RYCHLOKURZ: lavou rukou a len ukazovakom a palcom. Palcom a ukazovakom "podberies a potiahnes" vrchny diel do prava.
0.00001 sekundy
to je moj skill
nedoporucujem trenovat na rodinnych prislusnikoch...
dair napísal:RYCHLOKURZ: lavou rukou a len ukazovakom a palcom. palcom "podberies" a ukazovakom "potiahnes" vrchny diel k sebe.
0.00001 sekundy
to je moj skill
nedoporucujem trenovat na rodinnych prislusnikoch...
dair s.r.o.
Presne tak,vyborny navod,pri tej rychlosti jej ani kozy nepadnu
minkkooo napísal:ktorym prstom čo spravim.. a kde ich položim na podprsenku..
no POLOPATISTICKY palcom a ukazovakom chytis horny diel, prostrednikom si len prichytis ten spodny a potiahnes to smerom von z hacikov...
trenuj (mozes aj na sestre )
/som to musel editnut lebo prisla kocka tak som to testol a poopravil /
no aby ste neboli prekvapeny chlapci ked nenajdete zapinanie. moj frajer tiez machroval ako frisko vie podprsenku otvorit ale ja som ho dobehla. kupila som si zo zapinanim v predu to bolo potom smiechu
miko6 napísal: na toto treba len trenovat , popros nech ta to mlada nauci
podla mna je lepsie sa to naucit sam, lebo vtedy sa mozes dlhsie kochat krasou ktorou bola obdarena celkom z blizka a ked ti frajerka povie ze co tam tak dlho robis tak jej povedz ze sa ucis a mozes sa kochat dalej
btw podla mna ked je podprsenka este na svojom mieste tak je to este aspon pre mna viac vzrusujucejsie a moja predstavivost pracuje na plne obratky
ale pozor, nie vsetky podprsenky sa rozopinaju vzadu, moja kocka ma plno takych, ktore sa rozpinaju vpredu....
tie su zase dva druhy:
a) niektore staci nadvihnut v strede (co najviac)- medzi kosickami a pravu/lavu stranu potlacit dole....
b) nadvihnes v strede a jednu stranu tahas dole a druhu hore..
ganja_rk napísal:alebo skusit odchytit nejaku babu na vzdelavacie ucely resp. sa jej spytat ze ci nechce urobit dobry skutok,ze je to dobrocinna sukromna akcia
hej napriklad v nejakom opustenom parku v noci sa mozes skryt do krikov a potom nejaku odchytit a vysvetlit jej ze ty to nemyslis zle
no ja som čo už skušal ale asi powiem kočke nak ma to nauči nak je aspon sranda.. myslim si že so svojou babou to bude mať iste čaro ako keby si mam zavolať niejaku taku babu na ktorej by som to skusal..