shopkami.com

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Viem, ze apple ma prehulene ceny, ale takyto ausus by som nekupil. Radsej by som si kupil nieco ine, na co je fakt spolah a nie padelek, ktory ku vsetkemu nefunguje tak ako ma. Nizsia cena vobec nie je prekvapiva, kedze su pouzite menej kvalitne materialy, shitny display, a samozrejme, vpredu nie je sklo, ale umela hmota. Par krat strcis do vrecka a je to doskriabane. EE, nie, dakujem.
helper007
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa helper007 »

No, tak to hej, kazive su dost, ale zasa nie uplne vsetky. Ale najde sa aj "diamant" medzi bizuteriou :D
Co som hladal na nete, tak najserioznejsi vyzeraju byt na http://www.mp4nation.net/catalog/

Co sa tyka toho videa: No tak skus popozerat medzi tymi prehravacmi, ale niektore maju naozaj peknu podporu formatov, aj ked nie mp4 :?
luksiman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luksiman »

caute...na tuto temu som uplne zabudol tak chcem len...Prislo mi to bol ( miesto 18 dni to trvalo 3 mesiace) bol som stym nadmieru spokojny az kym som nedostal n95....kupil som to za 3000SK predal som to tu za 4800 takze odporucam skusit objednat tiez :) gl & hf
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Čosi dual sim touch screen som si objednal cez ebay. Uvidíme, čo to bude zač. No švagor si kúpil jeden z týchto telefonov, ktorý ma úplne všetko, TV signal to chyta perfektne..
Iphone má už dlhšie (z dovozu, u nás sa ešte nepredávali) a toto si pochvaľuje viac.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ohureny urcite nebudes :D
TS je tomu viac na skodu ako na uzitok, akurat to skor rozbijes (predsa len je to krehkejsie ako klasicky plast na kryte na "obycajnom" telefone)

tie telefony maju vsetko, ale v podstate nic, je to nedorobene... a zvykne to mat silne repraciky

OT: minule niekto na fore daval link na nejaky cesky eshop, nieco na styl dealextreme - neviete ako sa to vola? myslim, ze to bolo nejake draci/tigri/akcni ceny, alebo tak nejak, no nedari sa mi to najst

//edit: uz som to nasiel, je to tygriceny.cz ;)
blscha
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa blscha »

Môž bis :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

smejo:Tak dnes mi prišiel a ver tomu, že som ohureny. Paradny telefon. Telo je sice plastove (narozdiel od toho drahsieho s TV, ten je kovovy), no hrany su tvrde, pevne. Porovnajuc so Siemens CX65, ktory som mal doteraz sa mi to zda pevnejšie.

Display je však z ineho sudka. Sklo displeja vyzera tak, že by som si na to nesadal. Nie je sice take makke a pružne, ako byva na kalkulačkach, docela to odolava aj trocha agresivnejšej praci s perom, no vzhľadom na to, že je to touch screen tam absentuje ten zdravy predny plast, ktory hasi všetky udery, narazy, tlaky, pady..
Na ten displej si budem musieť dať bacha.
luksiman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luksiman »

kamaratovi dnes prisli stade dve veci

Kód: Vybrať všetko

http://shopkami.com/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=1659&category_id=103
je to strasne prislo mu to v japoncine takze sa v tom vobec nevyzna,repraky su sice hlasne ale kvalita je najhorsia proste cele to je na dve veci...

a toto

Kód: Vybrať všetko

http://shopkami.com/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=1549&category_id=99
to druhe vrelel odporucam doplna vsetko co to prve nema hlasno to hra kavlita VYNIKAJUCA a ten fotak proste bomba...
Napísať odpoveď