Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Rumunsko a Bulharsko vstúpilo do EU
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Patria podľa vás tieto krajiny do EU?
Áno
50%
 50%  [ 22 ]
Nie
38%
 38%  [ 17 ]
Je mi to jedno
11%
 11%  [ 5 ]
Celkom hlasov : 44

Autor Správa
jackb
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Prihlásený
Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 21:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

mato.x napísal:
Áno je to pravda ale tam je iný problém - generál Gotovina (myslím tak sa volá). Pre Chorvátov je národným hrdinom, pre EU zločinec a kým ho nevydajú EU tak sa nerozbehnú prístupové rokovania.

oni ho nevydaju tak ako by sme mi nevydali napr. Goliana,alebo Viesta...
//
Afa: sice neviem kde si na to prisiel,ale je to kktina ako Sibir...
zober si take cestne priesmyky v Transilvanskych Alpach, uz spominan Mamaja. Vies v com bol problem? Viem ze nie. Zapadu sa pacilo ze sa ROM nepodriadilo ZSSR, vrazal donho neuveritelne prachy a jedneho pekneho dna sa to ujo Nikola rozhodol kompletne cele vratit... to je pricina toho preco su niektore casti rOM chudobne,lebo ak by si presiel mestami hlavne v Transilvanii,ale aja Constancou a inymi primorskymi mestami neveril by si ze to moze byt ROM...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jogin
Light Expert
Light Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 26.12.2006

PríspevokZaslal: 08 Jan 2007, 16:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

bulhari su na tom po ekonomickej stranke trocha vyspelejsi ako rumuni ale romov tam maju asi rovnako Wink Laughing ked som asi pred 8 rokmi prechadzal cez tieto staty tak som si pomyslel ze riadny cigancinec okolo ste videli iba same chajdy. bordel, spina a na ceste ste videli ako dop. prostriedky koce Laughing (no proste humusaci AA) deti vam chodili okolo aut a zbierali peniaze alebo jedlo... clovek sa tam bal aj ist vystat Crying or Very sad aby vas neokradli ale myslim si ze to uz je mynulost a tieto krajiny sa za tu dobu dost rozmohli tak preco nie aby vstupili do eu
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Prejdi na: