Rozvrh hodín - moja aplikácia (freeware)

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rozvrh hodín - moja aplikácia (freeware)

Príspevok od používateľa Mek »

Blizi sa zaciatok skolskeho roka, tak som sa rozhodol, ze tuto svoju aplikaciu predstavim aj vam, uzivatelom tohto fora. Prva verzia bola dostupna uz koncom juna, ale vtedy by o nu este asi nikto nemal zaujem :oops:
Dnes som vydal verziu 1.4, pricom som pridal par featur.
Takze, co to vsetko vie?:
:arrow: moznost nastavit si 13 hodin 5 (alebo aj 6) dni v tyzdni
:arrow: moznost vytvorit az 20 predmetov
:arrow: ku kazdemu predmetu sa da priradit jeho nazov, typ (prednaska, lab., cvika, ...), ucitel, miestnost a farba. Takto vytvoreny predmet moze byt vlozeny do rozvrhu lubovolne vela krat na lubovolne miesta
:arrow: nastavitelna dlzka hodin, prestavok, velkej/malej prestavky, obednajsej prestavky, nastavitelny jazyk (SK/EN/CZ)
:arrow: nastavitelna farebna schema uzivatelskeho rozhrania (daju sa zmenit 4 farby, na vyber je ich 21)

Podporovane telefony - tie, o ktorych na 100% viem, ze to na nich bez problemov funguje
:arrow: Sony Ericsson K700, K/D750, W800
:arrow: rozlisenie displeja 176x220, ak mate vacsie, nastavte si obmedzenie pre tuto aplikaciu na uvedene rozmery.

Viac info v prilozenom README subore, takze ak mate nejake otazky, precitajte si ho najprv, a az potom, ked zistite, ze tam na vasu otazku odpoved nie je, tak sa pytajte tu v tejto teme.
Ka- mi nemusite davat za to, ze mate mobil, na ktorom vam to nefunguje / funguje blbo. Nemozem s tym nic urobit.
Nakoniec download tu a [http://mekweb.eu/?q=download]screenshoty tu[/url] - v podmenu Moje programy.
Diky vopred za priazen a dufam, ze vam tento midlet padne na uzitok. :wink:

//edit 30.12.2009 - najnovsia verzia je 1.5 a vyvoj oficialne zastaveny.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ono to vyzera fakt super..najprv som myslel ze mi to nepojde lebo to ma viac ako 64kb..a ono to ma 40kb..a ono to na nokii nefunguje :cry: :cry:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

vyzera to velmi dobre :) ale ak by sa dalo poprosil by som aj rozlisenie 240x320 a ak by to bolo mozne tak to urobit aj pre WM to by bolo uplne uzasne :) asi ziadam vela ale mozno :)
Good work :smt023 :aasmile29:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

2 ob3l1x: diky moc za pochvalu, a fakt som necakal, ze tato tema sa stane dolezitou :smt048
Ono ja by som to aj na 240x320 spravil (to zas nie je taky problem prepisat vsetky suradnice), ale nemam mobil s takym rozlisenim, takze to nemam kde odladovat; preto zatial sa toto rozlisko nekona :(
btw. co je to to WM?
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

WM - Windows Mobile, btw dik za soft :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

aha, windows mobile... tam ale tipujem ze klasicky java soft ani nespustim (v takej forme, ako je teraz), tj. musel by som to kompletne prepisat do ineho jazyka? Okrem toho nemam ani zariadenie s windows mobile, takze ani takato verzia sa nekona... :(
2 Toy M@ch!n3: neni zac :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Takto Skusil som to na n9300 n9300i a n9500 ide bombovo ... len ak ta mozem poprosit mozes to spravit aj na Rozlisko 640x200?? :)
Neviem ci je to pre teba zlozite.
Zatial mam rozvrh na Komunikatori ako Excell Tabulku ... ale program neni zla vec ;)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Takto Skusil som to na n9300 n9300i a n9500 ide bombovo ... len ak ta mozem poprosit mozes to spravit aj na Rozlisko 640x200?? :)
na nokiach to ide bombovo? to som neocakaval, lebo nokie maju dost podivnu javu :D ale kazdopadne diky za pochvalu
Rozlisko 640x200 vidim prvy krat, to je asi na smartphonoch?
Ale odpoviem ti rovnako, ako vsetkym, co pozaduju ine rozlisenie - daj mi mobil s takym rozlisenim a ja ti tu aplikaciu nan urobim. Dovtedy smola... :(

//pre zbabelca, co mi poslal ka- s popisom "kradnute co? keby si to aspon robil sam..." a ani sa nepodpisal: ja som tu aplikaciu robil UPLNE SAM, takze nezavid, ok?! A ked tvrdis, ze to nie je moja aplikacia, tak mi najdi original, az potom sa budeme moct o niecom bavit.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

hodilo by sa neco na n73... :?
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

OK, na N6280 som nakopiroval aj .jar aj .jad, neslo, rovno ze Neplatna aplikacia.Vymazat? Potom som hodil len .jar, ide to, aj ked dam menu, tam potom Spat do rozvrhu ci co, a tie pismenka co nezakryl rozvrh, ostanu. Dost to blbne. Kazdopadne K+, ale neviem ci to budem pouzivat.

Inac, ako tam nastavim, aby 1. hodina zacala 7:50 a nie 8:00 :?:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

[quote=""J""]Inac, ako tam nastavim, aby 1. hodina zacala 7:50 a nie 8:00 :?:[/quote]takto sa to nastavit neda... ale pisem si to ako featuru do novej verzie :wink:

//edit: jo a zabudol som napisat jednu malu drobnost - ze niektore :uvodzovky: antivirusy :uvodzovky: hlasia v tejto aplikacii virus. Jedna sa o falosny poplach, kedze toto hlasenie vznika pri kazdej jednej aplikacii vytvorenej v programe MidletPascal. Viac info je na oficialnom fore. Pre ludi, co nerozumeju po anglicky, je tam napisane, ze kedysi davno bola v MidletPascale vytvorena aplikacia, ktora odosielala SMS bez vedomia uzivatela (toto bolo mozne na starych telefonoch, ktore sa nepytali na povolenie). Dnes by uz tato aplikacia neuspela, zabezpecenie telefonov pokrocilo, ale niektore antivirusy stale hlasia virus v aplikaciach. Garantujem vam, ze v tejto aplikacii ziadny virus nie je :wink: chcel som to vopred vyjasnit, aby nevznikli neskor pochybnosti. :wink:
Aealo
Addict
Addict

tak som ho skusal a nema vsetko co by som potreboval :) nejde tam dat viac predmetov na jednu hodinu a este v skole mame divne spravenu obednajsiu prestavku kedze ak mame 7 hodin tak je po 5hodine a ma 45min a ak mame 6hodin tak 45min prestavka nebude :?
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- a nieco podobne na PDA pre rozlisko 320x240 by sa nenaslo ???
- inak dobry napad s tym programom dopiluj to a zacni predavat :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lord ANAKIN napísal:- a nieco podobne na PDA pre rozlisko 320x240 by sa nenaslo ???
uz sa tu o tom diskutovalo :wink:
Ja Som napísal:Ono ja by som to aj na 240x320 spravil (to zas nie je taky problem prepisat vsetky suradnice), ale nemam mobil s takym rozlisenim, takze to nemam kde odladovat; preto zatial sa toto rozlisko nekona
s tym pridavanim viacero predmetov na jednu hodinu to nevyzera dobre, lebo (priznam sa) neviem, ako to implementovat, asi by to bolo moc moc moc zlozite. Hm a to s tou obednou prestavkou mas teda dost exoticku skolu :)
Aealo
Addict
Addict

co je este jeden rozvrh na mobily tak tam sa nastavuje kazdy den osobitne kedy ktora hodina zacne :?
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Mek viem za sa tu o tom diskutovalo no myslel som ci nieje nejaky podobny soft...
- a nedalo by sa to nejako simulovat na kompe namiesto na pda kedze nemas taketo zariadenie k dispozicii???
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

je podobny soft? dajte link, vyskusam :D
emulovat na kompe sa to da, tie screenshoty som robil cez emulator. Vlastne je to taky "konvertor" jar suborov pre mobily na exe, vola sa midp2exe. Ale emuluje to nejaku smejdnu nokiu, takze tlacitka poriadne nefunguju, lebo maju ine kody. Ta exe verzia je potom pomerne nepouzitelna, ale aj napriek tomu funguje. Este jedna vec - nefunguje tam odstranovanie predmetov a hodin, lebo ta nokia nema tlacitko "C". :roll:
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

1. nezobrazuje makcene (slovenčina)
2. Chyba moznost nastavenia maximalneho poctu predmetov na den
3. v jednotlivych polickach su len farby, nie nazvy predmetov.
Aealo
Addict
Addict

Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

inkognitto napísal:1. nezobrazuje makcene (slovenčina)
chyba je v tvojom aparate, lebo mne zobrazuje makcene, ako aj dalsim ludom :wink:
inkognitto napísal:2. Chyba moznost nastavenia maximalneho poctu predmetov na den
celkom nerozumiem... Maximalny pocet predmetov za den je zaroven maximalnym poctom hodin za den, a to je 13.
inkognitto napísal:3. v jednotlivych polickach su len farby, nie nazvy predmetov.
tak je to naschval, lebo do tych policok by sa ani to najmensie pismo nevoslo.

Toy M@ch!n3: diky za linky. Ten druhy sa mi celkom pozdava, ma viac featur. Skoda, ze som sa o nom nedozvedel skor, lebo svoj vlastny som naprogramoval preto, ze som nenasiel taku aplikaciu na nete... :?
Napísať odpoveď