|
| Autor |
Správa |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3556 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2006, 17:52 Predmet: |
|
|
| Nechapem co riesite... Ja radsej necham babu nech si ju rozopne sama a mam aj strip predohru... a ked ju uz musim rozopnut ja tka fakt ma netrapia nejake casove limity alebo styl rozopinania. Vtedy uz som myslou uplne niekde inde! |
|
| Návrat hore |
|
 |
JAJAIVA Medium Expert

Stav:  Založený: 26.02.2006 Príspevky: 112
Zaslal: 03 Máj 2006, 14:28 Predmet: |
|
|
KED MI CHALAN ROZOPINAL PODPRSENKU..VZDY MI PRISLO SMIESNE AKO SA TRAPI....ASPON SME SA ZASMIALI ...ALE DAKEDY AJ MNE ROBI PROBLEM ROZOPNUT ZASE GOMBIK ...ALEBO ASPON ROBILO |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucka Amateur

Stav:  Založený: 30.04.2006 Príspevky: 18 Bydlisko: na piesku pod palmami Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2006, 21:05 Predmet: Re: Rozopínanie podprsenky babe.. |
|
|
| Odpor14 napísal: |
preco sa pytas na roky? nieje to jedno? co by sa stalo keby napisal ze ma 13? alebo 18? aky je v tom rozdiel..??? ja si myslim ze zalozil tuto temu preto lebo sa chcel poradit a chcel aby mu niekto pomohol aby ked nato pride neostal ako blbec,,mozno ma viac rokov a nemal nato prilezitost tak chce vediet ci sa to da nejak "naucit" alebo to necha na nahodu...ja myslim ze na tych rokoch nezalezi..  |
Mas pravdu.... Ak bol chlapec mladsi - zaciatky su najkrajsie, najkrajsie sa na ne spomina. A ak starsi tiez je to super, ze sa zaujima. Mna zaujimal vek, lebo podla veku mu danym sposobom lepsie mozno pomost, opisat. Dik, ze si napisal.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
odpor14 Light Star

Stav:  Založený: 28.02.2006 Príspevky: 271
Zaslal: 08 Máj 2006, 11:22 Predmet: Re: Rozopínanie podprsenky babe.. |
|
|
| Lucka napísal: |
Mas pravdu.... Ak bol chlapec mladsi - zaciatky su najkrajsie, najkrajsie sa na ne spomina. A ak starsi tiez je to super, ze sa zaujima. Mna zaujimal vek, lebo podla veku mu danym sposobom lepsie mozno pomost, opisat. Dik, ze si napisal.  |
tak ked to beres takto ej to ok...len nemam rad tych ktory odsudzuju ludi ktory maju cca 12-13 a pytaju sa podobne otazky...lebo predsa ked sa pytaju tak by im niketo mohol pomoct...netreba sa im hned otacat chrbtom kedze sme vsetci tymi rokmi a problemmi presli..ale ok nic sa nedeje.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kurenadvore Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2006 Príspevky: 117 Bydlisko: ..mozeg.. Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2006, 14:55 Predmet: |
|
|
ale zalezi aj od podprsenky, pretoze niektore mrchy nie a nie povolit, haciky vzadu zhaluzene uplne a co potom? to ukazovak a palec nepomoze to uz treba "vercajg"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
matus121 Light Professional

Stav:  Založený: 14.01.2006 Príspevky: 873 Bydlisko: Big city Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2006, 15:06 Predmet: |
|
|
no ten prvy napad sa mi zda byt fajn, hoci este som nemal prilezitost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
neppo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 646 Bydlisko: www.kzsk.sk Karma: 
|
Zaslal: 27 Máj 2006, 16:28 Predmet: |
|
|
| kurenadvore napísal: |
ale zalezi aj od podprsenky, pretoze niektore mrchy nie a nie povolit, haciky vzadu zhaluzene uplne a co potom? to ukazovak a palec nepomoze to uz treba "vercajg"  |
raz sa mi to stalo ze som nemohol odopnut podprdu... tak som jej ju stiahol dole....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stoporko VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2005 Príspevky: 666 Bydlisko: Holy Land Karma: 
|
Zaslal: 29 Máj 2006, 23:53 Predmet: |
|
|
| ganja_rk napísal: |
co chces na tom riesit? my po sexe hladame kazdu cast oblecenia po celej izbe lebo proste my sa riadime heslom: rozopnes, vyzlecies, zahod to je jedno kam(hocikde na zem) |
...a ked ti holka takto zahodi okuliare nesrandujem, haluz situacia... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Colortraincleaner Medium Star

Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 403 Bydlisko: Atlantida Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2006, 20:13 Predmet: |
|
|
podprsenky bez ramienok rules !
...ale aj tak technologie norrmal podprs. nie su tak zlozite ani pre take vymyte mozgy ake mame ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
camelka Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.05.2006 Príspevky: 120 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2006, 7:40 Predmet: Re: Rozopínanie podprsenky babe.. |
|
|
| minkkooo napísal: |
| no newiem ako vy ale ja s tím mam aky taky problem neexzistuje niečo na čom by sa to dfalo naučit alebo niečo take.. pripadne ako to robite ty |
ak mas sestru a nie je prave doma .. skusaj si to na jej podpire ..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mailer Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.06.2006 Príspevky: 494
Zaslal: 16 Jún 2006, 18:58 Predmet: |
|
|
| Colortraincleaner napísal: |
...ale aj tak technologie norrmal podprs. nie su tak zlozite ani pre take vymyte mozgy ake mame ...  |
taku by som chcel vidieť --
Stanka take nenosi |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2263 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2006, 19:41 Predmet: |
|
|
Mna to minule ucila spoluziacka na chate no nejak mi to neslo, asi preto, ze som to robil pravlou rukou alebo co, ale aj ked to moze vyzerat jednoducho, lahke to urcite nie je  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mailer Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.06.2006 Príspevky: 494
Zaslal: 16 Jún 2006, 19:49 Predmet: |
|
|
| Colortraincleaner napísal: |
daj odkaz na obrazok takej podprsenky |
|
| Návrat hore |
|
 |
iceCream Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.05.2005 Príspevky: 399
Zaslal: 16 Jún 2006, 22:39 Predmet: |
|
|
Myslim, ze tu robite zbytocny problem z toho. Camelka a ine baby.. vadilo by vam keby to chalanovi trvalo trocha dlhsie? Koniec koncov, kam sa v tej chvili nahlit Prinajhorsom z toho bude trocha fun, moja si zo mna vzdy striela, teraz bola dlho prec a ja som uplne vysiel z praxe aj ked 1s to nikdy nebola, a mozno ani 2  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3556 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 15:46 Predmet: |
|
|
zrovna vcera sa mi stalo ze som babe nedokazal rozopnut podprsenku, bo mam jednu ruku v gypse, a jednou rukou to vazne neslo...tak som ju nakonec nerozopol, ale iba tak stiahol...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|