ganja_rk napísal:alebo skusit odchytit nejaku babu na vzdelavacie ucely resp. sa jej spytat ze ci nechce urobit dobry skutok,ze je to dobrocinna sukromna akcia
hej napriklad v nejakom opustenom parku v noci sa mozes skryt do krikov a potom nejaku odchytit a vysvetlit jej ze ty to nemyslis zle
no ja som čo už skušal ale asi powiem kočke nak ma to nauči nak je aspon sranda.. myslim si že so svojou babou to bude mať iste čaro ako keby si mam zavolať niejaku taku babu na ktorej by som to skusal..
minkkooo napísal:no ja som čo už skušal ale asi powiem kočke nak ma to nauči nak je aspon sranda.. myslim si že so svojou babou to bude mať iste čaro ako keby si mam zavolať niejaku taku babu na ktorej by som to skusal..
tak jasne ze s babou s ktorou chodis to bude mat iste caro,pretoze sa to vzdy moze nejak pekne zvrhnut
aris-beruska napísal:no aby ste neboli prekvapeny chlapci ked nenajdete zapinanie. moj frajer tiez machroval ako frisko vie podprsenku otvorit ale ja som ho dobehla. kupila som si zo zapinanim v predu to bolo potom smiechu
to aj mne urobila spoluziacka ked ma to ucila ale ja som sa vynasiel a skoro som schytal 2 zo spravania bo to bolo cez hodinu...
no.. ja si myslim, ze az take super nie je, ked ju babe rozopnes za "rekordne" kratky cas.... jasne, ked ti to trva 20 minut je to vela.. ale najkrajsie je asi to napatie.. ktore pocitujes ty aj ona...