ked sa s niekým nestretavate 5 rokov,tak to je pre vas už cudzý človek
Ehm

Mam taktiez skoro 19 (18 aj pol), ako mensi tak 12-14 rocny som chodieval do "tabora" na tyzden. V tom tabore bola v podstate cela dedina UPLNE INA, nikoho som tam nepoznal, vseto cudzi ludia. Tam sa okolo 40 deti medzi sebou bavilo, pripadal som si tam ako cudzi... Zo dna na den som ich spoznaval a tak... Nasiel takych viac pohodovych a menej pohodovych atd... Potom o rok zas, v podstate ti isti ludia, snazil som sa udrziavat s nimi kontakt, no to padlo. Teraz po 5 rokoch cca, pozeram fotky na pokeci a

Jedneho som spoznal, s nim som vychadzal najlepsie v podstate. Hnedka sme presli na iCQ, stretli v NR, pokecali, pohoda. Tvrdit take daco, ze ked s niekym naozaj dobre vychadzas, a potom s trebars 5 rokov nevidet ako u mna, sme si prijemne pokecali, jak keby sme spolu kazdy den, proste sa mi nezdalo, ze som ho 5 rokov nevidel/nepocul/necital...
K tvojmu problemu: je to LEN A LEN TVOJA CHYBA. Ist von, do baru, trosku si dat naladu pripadne, pokecat s ludmi, spoznat ich, najst si kamosov je otazka jedneho tyzdna, a potom uvidis, ktori sa osvedcia ako ozajstni kamosi/priatelia a podrzia ta...