Zrejme najlepsie by bolo sa opytat preco by som nevyhovoval rezimu? Ako si k takemu zaveru vobec dosiel? Neprotirecila by si ta ideologia keby isla proti svojim zastancom a ludom ktorych ma ochranovat? Ak ano bola by to ta ideologia ktoru tu ja presadzujem?
No toto hovori za vsetko. Aky emigrant vo svojej vlastnej krajine ake koncentracne tabory? (no ako vidiet nabozenstvo holokaustu je stale vo vacsine z nas zakorenene)Zitepunkom napísal:Či by sa z neho stal emigrant, alebo by išiel pracovať do "moderných" koncentračných táborov.
Ja chapem ze pre niekoho z vas je nepochopitelne prijat podobny rezim, najma z dovodu vlastneho ponimania zivota a nazorov, ktore by sa potom stali mylne (a nikto si srat do huby nechce uz hlavne z principu).
Cez 50 stran ste davali dokopi tie iste otazky na ktore som vam stale rovnako odpovedal kde ste si uz aj mozno uvedomili pravdu ale ako som hovoril vzhladom na svoje presvedcenie ju neprijmete.
Tak sa nepytajte mna preco NS ano, ale sa sami seba opytajte preco NS nie?
No urcite to neni demokrat, vid jeho nezakonne zrusenie SPOZpinacolada napísal:a k tomu si dospel ako? lebo sa to s oblubou hovori v mediach?