Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rubiki »

No mne je v podstate uplne jedno kto sa ako oblieka, ale ak si niekto mysli ze jeho rasa je nadradena alebo veri v nieco s toho co som uz vypisal par prispevkov vyssie tak je to proste debil a pomoze my jedine zmenit nazor ;)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

masterrr napísal:Stávate sa ľahkou obeťou židovského monitoringu. (V budúcnosti to môže spôsobiť, že vás neprijmú do štátneho, alebo súkromného zamestnania.)
:smt046 ze zidovsky monitoring :lol: :lol: :lol:
no ale k veci...
skinhedi su podla mna delia na 2 skupiny:
1. pubertaci co hladaju nejaku skupinu do ktorej by sa mali zaradit
zvycajne su to typci co dospeju fyzicky ryxlo ale psyxicky im to trva o nieco dlhsie ako "normalnym" jedincom (vsak whitek) a samozrejme vzdy budu trosku vzadu (samozrejme nemyslim ze by boli slabomyselni ale oznacil by som to ako "prosty") preto sa lahko poddaju takemuto uceniu
2. ludia o nieco inteligentnejsi ale troska paranoici a xenofobi ktori vymyslaju kaleraby ktore tym ubohym detom tlacia do hlav a oni ix samozrejme bezhlavo nasleduju

vcelku je to az tragikomicke pretoze tyto ludia osocuju "zidakov" a "negrov" pritom nikdy ziadneho nestretli (masterrr, whitek ?)
osobne nepoznam ziadneho zida, zato jedneho cierneho poznam a je to uplne v pohode typek - raz ho aj zbili skini a on na nix ani len nenadaval
proste PEACE a tym to prenho haslo

inaq by som xcel vediet ci sa necitia aspon troxu trapne ked 15ti skopu tri 5-rocne deti alebo 2 "fetakov", pritom ked su sami ani len nepipnu - zmozu sa len na zazeranie. fakt mam xut sa niekedy nejakeho spytat ci ho mama neucila ze zazerat sa nema, ale na rozdiel od nix ja koflikty nevyhladavam pretoze bitka NIKDY NIC NEVYRIESI (!) - a to by si mali uvedomit aj oni sami!
a este aj to ze ludi treba sudit podla individualnyx hodnot a nie podla toho ako vyzeraju ci aky maju povod

taqze PEACE a deti uvedomte sa - na svete su ovela horsie problemy
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Je to banda magorov s absolutne chu**vskymi nazormi. Su to skratka vymydlene mozgy.
whitek
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa whitek »

ViRuS napísal:
:smt046 ze zidovsky monitoring :lol: :lol: :lol:
no ale k veci...
skinhedi su podla mna delia na 2 skupiny:
1. pubertaci co hladaju nejaku skupinu do ktorej by sa mali zaradit
zvycajne su to typci co dospeju fyzicky ryxlo ale psyxicky im to trva o nieco dlhsie ako "normalnym" jedincom (vsak whitek) a samozrejme vzdy budu trosku vzadu (samozrejme nemyslim ze by boli slabomyselni ale oznacil by som to ako "prosty") preto sa lahko poddaju takemuto uceniu
2. ludia o nieco inteligentnejsi ale troska paranoici a xenofobi ktori vymyslaju kaleraby ktore tym ubohym detom tlacia do hlav a oni ix samozrejme bezhlavo nasleduju

ked uz ma spominas virusko tak negra aj zida som uz videl tak ma nepovazuj za debila hej!!!
tvoj nazor ti neberem ale je zvrateny.
ked som stretol negra(myslim cernocha) tak nic nerobil len sa usmieval na mna teplym usmevom a to cloveka vie dost vytocit. Ale to je na dlho a nechce sa mi pisat.
P.S. nikdo tu nema ani sajnu co je to SKINHEADS len masterrr je ako tak v obraze.END
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

no raz sa mi v BA podarilo stretnut dvoch vyholenych...by som povedal ze boli bud riadne sfetovani alebo najebani to neviem,trapkovia v kanadach co mrte nahlas hailovali a skakali do kazdeho chalana alebo aj starsich ludi co im isli oproti...takze ak aj mali predtym skinheads naku ideologiu ta sa urcite uz davno stratila tito chlapci co si tak teraz hovoria si potrebuju vybit svoju zlost a je im jedno na kom...je to ubohe :?
myslim ze v GB to vzniklo kvoli tomu ze cierni zaberali pracovne miesta bielym ale toto co je teraz je uz davno o nicom
Jesen
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ach boze........

Príspevok od používateľa Jesen »

ludia, sa zobudte...skinheads nema spolocne absolutne nic s rasizmom ani sovinizmom....skins je nieco podobne ako punks, maju svoju kulturu, muziku, vystredny zivotny styl, ale ziadne prejavy rasovej neznasanlivosti...to len neonacisti (nackovia, fasisti, nazi......) prebrali skinheadsku kulturu a upravili podla svojich sprostych ideologii....prave tito kazia povest tzv skins, ludia na Slovensku a v Cechach ich hadzu vsetkych do jedneho vreca....pritom skins tvoria jednu z vetiev Antifa, spolu s Oi!, punx, sk8, hip hop, ska.....
takze bol by som rad, aby ste nepovazovali skinheads za neonacistov a naopak....viem, ze skinhead na Slovensku si aj tak mysli, ze je nacek, ale to je to iste, co si myslite vlastne vy.....
ludom to vysvetlujem uz dlho, ale malokto dokaze toto pochopit a rozlisit..
neverte vsetkemu, co citate v mediach, vidite v spravach.....lebo aj tam sa skins oznacuju za tych, ktori zmlatili nejake Roma alebo ineho cloveka...pritom vlastne vydavaju falosnu spravu, lebo prislusnik hnutia skins by nenapadol cloveka skrz rasovu neznasanlivost...
dufam, ze aspon niektori pochopili, co som tymto prispevkom myslel....
zatim
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no to ja fantasticke ze si nam povedal nieco co nevieme ale este by som ta poprosil aby si ma zoznamil s takym clovekom ktory si hovori skinhead a sprava sa ako si to popisal ty...tak naozaj nechapem na sa robis mudry ked ealita je o niecom inom
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

whitek napísal:ked uz ma spominas virusko tak negra aj zida som uz videl tak ma nepovazuj za debila hej!!!
tvoj nazor ti neberem ale je zvrateny.
ked som stretol negra(myslim cernocha) tak nic nerobil len sa usmieval na mna teplym usmevom a to cloveka vie dost vytocit. Ale to je na dlho a nechce sa mi pisat.
P.S. nikdo tu nema ani sajnu co je to SKINHEADS len masterrr je ako tak v obraze.END
neviem koho nazor je zvrateny ked ta dokaze vytocit niekoho usmev...
no ale to dolezitejsie:
dobre, mozno si nejakyx stretol ale ziadneho nepoznas osobne
sudis len podla toho co ti nejaky tvoj drbnuty kamarat nataral alebo si cital na nete, videl v TV...
a presne to je problem mnohyx ludi - sudia cloveka podla vyzoru
Jesen
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

HOLUBAR:

absolutne mi neslo o to, aby som sa pochvalil, ale aby som uviedol na pravu mieru, ako to cele vlastne je...
situacia na slovensku je sposobena prave tymi, ktori nechapu tomu, co som napisal....
tak sa tu do mna nenavazaj laskavo, nemas na to dovod..diky
jerino
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jerino »

prave tu citam vase krasne prispevky v diskusii a suhlasim s nazorom jesena a jokera ze nie kazdy skinheads sa rovna nazi ked ta to len trocu zaujima tak si pozri stranku

Kód: Vybrať všetko

http://www.unity.host.sk/sharp.htm
a pochopis :D
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Jesen napísal:HOLUBAR:

absolutne mi neslo o to, aby som sa pochvalil, ale aby som uviedol na pravu mieru, ako to cele vlastne je...
situacia na slovensku je sposobena prave tymi, ktori nechapu tomu, co som napisal....
tak sa tu do mna nenavazaj laskavo, nemas na to dovod..diky
tak sa na mna nehnevaj ale tato tema bola podla mna zalozena na vyjadrenie nazoru na realitu ktora nas obklopuje a nie na nejake sci-fi o ktorom ty rozpravas ze skini nie su rasisti a pod...dobre verim ti ze mozno mas pravdu pretoze o tejto problematike som nikdy s nejakym vacsim zaujmom necital ani to nemam v plane,ale viem o com to dnes je takze ak ma chces presvedcit ze skini maju vlastnu kulturu a podobne tak ti drzim palce pretoze ta caka dlha cesta...len tolko
Jesen
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

HOLUBAR

nepisal som to pre teba, ale vseobecne....to, ze si si to vzal k srdcu znaci, ze si sa v tom nasiel, alebo inak povedane: trafena hus zagaga.nemam ani najmensi zaujem presviedcat niekoho, kto nechce pochopit...je to jedno a musim suhlasit, ze situacia okolo nas je prave taka, aka je, cize nacisto sa vymyka teorii....
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tomu spojeniu:trafena hus zagaga v tomto pripade velmi nerozumiem...to si ako myslis ze ma napadli alebo take nieco?nie to nastastie nie ale koniec koncov uz si aj sam napisal ze situacia sa vymyka teorii tak preco nas chces ucit ze skini su dobri...ved to povedz im ze maju mat kulturu a podobne reci...ale myslim ze ako reakciu by si akurat dostal na pi*u a mohol by si sa stazovat na lamparni...
Jesen
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

HOLUBAR

zase si nepochopil....mne ide len o ten holy fakt, ze vsade na svete sa rozoznava skins a nazi, len u nas ich vsetkych hadzu medzi skins...len o to mi islo...nechcel som poukazovat na situaciu u nas, lebo kazdy dobre vie, ako to je....tak prosim, uz to pochop...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ale ano to je uzasne ja ta chapem ale preco by sme tu mali rozoznavat skins a nazi ked u nas su skini posrati nackovia...tak o com stale meles?u nas jednoducho tvojich vysnivanych skinov nenajdes...tak chod zit do krajiny rozpravok,
Jesen
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

HOLUBAR

vidno, ze mentalne si este decko, neviem, ci uvadzas spravny vek, ale ak sa spravas na 19 rocneho takto, tak asi musis schovavat identitu na forach, inak neviem.....mas aj kamaratov??

clovek tu napise fakty a ty sa este navazas do diskutujuceho...nikde som netvrdil, ze na Slovensku to funguje tak, ako som to napisal vyssie...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

prepac mi ak ti pripadam ako decko ja sa do teba naozaj nechcem navazat...ano kamaratov mam,19 mam uz vsak nie dlho...no podla mna ten co sa zbytocne hra na starsieho ako je si tu prave ty...myslim ze s inteligenciou na tom nie som zle...no skusme:tato tema sa rozbehla ako reakcia na SK prislusnikov daneho hnutia viem ze pociatocna otazka bola myslena vseobecne takze v poho tvoj nazor beriem...akurat myslim ze pointu si s tym vobec netrafil pretoze ludia o ktorych tu pises asi vymreli alebo je to len krasna idea ale jednoducho to neni realita tak ma neobvinuj z nedostatku inteligencie ked zjavne nerozumies co ti chcem povedat.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

to whitek: suhlasim s ViRuSom. myslis ze je normalne, ked niekoh ovytoci usmev? ehm :? ? no nezda sa mi. poznam viecerych cernochov, s ktorymi studujem a poviem ti ze su to uplne v pohode ludia, ktori chodia na pivo, hraju stolny futbal...
to jesen: prepac ale este som nevidel 100 kiloveho chlapika s vyholenou hlavou a s bomberkou, ktory by bol antifa...
Jesen
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

HOLUBAR

prave ty si ten, ktory nepochopil, co som chcel povedat....
nerobim sa dospelym ani starsim, len jednoducho nechces pochopit, ze teoria je takato, ale realita - ako sam tvrdis (suhlasim) - je ina...tot vsjo, koniec debaty...lebo to bude donekonecna....nic zle som tym nemyslel
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no tak som rad ze si konecne rozumieme,teoria byva casto krasna,tak ti prajem a vlastne aj nam vsetkym ze raz teoria uspesne vstupi do praxe
Napísať odpoveď