|
|
|
| Páči sa Vám Sepultura ? |
| Áno |
|
44% |
[ 11 ] |
| Nie |
|
28% |
[ 7 ] |
| Nepočul som... |
|
28% |
[ 7 ] |
|
| Celkom hlasov : 25 |
|
| Autor |
Správa |
jamess Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 697 Bydlisko: warrington, GB Karma: 
|
Zaslal: 09 Sep 2006, 21:58 Predmet: |
|
|
vynikajuca kapela //obrázky pridávajte do príloh
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2893 Bydlisko: anywhere in galaxy... Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 8:16 Predmet: |
|
|
| seth82 napísal: |
| ...no mozno ze sa rezu, co stvaraju na koncertoch alebo ako vyzeraju (blazni/neblazni) - od toho nezavisi kvalita ich hudby, daju sa vypocut hoci toto nie je moj styl...Ked si to tak vezmeme, tak ako vyzera (a co stvaral na koncertoch) Marylin Manson, a predsa niektore jeho sklatby zo STARYCH albumov sa daju...to iste ak si spomeniem na Davida Bowieho - Vyzeral ako smrt...a dnes je legenda...Sepultura je uz podla mna svojim sposobom legenda, dobre fungujuca kapela...Osobne by som vsak viac preferoval Fear Factory... |
//obrázky pridávajte do príloh pozri sa ako vyzerajú, mne vôbec nepripadajú ako metalisti, a jaku super hudbu hraju, ja ich nepočuvam kôli tomu ako vyzeraju alebo kôli tomu čo robia na koncertoch, ja ich počuvam len a len kôli hudbe...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1852 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 9:54 Predmet: |
|
|
| no ale ked som videl klip sepultura-convicted_in_life tak mi az zle prislo, na take veci nemam zaludok |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1174 Bydlisko: Computer...define dancing Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 13:15 Predmet: |
|
|
| Lord_3D napísal: |
//obrázky pridávajte do príloh pozri sa ako vyzerajú, mne vôbec nepripadajú ako metalisti, a jaku super hudbu hraju, ja ich nepočuvam kôli tomu ako vyzeraju alebo kôli tomu čo robia na koncertoch, ja ich počuvam len a len kôli hudbe...  |
...kdeze som ja napisal, ze vyzeraju ako metalisti? ja som len spochybnil predchazajuci prispevok, nikde som nezahlasil ze vyzeraju ako metalisti a ze mi vadi ako vyzeraju...a napisal som aj to ze si ich v pohode vypocujem...keby mi to vadilo, tak potom by som nepocuval Slipknot alebo Mushroomhead... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2893 Bydlisko: anywhere in galaxy... Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 13:33 Predmet: |
|
|
| seth82 napísal: |
| ...kdeze som ja napisal, ze vyzeraju ako metalisti? ja som len spochybnil predchazajuci prispevok, nikde som nezahlasil ze vyzeraju ako metalisti a ze mi vadi ako vyzeraju...a napisal som aj to ze si ich v pohode vypocujem...keby mi to vadilo, tak potom by som nepocuval Slipknot alebo Mushroomhead... |
uh sorry zle som to pochopil
| mirak2 napísal: |
| no ale ked som videl klip sepultura-convicted_in_life tak mi az zle prislo, na take veci nemam zaludok |
čo tam robili ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|