seth82 napísal:...no mozno ze sa rezu, co stvaraju na koncertoch alebo ako vyzeraju (blazni/neblazni) - od toho nezavisi kvalita ich hudby, daju sa vypocut hoci toto nie je moj styl...Ked si to tak vezmeme, tak ako vyzera (a co stvaral na koncertoch) Marylin Manson, a predsa niektore jeho sklatby zo STARYCH albumov sa daju...to iste ak si spomeniem na Davida Bowieho - Vyzeral ako smrt...a dnes je legenda...Sepultura je uz podla mna svojim sposobom legenda, dobre fungujuca kapela...Osobne by som vsak viac preferoval Fear Factory...
pozri sa ako vyzerajú, mne vôbec nepripadajú ako metalisti, a jaku super hudbu hraju, ja ich nepočuvam kôli tomu ako vyzeraju alebo kôli tomu čo robia na koncertoch, ja ich počuvam len a len kôli hudbe...
Lord_3D napísal: pozri sa ako vyzerajú, mne vôbec nepripadajú ako metalisti, a jaku super hudbu hraju, ja ich nepočuvam kôli tomu ako vyzeraju alebo kôli tomu čo robia na koncertoch, ja ich počuvam len a len kôli hudbe...
...kdeze som ja napisal, ze vyzeraju ako metalisti? ja som len spochybnil predchazajuci prispevok, nikde som nezahlasil ze vyzeraju ako metalisti a ze mi vadi ako vyzeraju...a napisal som aj to ze si ich v pohode vypocujem...keby mi to vadilo, tak potom by som nepocuval Slipknot alebo Mushroomhead...
seth82 napísal:...kdeze som ja napisal, ze vyzeraju ako metalisti? ja som len spochybnil predchazajuci prispevok, nikde som nezahlasil ze vyzeraju ako metalisti a ze mi vadi ako vyzeraju...a napisal som aj to ze si ich v pohode vypocujem...keby mi to vadilo, tak potom by som nepocuval Slipknot alebo Mushroomhead...
uh sorry zle som to pochopil
mirak2 napísal:no ale ked som videl klip sepultura-convicted_in_life tak mi az zle prislo, na take veci nemam zaludok