3-mato-3 napísal:tak teraz som bol v renaulte u nas vo vranove sedel som v megane a v tom fluence
fluenc mam taku istu palubnu dosku ako ma megane ,potom som si sadol do fluenca sedi sa tam velmi dobre ale v zadu je maly priestor na nohy aj po posunuti predneho sedadla trocha do predu,aj kufor mohol byt trocha menši a viac miesta na nohy vzadu
podla mna to nieje limuzina ale normalne osobne vozidlo
ja by som si vzal megana
Málo miesta na nohy? Chlap v tomto videu má teda poriadnu výšku a toho miesta pri posune sedačky dopredu by mal určite aj nazvyš...
Fluence je super ponuka na našom trhu v pomere cena/úžitok/výbava. Čo sa týka bohatej základnej výbavy, tak u nás momentálne nemá konkurenciu. Porovnaj si napríklad cenu Octavie v trošku porovnateľnej výbave
Mateq napísal:
Pri výbere Megane - Fluence si autor musí povedať či má rodinu, na čo chce auto používať keďže sa jedná o cca rovnaké autá a rozdiel je len v počte dverí (a naleštenosti Fluencu). Ak jazdíš sám, maximálne vo 2 ber Fluence, sedan ti postačí a má lepší vzhľad. Ak máš kopu detí potrebuješ lepší prístup do kufra - Mégane, alebo Mégane GrandTour.
.
Ďalší postreh bez akýchkoľvek osobných skúseností so spomenutými modelmi. Práveže dosť ľudí momentálne prechádza od Megane k Flu, kvôli väčšiemu pohodliu pre svoju rodinu, pretože Megane na zadných sedadlách nie je žiadna výhra. Flu má 4618mm dĺžky a je teda väčší napríklad od takej Octávie či Mercedesu triedy C a je napríklad iba o 147mm kratší ako VW Pasat. Myslím si, že tieto rozmery, čo sa jeho veľkosti týka, hovoria za všetko.Fluence je ozaj veľké a pohodlné auto a rozdiel medzi Megane a Fluence nie je iba v nejakej "naleštenosti". Treba si do tých áut sadnúť, vyskúšať ich a až potom hodnotiť, či prípadne vyberať to vhodnejšie pre seba.
plusminus napísal:vzhladom k nenavisti renaultom tu na fore napisem len v skratke.
v megane som sa viezol pred rokom pri uvadzani na trh, vo fluence este nie. technika bola popisana vyssie, interier megane /az na tachometer, megane-dig. fluence-analog, podvozok megane grandtour /je vyssi o 2,5cm/.
Fluence je tak ci tak pokracovatel radu Megane II. sedan... /prakticky je Fluence Megane III. sedan

/
Fluence je pri rovnakej vybave troska lacnejsia ako Megane III.
osobne si myslim, ze sa v tomto pripade pri vybere jedna cisto o vyzor auta

Omyl! Vo Fluence sú už napríklad zabudované niektoré nové technológie, ktoré nie sú v Megane. Vo vzájomnom porovnaní je Fluence väčšie auto s väčším vnútorným priestorom ako Megane, preto je v nižšej strednej triede a svojimi rozmermi dokonca zasahuje az do strednej triedy.
RATZINGER666 napísal:sundevil + adameeeec: toto berte s rezervou, pretoze som pil: samozrejme, zaujimame sa o nove vozidlo, preto plati to, co som napisal : za hentake peniaze si radej kupim fabku2 v plnke, ako nejaky renolt... okrem toho, existuje milion roznych volieb, ktorym by som dal urcite prednost...
3-mato-3 "cijaksatopise": ja som za to sedel v mazde 2, ktora je skoro zadarmo a neviem si to vynachvalit..... co mi na to povies??

Ak si kúpiš spomenutú fabiu v plnej výbave a s porovnateným motorom,cena bude určite vyššia, ako pri Fluence. To, že sa v nej budete štyria dospelí voziť ako sardinky, už ani netreba hovoriť.