S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
tu sa o nich čo to dozviešfazula napísal:caute plis neviete pozhanat nejaku mapu zbrani v stalkerovi
Kód: Vybrať všetko
http://stalker.scorpions.cz/shadowofchernobyl/clanek/zbrane-a-municia-
NorthWindVG
Amateur
Mno, teraz to bude trocha OT, ale neda mi to
.
Stalker ako hru uplne milujem. Pripomina mi to nase slovenske prostredie spojene s preskumavanim a strachom
Aj preto som sa v poslednej dobe dal na Urban Exploration (ktory je spomenuty v inej diskusii) , pasivny zaujem o Airsoft a pasivno-aktivny o survival
Skusali ste stalkera s Faikes modom? Raz v nom bol bug, ze pri kliknuti na jeden dialog cloveka z prvej dediny sposobil, ze sa objavili nedaleko dediny zombici a bloodsuckeri. Odporucam to skusit v noci a ked je burka a kliknut niekolkokrat
. Vsetci dvanasti ci kolko ich tam bolo, chvilu s nimi zapasili a postupne tie zelene bodky na mape mizli do minuty.
Ak mate podobne zazitky, sem s tym
Stalker ako hru uplne milujem. Pripomina mi to nase slovenske prostredie spojene s preskumavanim a strachom
Aj preto som sa v poslednej dobe dal na Urban Exploration (ktory je spomenuty v inej diskusii) , pasivny zaujem o Airsoft a pasivno-aktivny o survival
Skusali ste stalkera s Faikes modom? Raz v nom bol bug, ze pri kliknuti na jeden dialog cloveka z prvej dediny sposobil, ze sa objavili nedaleko dediny zombici a bloodsuckeri. Odporucam to skusit v noci a ked je burka a kliknut niekolkokrat
Ak mate podobne zazitky, sem s tym
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ak si si nevsimol tak ta cestina a slovencina z abcgames je na MP betu..mienkofax napísal:nema na to niekto daving
alebo aspona kde mam a ako nainstalovat slovencinu z abcgames.sk
nemam na nej žiadne packy
dabing najdes na lamkach.. uploadol som tam komplet pack s dabingom, patchom a crackom.. konkretne
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl Cesky dabing (vratane textov) + 1.0003 patch + 1.0001 original exe + 1.0003 cracked exe
pre toto potrebujete mat hru opatchovanu na verziu 1.0001.. ak uz mate 1.0003 verziu tak si nainstalujete iba dabing
ludia mam jeden malý problém...bol som u Jantaru dole v tych labakoch a jak som sa vracal naspäť do baru asi som niekoho zabil tak po mne ta Povinnost v jednom kuse striela a v rozhlase ide ze tu je vrah a musia ho eliminovat bla bla...a nemam to uložené predtým...už iba ked idu do mna..neda sa to nejak spravit? alebo nema niekto save priblizne odtial?
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 18:33 )
ludia hocijake save nema nikto?
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 18:33 )
ludia hocijake save nema nikto?