shopkami.com

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
luksiman
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

shopkami.com

Príspevok od používateľa luksiman »

co vravite na tento obchod?
www.shopkami.com

vcera som si stade objednal mobil zaplatil som im 159$ tak vam dam vediet ci mi to vobec prislo....dajte vediet co vravite na tie veci...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

omg to co su tam jake napodobeniny? :lol:
luksiman
Light Star
Light Star

no najveecia sranda je na tom ye kamos si objednal stade ten "iphone" a je to uplne to iste ako original len to je neznackove..
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ech...no ja taketo shopy velmi neuznavam. Radsej si za znacku priplatim ako mat nieco take. :? Ale myslim, ze to je vec nazoru ako sa na to clovek pozera.
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

weed napísal:Ech...no ja taketo shopy velmi neuznavam. Radsej si za znacku priplatim ako mat nieco take. :? Ale myslim, ze to je vec nazoru ako sa na to clovek pozera.
no ked si uz toto napisal tak ja osobne som si vytvoril taky trochu zakomplexovany nazor ze bud budem mat original alebo ked nato nemam tak si kupim nieco lacnejsie ale nie repliku ...

2luksiman: a inac silne pochybujem ze ten ,,iphone,, co si tvoj kamos objednal je presne taky isty ako original : - /
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Mam iPhone ale zscuchala sa mi znacka :lol: :lol:

urcite to neuznavam napodobeniny nikdy
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

mikkimikki napísal:no ked si uz toto napisal tak ja osobne som si vytvoril taky trochu zakomplexovany nazor ze bud budem mat original alebo ked nato nemam tak si kupim nieco lacnejsie ale nie repliku ...
Kam tym smerujes? Ja som nikde nenapisal, ze by som neuvazoval nad lacnejsou alternativou, ale co sa tyka repliky iPhone-u (alebo inych telefonov) tak to by som si velmi nekupoval. A vseobecne nemam rad ked cinania tvoria repliky, najlepsi je original.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

som si cez ebay kupil N73jku, a prislo mi toto :cry:
predam vam ten mobil? ma niekto zaujem? 2-3tic. je vas :)
helper007
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa helper007 »

Co znamena napodobenina v elektronike? Objednam si "iPhone" a budu to akoze digitalne hodiny, ci co? Pri obleceni chapem, ale pri elektronike si to akosi neviem predstavit :oops:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Bude to skoro rovnake ako iphone iba bez znacky, nebude to mat taku kvalitu displeja pripadne ine funkcie. Ale niekedy tieto napodobeniny este pridaju zaujimave veci ktore iphonu chybaju, videl som aj take dual sim 4mpx fotak a tak. Ale ked sa ti to za rok rozyebe tak na co ti to je.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Gangy napísal:Bude to skoro rovnake ako iphone iba bez znacky, nebude to mat taku kvalitu displeja pripadne ine funkcie. Ale niekedy tieto napodobeniny este pridaju zaujimave veci ktore iphonu chybaju, videl som aj take dual sim 4mpx fotak a tak. Ale ked sa ti to za rok rozyebe tak na co ti to je.
podla mna to bude taky isty Iphone len nebude mat znacku a iny firmware ale inak to mas to iste za nizsiu cenu lebo nemusis platit za to aby si tam mal mat nakreslene odkusnute jablko
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

HiPhone (lacna napodobenina) vs. IPhone (original) - video
http://www.tomsguide.com/us/iphone-appl ... o-160.html
helper007
Amateur
Amateur

Hm, celkom dobre porovnanie, ale porovnavali najskorsiu verziu a odvtedy sa tam dost veci zmenilo, hlavne o display sa da povedat, ze je dotykovy :D
Len by ma zaujimalo, kolko sa plati za dovoz z Ciny? Niekde udavaju okolo 6dolarov, ale to je konecna cena? ziadne dalsie poplatky? :?
luksiman
Light Star
Light Star

helper007 napísal:Hm, celkom dobre porovnanie, ale porovnavali najskorsiu verziu a odvtedy sa tam dost veci zmenilo, hlavne o display sa da povedat, ze je dotykovy :D
Len by ma zaujimalo, kolko sa plati za dovoz z Ciny? Niekde udavaju okolo 6dolarov, ale to je konecna cena? ziadne dalsie poplatky? :?
10 dolarov
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

existuje tam aj nejaky mp4 prehravac ktory ak prehrava vobec mp4? ( vacsina je riesena ze si musis veci skonvertovat na AMV)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Viem, ze apple ma prehulene ceny, ale takyto ausus by som nekupil. Radsej by som si kupil nieco ine, na co je fakt spolah a nie padelek, ktory ku vsetkemu nefunguje tak ako ma. Nizsia cena vobec nie je prekvapiva, kedze su pouzite menej kvalitne materialy, shitny display, a samozrejme, vpredu nie je sklo, ale umela hmota. Par krat strcis do vrecka a je to doskriabane. EE, nie, dakujem.
helper007
Amateur
Amateur

No, tak to hej, kazive su dost, ale zasa nie uplne vsetky. Ale najde sa aj "diamant" medzi bizuteriou :D
Co som hladal na nete, tak najserioznejsi vyzeraju byt na http://www.mp4nation.net/catalog/

Co sa tyka toho videa: No tak skus popozerat medzi tymi prehravacmi, ale niektore maju naozaj peknu podporu formatov, aj ked nie mp4 :?
luksiman
Light Star
Light Star

caute...na tuto temu som uplne zabudol tak chcem len...Prislo mi to bol ( miesto 18 dni to trvalo 3 mesiace) bol som stym nadmieru spokojny az kym som nedostal n95....kupil som to za 3000SK predal som to tu za 4800 takze odporucam skusit objednat tiez :) gl & hf
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Čosi dual sim touch screen som si objednal cez ebay. Uvidíme, čo to bude zač. No švagor si kúpil jeden z týchto telefonov, ktorý ma úplne všetko, TV signal to chyta perfektne..
Iphone má už dlhšie (z dovozu, u nás sa ešte nepredávali) a toto si pochvaľuje viac.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ohureny urcite nebudes :D
TS je tomu viac na skodu ako na uzitok, akurat to skor rozbijes (predsa len je to krehkejsie ako klasicky plast na kryte na "obycajnom" telefone)

tie telefony maju vsetko, ale v podstate nic, je to nedorobene... a zvykne to mat silne repraciky

OT: minule niekto na fore daval link na nejaky cesky eshop, nieco na styl dealextreme - neviete ako sa to vola? myslim, ze to bolo nejake draci/tigri/akcni ceny, alebo tak nejak, no nedari sa mi to najst

//edit: uz som to nasiel, je to tygriceny.cz ;)
Napísať odpoveď