Skus dat maminu pripadne sestrinu podprsenku na vankus. Normalne je pripnes na vankus a skusajminkkooo napísal:no newiem ako vy ale ja s tím mam aky taky problem neexzistuje niečo na čom by sa to dfalo naučit alebo niečo take.. pripadne ako to robite ty
Rozopínanie podprsenky babe..
Re: Rozopínanie podprsenky babe..
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
yo, minule som s tým mal tietž dáky problém, ale nakoniec som poprosil o pomoc a išlo sa ďalejRafmartin napísal:Skus dat maminu pripadne sestrinu podprsenku na vankus. Normalne je pripnes na vankus a skusaj
-
Carver11
Light Star
mna to bavi sa ucit...aj ked teraz uz obvykle viem, co a ako...ale ked si spomeniem...bolo to fajn...baba je nalepena na tebe a robite prijemne veci. snazis sa jej to rozopnut, ale nejako to nejde...usmeje sa na teba a povie, ze "cin sa, cin sa a uvidis, co bude"...to potom clovek je velmi sikovny...v kazdom pripade teda zivot ma naucil 
-
m3thod-man
Star
-
DeFeAt
Medium Professional
Ty ked mas s tym problem tak potom neviem ako sa trafis do jej svätyneminkkooo napísal:no newiem ako vy ale ja s tím mam aky taky problem neexzistuje niečo na čom by sa to dfalo naučit alebo niečo take.. pripadne ako to robite ty
-
skerka
Medium Expert
on Ti aj zapina? hmmm, myslim, ze chlapi rozopinaju a baby zapinaju..., baba by sa mala vediet aj sama obliect..., no akurat pri zobliekani pomahame...
minule sa podarilo rozopnut ju nechtiac vonku..tak preto mi ju zapinal a neslo to a neslo..no brutalita..vela sme sa nasmiali..ale je pravda ze vy radsej rozpinate
minule sa podarilo rozopnut ju nechtiac vonku..tak preto mi ju zapinal a neslo to a neslo..no brutalita..vela sme sa nasmiali..ale je pravda ze vy radsej rozpinate