|
| Autor |
Správa |
JOHNNYTRAVA Amateur

Stav:  Založený: 01.01.2006 Príspevky: 20
Zaslal: 15 Jan 2007, 22:40 Predmet: Ronnie Coleman- Kulturistika |
|
|
kuknite tuto stranku venovanu najlepsiemu kultiristovi vsetkych cias
su tam videa aj galeria stranka funguje len par hodin casom toho bude viac a viac
tu je link
| Kód: |
| http://bodybuilding-ronnie-coleman.blogspot.com/ |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
nico :) Medium Expert

Stav:  Založený: 12.01.2007 Príspevky: 114 Bydlisko: mám Karma: 
|
Zaslal: 15 Jan 2007, 23:02 Predmet: |
|
|
Ronie je najvacsi macher na sypacku... mozno si aj nieco picha  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1212
Zaslal: 16 Jan 2007, 18:34 Predmet: |
|
|
nico napísal: |
mozno si aj nieco picha  |
faaaaakktttt ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1618 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 16 Jan 2007, 18:36 Predmet: |
|
|
nico napísal: |
Ronie je najvacsi macher na sypacku... mozno si aj nieco picha  |
Tak toto je kvalintna blbost. Ty asi nevies ze im pravidelne odoberaju krv a testuju ci sa v nej nenachadzaju zakazane latky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
610tomas Novice

Stav:  Založený: 08.12.2006 Príspevky: 7
Zaslal: 16 Jan 2007, 20:27 Predmet: |
|
|
| pHysIQ napísal: |
Tak toto je kvalintna blbost. Ty asi nevies ze im pravidelne odoberaju krv a testuju ci sa v nej nenachadzaju zakazane latky. |
kamosko nerad ti to hovorim ale na olimpii sa krvne testy nerobia...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nico :) Medium Expert

Stav:  Založený: 12.01.2007 Príspevky: 114 Bydlisko: mám Karma: 
|
Zaslal: 16 Jan 2007, 20:54 Predmet: |
|
|
| pHysIQ napísal: |
Sak robim si prdel... ale je to riadne hovado, az tazko uverit, ze sa vymakal prirodzenou cestou... inak to som aj niekde pocul, ze on neposobi na oficialnych sutaziach... no ale ja som laik v tejto oblasti, tak sa na mna nehnevajte pls  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JOHNNYTRAVA Amateur

Zaslal: 16 Jan 2007, 22:57 Predmet: |
|
|
ak ste niekto citali neschvaleny zivotopis Arnolda Schwazenegera tak by ste vedeli ze dokonaly Arnold nebol az taky geneticky zazrak ako vacsina ludi hovori. Arnold sypal od svojich 14 rokov a bral take davky ktore nahanali starym chlapom strach hmmmmmmm tak neviem ci je vobec na zamyslenie ci je Ronnie Coleman natural kazdy vie ze sype nikto nevie co berie ale berie to asi na kilaaaaaa !!!!!!
tymto nechcem povedat ze ked niekto sype tak to ma lahsie pretoze to je poriadna blbost ak chce niekto sypat musi cvicit mnoho krat vaic ale aj vysledky sa dostavuju skor a vo vacsej miere
tak co este niekto neveri ze Ronnie Coleman je sypaccccc? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrost Light Expert

Stav:  Založený: 22.12.2004 Príspevky: 75
Zaslal: 17 Jan 2007, 10:17 Predmet: |
|
|
| vo vrcholovej kulturistike sype kazdy takze nie je co riesit...a osobne sa mi Ronie vobec nepaci (neforemny, velke brucho, ...) dobre vyzeral akurat ked prvykrat vyhral Olympiu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2007, 13:40 Predmet: Re: Ronnie Coleman- Kulturistika |
|
|
| JOHNNYTRAVA napísal: |
| kuknite tuto stranku venovanu najlepsiemu kultiristovi vsetkych cias. |
Blbosť! najlepší kulturista všetkých čias je Steven Reeves; dokonalá harmonia estetiky a symetrie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrost Light Expert

Stav:  Založený: 22.12.2004 Príspevky: 75
Zaslal: 17 Jan 2007, 14:40 Predmet: Re: Ronnie Coleman- Kulturistika |
|
|
| Te-wei napísal: |
| Blbosť! najlepší kulturista všetkých čias je Steven Reeves; dokonalá harmonia estetiky a symetrie... |
Presne!!! Dnesny trend je akurat o objemoch pricom symetria a estetika nikomu nic nehovori... |
|
| Návrat hore |
|
 |
JOHNNYTRAVA Amateur

Zaslal: 17 Jan 2007, 17:54 Predmet: |
|
|
hmmmmmmm no neviem akoze kazdemu sa paci nieco ineeee
no ak sa vam paci Jaro Horvath alebo Havlik ......
nehovorim ze niesu dobry ale trend je vo velkosti a nie v symetrii !!!!
mne sa tiez nepaci Ronnieho brucho ale co uz aj tak je THE BEST !!!!!!!
z terajsich bodybuilderov je cooool aj Victor Martinez a ak by si Dorian Yates neurval triceps tak by Ronnie nemal tolko titulov a to je jasnee .....................................
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2528
Zaslal: 17 Jan 2007, 18:24 Predmet: |
|
|
| O tom neschvalenm zivotopise Arnolda som pocul bohuzial som necital, ale kamarat to precital a pisali tam presne to co vravis ze uz sypal ale tiez tam pisali aj take veci ze to bol no proste v skratke zly clovek. Ja si myslim o tom zivotopise ze je tam dost vela veci vymyslenych asi tak 50 na 50. Ale spat k teme. Na Colemanovi je jednoznacne vidiet ze nieco bral, staci sa pozret na jeho brucho to su uz priznaky ked niekto bere Synthol. |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2631
Zaslal: 17 Jan 2007, 18:28 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
| je jednoznacne vidiet ze nieco bral |
tak tak bral , ako všetci profíci keď sa rozbiehali |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3934 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2007, 19:11 Predmet: |
|
|
| nie je to priamo o ronniem, ale mozte nahliadnut do zakulisia dnesnej kulturistiky, dnes o 21:15 na TV prima. info na TXT stranka 318 3/6. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2827 Bydlisko: antiSHEEP klub Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2007, 21:09 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
| .... Na Colemanovi je jednoznacne vidiet ze nieco bral, staci sa pozret na jeho brucho to su uz priznaky ked niekto bere Synthol. |
lol, jeho brucho je dokaz toho, ze berie synthol?Vies co je synthol?Vies ako sa aplikuje?Si to po sebe precitaj....O tom bruchu by som skor povedal, ze je to kvoli vaham s akymi cvici. Nevravim, ze je cisty, ale urcite nema na sebe synthol. Nepotrebuje ho |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|