Sepultura
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sepultura
Neviem este som nepocul nemohol by si mi poslat jednu ukazku cez ICQ??Lord_3D napísal:Čo vravite na tuto super skupinu ? Je suuuper...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Som nesmierne rád, že si to zistilLord_3D napísal:Čo vravite na tuto super skupinu ? Je suuuper...
Ale je mnoho podobných kapiel, čo hrajú podobný štýl (až na tie brazílske rytmy) a Ty ešte o nich asi netušíš.
-
paracentesis
VIP
fikus-kukis napísal:Som nesmierne rád, že si to zistil.
Ale je mnoho podobných kapiel, čo hrajú podobný štýl (až na tie brazílske rytmy) a Ty ešte o nich asi netušíš.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
miki690
Medium Professional
Neviem ci som cieco od nich pocul , ale o nich som pocul ze su to nelaky blazni co sa na koncertoch rezu a solia si ranu... neviem i to je pravda ... ale akoze hraju deadmetal ? tak to ja zas nemusim ... radsej mam punk/punkrock a este aj nejaky obycajny metal typu bullet for my vlantine ... na a potom ten tzv horror punk co sa skor podoba na metal napr. the misfits
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
seth82
Darca
...no mozno ze sa rezu, co stvaraju na koncertoch alebo ako vyzeraju (blazni/neblazni) - od toho nezavisi kvalita ich hudby, daju sa vypocut hoci toto nie je moj styl...Ked si to tak vezmeme, tak ako vyzera (a co stvaral na koncertoch) Marylin Manson, a predsa niektore jeho sklatby zo STARYCH albumov sa daju...to iste ak si spomeniem na Davida Bowieho - Vyzeral ako smrt...a dnes je legenda...Sepultura je uz podla mna svojim sposobom legenda, dobre fungujuca kapela...Osobne by som vsak viac preferoval Fear Factory...miki690 napísal:Neviem ci som cieco od nich pocul , ale o nich som pocul ze su to nelaky blazni co sa na koncertoch rezu a solia si ranu... neviem i to je pravda ... ale akoze hraju deadmetal ? tak to ja zas nemusim ... radsej mam punk/punkrock a este aj nejaky obycajny metal typu bullet for my vlantine ... na a potom ten tzv horror punk co sa skor podoba na metal napr. the misfits
seth82 napísal:...no mozno ze sa rezu, co stvaraju na koncertoch alebo ako vyzeraju (blazni/neblazni) - od toho nezavisi kvalita ich hudby, daju sa vypocut hoci toto nie je moj styl...Ked si to tak vezmeme, tak ako vyzera (a co stvaral na koncertoch) Marylin Manson, a predsa niektore jeho sklatby zo STARYCH albumov sa daju...to iste ak si spomeniem na Davida Bowieho - Vyzeral ako smrt...a dnes je legenda...Sepultura je uz podla mna svojim sposobom legenda, dobre fungujuca kapela...Osobne by som vsak viac preferoval Fear Factory...
pozri sa ako vyzerajú, mne vôbec nepripadajú ako metalisti, a jaku super hudbu hraju, ja ich nepočuvam kôli tomu ako vyzeraju alebo kôli tomu čo robia na koncertoch, ja ich počuvam len a len kôli hudbe... -
seth82
Darca
...kdeze som ja napisal, ze vyzeraju ako metalisti? ja som len spochybnil predchazajuci prispevok, nikde som nezahlasil ze vyzeraju ako metalisti a ze mi vadi ako vyzeraju...a napisal som aj to ze si ich v pohode vypocujem...keby mi to vadilo, tak potom by som nepocuval Slipknot alebo Mushroomhead...
uh sorry zle som to pochopilseth82 napísal:...kdeze som ja napisal, ze vyzeraju ako metalisti? ja som len spochybnil predchazajuci prispevok, nikde som nezahlasil ze vyzeraju ako metalisti a ze mi vadi ako vyzeraju...a napisal som aj to ze si ich v pohode vypocujem...keby mi to vadilo, tak potom by som nepocuval Slipknot alebo Mushroomhead...
čo tam robilimirak2 napísal:no ale ked som videl klip sepultura-convicted_in_life tak mi az zle prislo, na take veci nemam zaludok