lol...MP4-20 napísal:pri vsetkej ucte neskutocne trapna hra ....ked som si pozrel vsetkych 7 koncov som zistil ze sa to neoplati ani naistalovat
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Povypínaj ICQ a také kraviny (poprípade stiahni niečo normálne, QIP, Trillian alebo niečo také) antivíry, antispyware, defragmentuj HDD (odporúčam so System Mechanic-om).
Keď to nepomôže, tak by som zobral PC na návštevu k predajcovi
//tak ja neviem, zober ho k sebe na návštevu, to asi bude ono
Skús reinstall hry, alebo počkaj na Fallout 3
Keď to nepomôže, tak by som zobral PC na návštevu k predajcovi
//tak ja neviem, zober ho k sebe na návštevu, to asi bude ono
Skús reinstall hry, alebo počkaj na Fallout 3
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
tu sa o nich čo to dozviešfazula napísal:caute plis neviete pozhanat nejaku mapu zbrani v stalkerovi
Kód: Vybrať všetko
http://stalker.scorpions.cz/shadowofchernobyl/clanek/zbrane-a-municia-
NorthWindVG
Amateur
Mno, teraz to bude trocha OT, ale neda mi to
.
Stalker ako hru uplne milujem. Pripomina mi to nase slovenske prostredie spojene s preskumavanim a strachom
Aj preto som sa v poslednej dobe dal na Urban Exploration (ktory je spomenuty v inej diskusii) , pasivny zaujem o Airsoft a pasivno-aktivny o survival
Skusali ste stalkera s Faikes modom? Raz v nom bol bug, ze pri kliknuti na jeden dialog cloveka z prvej dediny sposobil, ze sa objavili nedaleko dediny zombici a bloodsuckeri. Odporucam to skusit v noci a ked je burka a kliknut niekolkokrat
. Vsetci dvanasti ci kolko ich tam bolo, chvilu s nimi zapasili a postupne tie zelene bodky na mape mizli do minuty.
Ak mate podobne zazitky, sem s tym
Stalker ako hru uplne milujem. Pripomina mi to nase slovenske prostredie spojene s preskumavanim a strachom
Aj preto som sa v poslednej dobe dal na Urban Exploration (ktory je spomenuty v inej diskusii) , pasivny zaujem o Airsoft a pasivno-aktivny o survival
Skusali ste stalkera s Faikes modom? Raz v nom bol bug, ze pri kliknuti na jeden dialog cloveka z prvej dediny sposobil, ze sa objavili nedaleko dediny zombici a bloodsuckeri. Odporucam to skusit v noci a ked je burka a kliknut niekolkokrat
Ak mate podobne zazitky, sem s tym