su tam videa aj galeria stranka funguje len par hodin casom toho bude viac a viac
tu je link
Kód: Vybrať všetko
http://bodybuilding-ronnie-coleman.blogspot.com/
Kód: Vybrať všetko
http://bodybuilding-ronnie-coleman.blogspot.com/
Sak robim si prdel... ale je to riadne hovado, az tazko uverit, ze sa vymakal prirodzenou cestou... inak to som aj niekde pocul, ze on neposobi na oficialnych sutaziach... no ale ja som laik v tejto oblasti, tak sa na mna nehnevajte plspHysIQ napísal:Tak toto je kvalintna blbost. Ty asi nevies ze im pravidelne odoberaju krv a testuju ci sa v nej nenachadzaju zakazane latky.
Blbosť! najlepší kulturista všetkých čias je Steven Reeves; dokonalá harmonia estetiky a symetrie...JOHNNYTRAVA napísal:kuknite tuto stranku venovanu najlepsiemu kultiristovi vsetkych cias.
Presne!!! Dnesny trend je akurat o objemoch pricom symetria a estetika nikomu nic nehovori...Te-wei napísal:Blbosť! najlepší kulturista všetkých čias je Steven Reeves; dokonalá harmonia estetiky a symetrie...
lol, jeho brucho je dokaz toho, ze berie synthol?Vies co je synthol?Vies ako sa aplikuje?Si to po sebe precitaj....O tom bruchu by som skor povedal, ze je to kvoli vaham s akymi cvici. Nevravim, ze je cisty, ale urcite nema na sebe synthol. Nepotrebuje hokali520 napísal:.... Na Colemanovi je jednoznacne vidiet ze nieco bral, staci sa pozret na jeho brucho to su uz priznaky ked niekto bere Synthol.
Samozrejme roby svoje aj genetika, ale nikto z kulturistov take velke brucho nema. Jay Cutler napr nehovorim ze je cisty ale on nema taky bachor ako Ronnie, a mozem menovat este dalsich. A stym synholom, ja som nepovedal ze si ho ma pichat do brucho, bohvie kde si ho picha, ale zvaczuje to svaly a to vsetky bez rozdielu teda aj brucho. On nema velke brucho z tuku alebo ze ma velky zaludok (to urcite sice ma naozaj zozere obdivuhodne mnozstva jedla) ale on tam ma velke svalstvo. Proste popri ruk chrbta hrudniku mu narstlo aj svalstvo brucha a to ma z tych sypaciek co bere.Mrost napísal:Jeho brucho nema so syntolom ani jedenim nic spolocne...to je genetika (on sam sa k tomu niekolkokrat vyjadril)...niekto ma peknych 6 kociek, niekto ma "bachor" ako Ronie...
PS: Pichat syntol do brucha...no take by som chcel vidiet
zisti si čo je synthol a sypačky a potom skús niečo múdre napísať. Tu máš ukážku ako vyzerajú "športovci" so syntholom. Žeby im rástli bruchá?kali520 napísal:Samozrejme roby svoje aj genetika, ale nikto z kulturistov take velke brucho nema. Jay Cutler napr nehovorim ze je cisty ale on nema taky bachor ako Ronnie, a mozem menovat este dalsich. A stym synholom, ja som nepovedal ze si ho ma pichat do brucho, bohvie kde si ho picha, ale zvaczuje to svaly a to vsetky bez rozdielu teda aj brucho. On nema velke brucho z tuku alebo ze ma velky zaludok (to urcite sice ma naozaj zozere obdivuhodne mnozstva jedla) ale on tam ma velke svalstvo. Proste popri ruk chrbta hrudniku mu narstlo aj svalstvo brucha a to ma z tych sypaciek co bere.
Keby si ten synthol pichal napr.do bicepsu(kde sa zvycajne picha) tak ma velky len biceps a nic ine...kali520 napísal:... A stym synholom, ja som nepovedal ze si ho ma pichat do brucho, bohvie kde si ho picha, ale zvaczuje to svaly a to vsetky bez rozdielu teda aj brucho. On nema velke brucho z tuku alebo ze ma velky zaludok (to urcite sice ma naozaj zozere obdivuhodne mnozstva jedla) ale on tam ma velke svalstvo. Proste popri ruk chrbta hrudniku mu narstlo aj svalstvo brucha a to ma z tych sypaciek co bere.