Rumunsko a Bulharsko vstúpilo do EU

Diskusie na politické témy...

Patria podľa vás tieto krajiny do EU?

Áno
22
49%
Nie
17
38%
Je mi to jedno
6
13%

Celkom hlasov: 45

jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

mato.x napísal:Áno je to pravda ale tam je iný problém - generál Gotovina (myslím tak sa volá). Pre Chorvátov je národným hrdinom, pre EU zločinec a kým ho nevydajú EU tak sa nerozbehnú prístupové rokovania.
oni ho nevydaju tak ako by sme mi nevydali napr. Goliana,alebo Viesta...
//
Afa: sice neviem kde si na to prisiel,ale je to kktina ako Sibir...
zober si take cestne priesmyky v Transilvanskych Alpach, uz spominan Mamaja. Vies v com bol problem? Viem ze nie. Zapadu sa pacilo ze sa ROM nepodriadilo ZSSR, vrazal donho neuveritelne prachy a jedneho pekneho dna sa to ujo Nikola rozhodol kompletne cele vratit... to je pricina toho preco su niektore casti rOM chudobne,lebo ak by si presiel mestami hlavne v Transilvanii,ale aja Constancou a inymi primorskymi mestami neveril by si ze to moze byt ROM...
jogin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jogin »

bulhari su na tom po ekonomickej stranke trocha vyspelejsi ako rumuni ale romov tam maju asi rovnako :wink: :lol: ked som asi pred 8 rokmi prechadzal cez tieto staty tak som si pomyslel ze riadny cigancinec okolo ste videli iba same chajdy. bordel, spina a na ceste ste videli ako dop. prostriedky koce :lol: (no proste humusaci :aasmile27:) deti vam chodili okolo aut a zbierali peniaze alebo jedlo... clovek sa tam bal aj ist vystat :cry: aby vas neokradli ale myslim si ze to uz je mynulost a tieto krajiny sa za tu dobu dost rozmohli tak preco nie aby vstupili do eu
Napísať odpoveď