|
|
|
| Autor |
Správa |
Rafmartin Amateur

Stav:  Založený: 02.11.2006 Príspevky: 32
Zaslal: 02 Nov 2006, 18:26 Predmet: Re: Rozopínanie podprsenky babe.. |
|
|
| minkkooo napísal: |
| no newiem ako vy ale ja s tím mam aky taky problem neexzistuje niečo na čom by sa to dfalo naučit alebo niečo take.. pripadne ako to robite ty |
Skus dat maminu pripadne sestrinu podprsenku na vankus. Normalne je pripnes na vankus a skusaj |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 18:52 Predmet: Re: Rozopínanie podprsenky babe.. |
|
|
| Rafmartin napísal: |
| Skus dat maminu pripadne sestrinu podprsenku na vankus. Normalne je pripnes na vankus a skusaj |
yo, minule som s tým mal tietž dáky problém, ale nakoniec som poprosil o pomoc a išlo sa ďalej  |
|
| Návrat hore |
|
 |
skerka Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2006 Príspevky: 79 Bydlisko: blizko nitry Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 20:44 Predmet: |
|
|
no moj frajer si to skusa na mne...je to podla mna tak najlepsie..ale zabavne je hlavne zapinanie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Carver11 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 218 Bydlisko: Šanghaj, Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 23:36 Predmet: |
|
|
mna to bavi sa ucit...aj ked teraz uz obvykle viem, co a ako...ale ked si spomeniem...bolo to fajn...baba je nalepena na tebe a robite prijemne veci. snazis sa jej to rozopnut, ale nejako to nejde...usmeje sa na teba a povie, ze "cin sa, cin sa a uvidis, co bude"...to potom clovek je velmi sikovny...v kazdom pripade teda zivot ma naucil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 03 Nov 2006, 10:14 Predmet: |
|
|
| Carver11 napísal: |
| "cin sa, cin sa a uvidis, co bude"... |
Nech mi toto povie, tak jej tu podprsenku asi roztrhám v zuboch  |
|
| Návrat hore |
|
 |
johnny171 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.02.2006 Príspevky: 542 Bydlisko: Košice City Karma: 
|
Zaslal: 03 Nov 2006, 11:21 Predmet: |
|
|
| skerka napísal: |
no moj frajer si to skusa na mne...je to podla mna tak najlepsie..ale zabavne je hlavne zapinanie  |
on Ti aj zapina? hmmm, myslim, ze chlapi rozopinaju a baby zapinaju..., baba by sa mala vediet aj sama obliect..., no akurat pri zobliekani pomahame...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Playboy Expert

Stav:  Založený: 10.08.2005 Príspevky: 199
Zaslal: 03 Nov 2006, 14:32 Predmet: |
|
|
Aj tu ide vyvoj dopredu, takze treba sa vzdelavat. Niektore podprsenky uz nemaju zapinanie vpredu a vzadu, ale mnohe na boku, aby netrcal vpredu/vzadu patent. tiez poznam nove typy, ktore sa sice odopinaju vpredu, ale su na baze malych magnetov, ktore cuduj sa svete dost dobre drzia. vela stastia |
|
| Návrat hore |
|
 |
Carver11 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 218 Bydlisko: Šanghaj, Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 03 Nov 2006, 15:03 Predmet: |
|
|
| Te-wei napísal: |
Nech mi toto povie, tak jej tu podprsenku asi roztrhám v zuboch  |
kamos by to formuloval nasledovne - nadržaný ako stepná koza  |
|
| Návrat hore |
|
 |
m3thod-man Star

Stav:  Založený: 23.09.2005 Príspevky: 562
Zaslal: 03 Nov 2006, 15:39 Predmet: |
|
|
casom sa da vycvicit...teraz ma to vobec netrapi.jeden grif a je rozopnuta...uz sa mi dokonca podarilo aj zapnut jednou rukou,to skuste!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukasione Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 197 Bydlisko: Skalica Karma: 
|
Zaslal: 03 Nov 2006, 16:59 Predmet: |
|
|
jj ked na to ide clovek dvoma rukami tak to trva dlhsie nez ked jednou...je to mega rychle a asi to vymyslal chlap  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 239
Zaslal: 04 Nov 2006, 17:49 Predmet: Re: Rozopínanie podprsenky babe.. |
|
|
| minkkooo napísal: |
| no newiem ako vy ale ja s tím mam aky taky problem neexzistuje niečo na čom by sa to dfalo naučit alebo niečo take.. pripadne ako to robite ty |
Ty ked mas s tym problem tak potom neviem ako sa trafis do jej svätyne Akoze nic v zlom xlape mam 15 ale nooo.. to si mal vediet.. sice som este nezasunul ale rozopinat.. to je ako keby si si nevedel rozopnut kasaren  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2neo VIP

Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 602
Zaslal: 04 Nov 2006, 22:59 Predmet: |
|
|
no mne to ide rychlo.cuduju sa a vravia ze ani oni same to nedokazu.ale mam problem s tymi co sa v predu rozopinaju  |
|
| Návrat hore |
|
 |
skerka Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2006 Príspevky: 79 Bydlisko: blizko nitry Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 15:41 Predmet: |
|
|
on Ti aj zapina? hmmm, myslim, ze chlapi rozopinaju a baby zapinaju..., baba by sa mala vediet aj sama obliect..., no akurat pri zobliekani pomahame...
minule sa podarilo rozopnut ju nechtiac vonku..tak preto mi ju zapinal a neslo to a neslo..no brutalita..vela sme sa nasmiali..ale je pravda ze vy radsej rozpinate  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|