Rozvrh hodín - moja aplikácia (freeware)
-
Lord ANAKIN
Professional
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
je podobny soft? dajte link, vyskusam
emulovat na kompe sa to da, tie screenshoty som robil cez emulator. Vlastne je to taky "konvertor" jar suborov pre mobily na exe, vola sa midp2exe. Ale emuluje to nejaku smejdnu nokiu, takze tlacitka poriadne nefunguju, lebo maju ine kody. Ta exe verzia je potom pomerne nepouzitelna, ale aj napriek tomu funguje. Este jedna vec - nefunguje tam odstranovanie predmetov a hodin, lebo ta nokia nema tlacitko "C".
emulovat na kompe sa to da, tie screenshoty som robil cez emulator. Vlastne je to taky "konvertor" jar suborov pre mobily na exe, vola sa midp2exe. Ale emuluje to nejaku smejdnu nokiu, takze tlacitka poriadne nefunguju, lebo maju ine kody. Ta exe verzia je potom pomerne nepouzitelna, ale aj napriek tomu funguje. Este jedna vec - nefunguje tam odstranovanie predmetov a hodin, lebo ta nokia nema tlacitko "C".
-
inkognitto
Star
-
Mek
Addict
chyba je v tvojom aparate, lebo mne zobrazuje makcene, ako aj dalsim ludominkognitto napísal:1. nezobrazuje makcene (slovenčina)
celkom nerozumiem... Maximalny pocet predmetov za den je zaroven maximalnym poctom hodin za den, a to je 13.inkognitto napísal:2. Chyba moznost nastavenia maximalneho poctu predmetov na den
tak je to naschval, lebo do tych policok by sa ani to najmensie pismo nevoslo.inkognitto napísal:3. v jednotlivych polickach su len farby, nie nazvy predmetov.
Toy M@ch!n3: diky za linky. Ten druhy sa mi celkom pozdava, ma viac featur. Skoda, ze som sa o nom nedozvedel skor, lebo svoj vlastny som naprogramoval preto, ze som nenasiel taku aplikaciu na nete...
-
inkognitto
Star
Ano, ale ked maximum predmetov za den je len 7, tak tych dalsich 6 je tam zbytocne a aj miesto zaberaju. ostatne policka by tak mohli byt vacsie.inkognitto Napísal:
2. Chyba moznost nastavenia maximalneho poctu predmetov na den
celkom nerozumiem... Maximalny pocet predmetov za den je zaroven maximalnym poctom hodin za den, a to je 13.
No, mam k550i, neviem jak to s tymi makcenmi,...
-
Mek
Addict
Mas pravdu, toto mi nenapadloinkognitto napísal:...ked maximum predmetov za den je len 7, tak tych dalsich 6 je tam zbytocne a aj miesto zaberaju. ostatne policka by tak mohli byt vacsie.
s tymto som sa este nestretol... chcelo by to asi odskusat na nejakej inej k550i. Mozno, ze je to len nespravnou lokalizaciou firmwaru. Skus nahodit aplikaciu "JBenchmark" a pozri sa na polozku Java Locale, ci tam mas "sk"No, mam k550i, neviem jak to s tymi makcenmi,...
-
inkognitto
Star
-
qwerty-xyz
-
Mek
Addict
ach avast...
no vzdy sa najde nejaky antivirus, ktory akoze "najde" virus.
precitaj si readme, je tam napisane, preco to vyvolava falosny poplach, je to dlhsi pribeh, nebudem to tu znova rozpisovat.
zdrojaky volne nedistribuujem... aj tak to nie je napisane v jave a ten kod vyzera pomerne otrasne (o5 viac info vid readme).
//preco ti to tahalo z wz.sk? tu adresu uz davno nepouzivam a teraz som to testoval a taha to z novej adresy
no vzdy sa najde nejaky antivirus, ktory akoze "najde" virus.
precitaj si readme, je tam napisane, preco to vyvolava falosny poplach, je to dlhsi pribeh, nebudem to tu znova rozpisovat.
zdrojaky volne nedistribuujem... aj tak to nie je napisane v jave a ten kod vyzera pomerne otrasne (o5 viac info vid readme).
//preco ti to tahalo z wz.sk? tu adresu uz davno nepouzivam a teraz som to testoval a taha to z novej adresy