď z [email protected].
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2010, 18:54)
Ked si objednam nejaky predmet z rapidshare (tricko a pod.), platim nejake clo alebo nejaku dan? Odkial to posielaju vlastne???
Kurnik, taký debili všade pracujú. Horšie ako keď dostanem odpoveď z [email protected].
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2010, 18:54)
Ked si objednam nejaky predmet z rapidshare (tricko a pod.), platim nejake clo alebo nejaku dan? Odkial to posielaju vlastne???
nemyslim.. jednak, ze take tricko nema hodnotu nad 22€ a predpokladam, ze to posielaju zo svajciarska
ten rapid oje**va ako sa len da, skoda, ze vsetko je uploadnute a uploaduju stale na rapid... som zvedavy co vymyslia teraz, ked zrusili to vyplacanie za RP.
Dnes som si objednal Speedlink Comfort Web Phone. Ani na neho sa nevzťahuje clo a ani nič podobném?
Ktovie, kedy to príde...
Ktovie, kedy to príde...
ja som si vyberal reward okolo 18.12.2009 a este mi to zatial nedoslo... 
ale pisali mi ze dany tovar nie je, ci mi mozu poslat nahradu (podobne povodnemu rewardu -> ina znacka) napisal som im ze hej tak cakam kym to pride... potom mozom hodit foto ak to dojde...
body mi strhli v 3. tyzdni...
//jj ak to dojde tak spravim... to je uz samozrejme
ale pisali mi ze dany tovar nie je, ci mi mozu poslat nahradu (podobne povodnemu rewardu -> ina znacka) napisal som im ze hej tak cakam kym to pride... potom mozom hodit foto ak to dojde...
body mi strhli v 3. tyzdni...
//jj ak to dojde tak spravim... to je uz samozrejme
P1C0 > Posli foto ako to doslo zabalene, som zvedavy...
-
zachariasko
Star
aký má pre nich význam posielať do zahraničia rôzne darčeky a payoff na paypal je im zaťažko .. nechápem ich 
Asi preto, že tie tričká kupujú za smiešne peniaze, za pár eur, ale za body museli zaplatiť 50 eur.
respekt
keby som ja bol vedel, ze to zrusia, tak dam vyplatit vsetko... dal som len 50k :-/
-
zachariasko
Star
veď práve .. ja ešte čakám na 50€ ale ďalších 40€ mi "prepadlo" .. keby sme to vedeli skôr
ale aj tak ich nechápem - myslím si že týmto krokom stratia užívateľov, lebo tie rewardy+tričko zdarma si môžu strčiť..
ale aj tak ich nechápem - myslím si že týmto krokom stratia užívateľov, lebo tie rewardy+tričko zdarma si môžu strčiť..
ja som si za zvysne body objednal Fotak postupnee budem sledovat Rewardy a budem ich vyberat ked budu zaujimave a tak rozdrbem vsetky body lepsie jak predavat ucty za 4 Euro
ale na jeden ucet mozes vybrat len jeden rewardbonno50 napísal:ja som si za zvysne body objednal Fotak postupnee budem sledovat Rewardy a budem ich vyberat ked budu zaujimave a tak rozdrbem vsetky body lepsie jak predavat ucty za 4 Euro
preto ja vyberiem, pockam kym to vybavia a ucet predavam... zatial sa mi zbiera na dalsom...
uz som aj tam vybral
ked dojde reward vyberam dalsi
P1C0 > Cozeeee??? Len jeden za cely cas pokial mas ucet?
OMG, to je dobra blbost toto...
OMG, to je dobra blbost toto...