samota

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

ked sa s niekým nestretavate 5 rokov,tak to je pre vas už cudzý človek
Ehm :o Mam taktiez skoro 19 (18 aj pol), ako mensi tak 12-14 rocny som chodieval do "tabora" na tyzden. V tom tabore bola v podstate cela dedina UPLNE INA, nikoho som tam nepoznal, vseto cudzi ludia. Tam sa okolo 40 deti medzi sebou bavilo, pripadal som si tam ako cudzi... Zo dna na den som ich spoznaval a tak... Nasiel takych viac pohodovych a menej pohodovych atd... Potom o rok zas, v podstate ti isti ludia, snazil som sa udrziavat s nimi kontakt, no to padlo. Teraz po 5 rokoch cca, pozeram fotky na pokeci a :o Jedneho som spoznal, s nim som vychadzal najlepsie v podstate. Hnedka sme presli na iCQ, stretli v NR, pokecali, pohoda. Tvrdit take daco, ze ked s niekym naozaj dobre vychadzas, a potom s trebars 5 rokov nevidet ako u mna, sme si prijemne pokecali, jak keby sme spolu kazdy den, proste sa mi nezdalo, ze som ho 5 rokov nevidel/nepocul/necital...

K tvojmu problemu: je to LEN A LEN TVOJA CHYBA. Ist von, do baru, trosku si dat naladu pripadne, pokecat s ludmi, spoznat ich, najst si kamosov je otazka jedneho tyzdna, a potom uvidis, ktori sa osvedcia ako ozajstni kamosi/priatelia a podrzia ta... :wink:
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

No ja keby som na tvojom mieste(sorry ale nechcela by som) tak by som sa pokúsila skamošit s tými starými kamošmi.Ked ich stretneš tak nie len "čaw čaw".Ale "čaw (neviem ako u vás ale my si podáme ruku a zaroven sa obímeme ale to nemusíš ked nechceš) no čo jako žiješ?Som stebou dosť dlho nekecal.No čo?čo máš nové?" a taaaaaakk.šak hádam vieš ako to myslím :oops: :oops:
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Ale on ako aj sám povedal že je introvert...to je ťažšie.Bavia ťa počítače,takže to znamená,že stráviš veľa času pred monitorom.Keby si nemal comp,tak čo by si robil?Hm?Musel by si si nejako vyplniť voľný čas.A s tými "starými" kamošmi zrejme nemáš ani kontakt...alebo taká možnosť ma napadla teraz :D nemáš v rodine rovesníka?Vieš,ak hej,poď s ním von,on by mohol mať dosť kamošov a by ťa zoznámil.
Fortron
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fortron »

Všetkým Ďakujem a už to chápem,dnes idem do baru s jedným starým kamošom
a myslím,že to môže byť začiatok :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Fortron napísal:Všetkým Ďakujem a už to chápem,dnes idem do baru s jedným starým kamošom
To je skvelý začiatok. A vieš ako sa to robí? Povedz kamarátovi, s ktorým ideš nech zavolá ďalších. Nech ste 5-6, zoznám sa s nimi, opýtaj sa ich kedy sa stretnete znova, choď s nimi von.
Bratku no a kamaráti majú ďalších kamarátov, a hlavne kamarátky :wink: A už je po probléme.
Tak nech ti to vyjde :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Fortron napísal:Všetkým Ďakujem a už to chápem,dnes idem do baru s jedným starým kamošom
no jasné, keď si to tak zoberiem tak ja som tak získal terajších kamarátov, ktorých by som nevymenil za nič. Boli sme na lyžiarskom a som tam poznal len zopár ľudí, dali sme sa dokopy na chatke (najlepší týždeň v živote :D ) a potom keď sme prišli home len že či nemôžem ísť s nimi niekam večer sadnúť, že jasné tak sme šli najprv traja, potom prišiel ďalší týpo s ktorým som sa zoznámil, neskôr sme šli za ďalšími. A po pár týždňoch to už bolo super.... Zatiaľ najlepšie čo ma v živote stretlo :!: tak želám aj ja toľko šťastia
Napísať odpoveď