Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

Som nevedel ze za NS v Nemecku bolo prikazane kedy sa ma stat a jest.

Na ktorom kanaly davaju tak poucne dokumenty :D

Najvacsi fanatik tu si ty axXis, najdes si nejaku informaciu ako o tom Rommelovi a hned ju pouzijes ako "argument" proti aj ked to celkovo nedava velmi zmysel. :)

A vsimol som si ze tak sa vysporiadavas so vsetkym, aby si si potom mohol spokojne napisat ako ti je dobre v "zidovskej EU" :lol:

Berte axXisa s rezervou, je to niekto kto si vzdy najde sposob ako obhajit svoju pravdu, -navzdory logike-, cize FANATIK.
PAPA_CHUBBY
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAPA_CHUBBY »

kali520
Je jasne ze si tvrdosijne stojis za svojim nazorom,stejne si vzdy najdes nejaky argument. Len sa ta chcem opytat ohladne toho videa co si odkazoval na youtube,ze uspechy bielej rasy ci ako sa to volalo. Ked tam bol ten zaber na tie africke kmene tak ma napadala jedna taka uvaha. Ano,nic extra nevymysleli,nic take revolucne nedosiahli ale ako prispeli k zdevastovaniu tejto planety ktore sa momentalne deje.Povedal by som ze nijak oproti vsemohucej bielej rase ktora sa chce sama vynietit z povrchu.Ty mi asi odpovies tym stylom ze tieto kmene "zainfikovali zvysok sveta" vsakze?Stejne ma urcite zotres nejakym extra zmysluplnym vyrokom alebo teoriou,ale priznaj si to,co obhajujes ma stejne tolko zaporov ako to co zatracujes.
P.S. Nemysli si ze som african :lol:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

PAPA_CHUBBY napísal:kali520
Je jasne ze si tvrdosijne stojis za svojim nazorom,stejne si vzdy najdes nejaky argument. Len sa ta chcem opytat ohladne toho videa co si odkazoval na youtube,ze uspechy bielej rasy ci ako sa to volalo. Ked tam bol ten zaber na tie africke kmene tak ma napadala jedna taka uvaha. Ano,nic extra nevymysleli,nic take revolucne nedosiahli ale ako prispeli k zdevastovaniu tejto planety ktore sa momentalne deje.Povedal by som ze nijak oproti vsemohucej bielej rase ktora sa chce sama vynietit z povrchu.Ty mi asi odpovies tym stylom ze tieto kmene "zainfikovali zvysok sveta" vsakze?Stejne ma urcite zotres nejakym extra zmysluplnym vyrokom alebo teoriou,ale priznaj si to,co obhajujes ma stejne tolko zaporov ako to co zatracujes.
no presne nad tymto som ja nedavno uvazoval ono tie africke kmene mozno nie su az take primitivne ako sa zdaju, podla mna vedia co robia...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Určite vedia, čo robia.. robia to predsa dlhé desaťročia, storočia... atď. Len ten posun nejak chýba.. :) ale ako to povedal típek nad brainwirmom... má takú teoretickú pravdu.. :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

PAPA_CHUBBY napísal:kali520
Co je zdevastovanie planety? Mas na mysli globalne oteplovanie, politicky system, znecistovanie prirody, zkazenost ludi?
PAPA_CHUBBY
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Urcite sa k tomu nejakym sposobom daju priradit vsetky tie veci ktore si napisal ale hlavne to znecistenie planety a globalne oteplovanie.Ale toto asi nebol hlavny dvovod otazky,ci ano?
kali520
Darca
Darca

PAPA_CHUBBY napísal:Urcite sa k tomu nejakym sposobom daju priradit vsetky tie veci ktore si napisal ale hlavne to znecistenie planety a globalne oteplovanie.Ale toto asi nebol hlavny dvovod otazky,ci ano?
No o globalnom oteplovani a pod tu je jedna tema kazdopadne to je fenonmen najma 20 storocia a okrajovo suvisi aj so sucasnym politickym systemom a o tom tu je tiez niekolko tem.

A co sa tyka znecistovania tak to je dost paradox lebo v europe o znecistovanie sa v prvom rade staraju cigani a potom nejaky pristahovalci najma z Afriky, blizkeho vychodu.

Neviem ale zdevastovanie planety mi skorej pride ako prirodzena ludska cinnost ktora suvisi s jej vyvojom.
PAPA_CHUBBY
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ach jaj.....
Politiku sa mi rozoberat nechce,ak tebe, prosim v inych temach ako spominas.Co sa tyka znecistaovania,paradoxne sa onho staraju cigani,pristahovalci z Afriky a kto este?Jaaaj,asi si chcel este spomenut zidov,vsakze?Sranda ako sa znecistovanie zeme tak rychlo prehodilo na plecia ciganov,cernochov a podobne.Jasne,kazdodenny zaber na skladku na luiniku 9, chod to tam vycistit akym sposobopm len chces.Ale urcite mas pravdu.Najvecsie korporacie na svete riadia cigani a cernosi.Sorry ze som taky blby a som to doteraz nevidel :D Vsak ako mozes porovnavat lunik a celu zem, ze som taky blby a nedoslo mi to :oops:
Ale teraz vazne... Dobre,zoberme to takto,zbavime sa vsetkych ciganov,cernochov,zidov a neviem koho sa chces este zbavit.A potom asi podla tvojho chapania nastane raj na zemi,vsakze?Vystupovanim nevypadas na decko ktore ma 15 rokov ale zaslepenym nazorom zas ano.Myslis ze keby bol svet "cisty" tak by sa vsetko zmenilo?Zial zakladna chyba je v ludoch,nie v tom aku farbu koze maju.....
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

kali520 napísal:A co sa tyka znecistovania tak to je dost paradox lebo v europe o znecistovanie sa v prvom rade staraju cigani a potom nejaky pristahovalci najma z Afriky, blizkeho vychodu
To mas namysli znecistovanie typu ze hadze odpadky na zem miesto do kosa? Alebo ma bordel okolo domu?
Ono tu asi ide skor o priemyselne znecistovanie a devastaciu, ako: exhalaty z tovarni, vyfukov aut, vypustanie odpadov do riek a nasledne kontaminovanie spodnych vod, stale sa opakujuce nehody tankerov v moriach, vysekavanie zelene kvoli vystavbe, atd.
kali520
Darca
Darca

pryja napísal:To mas namysli znecistovanie typu ze hadze odpadky na zem miesto do kosa? Alebo ma bordel okolo domu?
Ono tu asi ide skor o priemyselne znecistovanie a devastaciu, ako: exhalaty z tovarni, vyfukov aut, vypustanie odpadov do riek a nasledne kontaminovanie spodnych vod, stale sa opakujuce nehody tankerov v moriach, vysekavanie zelene kvoli vystavbe, atd.
Ako som pisal vyzsie je to fenomen 20 strorocia a suvisi aj so systemom zriadenia tohoto sveta.

Tou myslienkou ze cigani atd sa staraju o znecistovanie a pod... som chcel poukazat na fakt ze neurospky resp nebiely clovek sa v splocnosti vytvorenej bielymi sprava ovela horsie ako ten biely clovek (uci sa len tie zle vlasnotsi ako je napr bordel a nie tvorivosti alebo nepodaj k snaha splynut)
PAPA_CHUBBY napísal:Ale teraz vazne... Dobre,zoberme to takto,zbavime sa vsetkych ciganov,cernochov,zidov a neviem koho sa chces este zbavit.A potom asi podla tvojho chapania nastane raj na zemi,vsakze?Vystupovanim nevypadas na decko ktore ma 15 rokov ale zaslepenym nazorom zas ano.Myslis ze keby bol svet "cisty" tak by sa vsetko zmenilo?Zial zakladna chyba je v ludoch,nie v tom aku farbu koze maju.....
Uz ma nabavi sa opakovat takze tieto veci sa riesili v teme multi kulti a aj tu, mozem ti len to povedat ze s tou farbou koze sa mylis, lebo prave chovanie ludi je do znacnej mieri zapricinene prave farbou pleti. Farba pleti je len jeden z mnoha ukazovatelov odlisnosti medzi rasami.

A co je odlisne tazko moze spolocne utvorit nejaky uceleny celok.

A k tomu tvojmu sarkazmu tazko nieco povedat ale ako odpoved by sa dala povazovat veta v uvode prispevku alebo prispevok na ktory si len z casti reagoval.
PAPA_CHUBBY
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Neviem preco to beres ako sarkazmus... Reagujem iba na cast tvojho prispevku? No ja myslim ze asi na cely,len ty si mi nedal nejaku odpoved.Mozno je dokazom 150 stranovej diskuzie to ,ze ked ma niekto svoj nazor o ktorom si mysli ze je spravny ( ci je spravny mozno ukaze cas a nie ludia...) tak je stejne marne ho presviedcat,alebo ani nie presviedcat len podotknut ze nielen jedna strana mince plati.
mrston
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mrston »

Ja si myslim ze skinheadi,anarchisti a dalsie extremisticke skupiny su zlozene z ludi ktori sa nevedia zaradit normalnym sposobom(nevedia nicim zaujat - > primitivy) do spolocnisti. :cry:
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

mrston napísal:Ja si myslim ze skinheadi,anarchisti a dalsie extremisticke skupiny su zlozene z ludi ktori sa nevedia zaradit normalnym sposobom(nevedia nicim zaujat - > primitivy) do spolocnisti. :cry:
Ja si myslim ze ten kto sa nevie zaradit sa zaradi do tej spolocnosti co ty pokladas za normalnu..skus sa trochu zamysliet
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

mrston napísal:Ja si myslim ze skinheadi,anarchisti a dalsie extremisticke skupiny
Skinheads (teraz myslím apolitikov) sú 'extrémisti?'
A to ostatné: http://www.blisty.cz/art/40110.html
mrston napísal:sa nevedia zaradit normalnym sposobom(nevedia nicim zaujat - > primitivy) do spolocnisti. :cry:
Hlavne, že ty hej :wink: Sorry, ale ak je normálny život "konzumuj, pracuj, zdochni", tak dik :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

PAPA_CHUBBY napísal:Ked tam bol ten zaber na tie africke kmene tak ma napadala jedna taka uvaha. Ano,nic extra nevymysleli,nic take revolucne nedosiahli ale ako prispeli k zdevastovaniu tejto planety ktore sa momentalne deje.Povedal by som ze nijak oproti vsemohucej bielej rase ktora sa chce sama vynietit z povrchu.Ty mi asi odpovies tym stylom ze tieto kmene "zainfikovali zvysok sveta" vsakze?Stejne ma urcite zotres nejakym extra zmysluplnym vyrokom alebo teoriou,ale priznaj si to,co obhajujes ma stejne tolko zaporov ako to co zatracujes.
Negroidi priemyselne neznecistuju zivotne prostredie v takej miere z jedineho dovodu a to z toho, ze nie su schopny dany priemysel ani vytvorit.

Na znecisteni planety ma vo velkej miere zasluhu ideologia kapitalizmu, kde peniaze a zisk su vsetko, casto ruka v ruke s bezohladnostou voci prirode.

Kapitalizmus je bez-rasova ideologia, v skratke nevykoristuje ludi a prirodu na zaklade rasy alebo umiestnenia, ale globalne.

Citovany prispevok je ocividne zaujaty proti belochom (seba-nenavist?), opomina fakt ze vedecko-technicky pokrok za ktorym stoji biela civilizacia ma zasluhu na zachrane nespocetneho mnozsva zivotov, pritom univerzalne negativa spojene s tymto pokrokom pripisuje len belochom.

A ked uz sa hovori o ostatnych rasach a ich "enviromentalnej uvedomelosti" preco nevidiet hrozny stav v priemyselnych oblastiach Ciny alebo Indie. Mesta "tretieho sveta" vratane Afriky pripominajuce mnohamilionove smetiska plne hromadiaceho sa odpadu??
Prílohy
610x.jpg
Nairobi, Kena - 2 000 ton odpadu kazdy den - ludia zijuci doslava v nom, ako cervy a potkany..
Nairobi, Kena - 2 000 ton odpadu kazdy den - ludia zijuci doslava v nom, ako cervy a potkany..
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Aryan Angel napísal:...opomina fakt ze vedecko-technicky pokrok za ktorym stoji biela civilizacia...
Vedel si, že Mayovia boli na začiatku minulého tisícročia vyspelejší ako Európania? Neviem, či radíš Číňanov k "bielej rase", ale oni boli tiež mimoriadne vedecky vyspelí po celú svoju históriu. Ďalej, ľudia, ktorí žili v Mezopotámii. Tiež Egypťania. A tak ďalej.
Nechápem, ako môžeš hovoriť o niektorej rase, že je menej vyvinutá a že nie je na takej úrovni ako my a že ani nedokáže byť! Veď to je choré.
Niektoré časti sveta ekonomicky predbehnú západ za pol storočia. To nejako nepasuje do tvojej ideológie, že "bieli" sú najlepší.

To, že máš bielu pokožku a naši predkovia mali čiernu, neznamená, že si na vyššej úrovni, už to pochop. Všetci sme ľudia. V základe sme všetci rovnakí, tak sa tak k sebe správajme.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

JaJeNiektoIny napísal:Vedel si, že Mayovia boli na začiatku minulého tisícročia vyspelejší ako Európania?
A to dokazuje konkretne co? http://sk.wikipedia.org/wiki/Nobelova_c ... o_medicínu - toto dokazuje vdaka komu dnes nezomries na kedysi bezne smrtelne choroby. (len priklad)
JaJeNiektoIny napísal:Neviem, či radíš Číňanov k "bielej rase"
Neradim. V minulosti to nebolo tak jednoznacne ako dokazuju archeologicke nalezy - http://beo.sk/pochod-titanov/466-06-na- ... e-migracie
JaJeNiektoIny napísal:ale oni boli tiež mimoriadne vedecky vyspelí po celú svoju históriu.
Samozrejme ze neboli, o Europanoch ti tvrdit opak problem nerobi.
JaJeNiektoIny napísal:Ďalej, ľudia, ktorí žili v Mezopotámii. Tiež Egypťania. A tak ďalej.
- http://beo.sk/pochod-titanov/467-07-bli ... -zaplaveni
- http://beo.sk/pochod-titanov/468-08-egy ... ustna-risa
JaJeNiektoIny napísal:Nechápem, ako môžeš hovoriť o niektorej rase, že je menej vyvinutá a že nie je na takej úrovni ako my a že ani nedokáže byť!
Nechapes, to je pravda a zaklad celeho problemu. Popieranie existencie ras a odlisnosti medzi nimi vzniknute ich vyvojom je jasna forma rasizmu. Odporucam http://cz.altermedia.info/historie/rasa ... _2286.html
JaJeNiektoIny napísal:Niektoré časti sveta ekonomicky predbehnú západ za pol storočia.
Napriklad Cina s miliardovou armadou otrokov? Chcel by si si s nimi vymenit zivot? Vymenit komfort ktory ponuka biela spolocnost s tym mimo nej? Preto z kazdeho kutu sveta prichadzaju imigranti s vidinou lepsieho zivota?
JaJeNiektoIny napísal:To, že máš bielu pokožku a naši predkovia mali čiernu, neznamená, že si na vyššej úrovni, už to pochop.
Ty pochop, ze tymito zufalymi tvrdeniami si vobec nepomozes a nemaju na mna ziadny vplyv.
JaJeNiektoIny napísal:Všetci sme ľudia. V základe sme všetci rovnakí, tak sa tak k sebe správajme.
V istom zaklade su rovnake vsetky zive tvory na tejto planete. V tejto diskusii ma ale toto tvrdenie nulovu hodnotu.
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Prečítal som si niečo z toho čo si mi poslal. Celý ten článok Rasa a mýtus je vlastne postavený na jednom fakte - že život na Kaukaze bol ťažší a tým pádom evolúcia išla "rýchlejšie" ako pri rovníku. Ale to je dosť diskutabilné, pretože na rovníku museli ľudia tiež bojovať s nástrahami prírody - to v akej miere, oproti Kauzazu, sa nedá povedať.
Můžeme říct, že tehdejší klimaticky příznivé podnebí Afriky spolu s bohatstvím vegetace a potravy zajišťovalo pohodlný život, při kterém se člověk nemusel příliš namáhat. Evoluce v Africe díky tomu probíhala jen velmi pomalu. Skupina našich předků, kteří migrovali na sever, se naopak musela potýkat s přírodními podmínkami, které umožňovaly přežít jen těm nejsilnějším. Mrazivé podnebí neposkytovalo žádnou vegetaci a zaledněnou krajinou putovalo mnoho predátorů, kteří se snažili ulovit jeden druhého. Člověk se musel naučit spoléhat se na skupinu. Zajistit si potřeby k přežití. Aby přemohl divokou zvěř, musel vymýšlet rafinované pasti a pracovat v týmu. Každý člen skupiny měl svou úlohu, na které záviselo přežití ostatních. Ti nejslabší umírali, a tak se cestou přirozeného výběru vpřed dostávala jen genetická informace těch nejlepších.
Veď predsa, toto platí aj pre ľudí v Afrike. Tiež prežívali len tí najsilnejší a najschopnejší. Tiež tam bolo aj mnoho predátorov, tiež sa museli spoliehať na skupinu, tiež museli vymýšľať ako loviť, tiež si rozdeľovali úlohy.
...díky evoluci a přirozenému přírodnímu výběru je faktem i to, že jsme vyššími bytostmi, než lidé, kteří neopustili sídla blízko rovníku a jsou tak několik desítek tisíc let mimo náš vývoj.
Tak toto ma dorazilo.

Podľa mňa, rozdiel v inteligencii, ak vôbec nejaký je (chcel by som vidieť ako to vieš vedecky dokázať), tak je taký minimálny, že neobstojí ako argument, že sme vyššou rasou.

//Frco, dúfam, že nemyslíš toto ako dôkaz tých génov:
www.protiprudu.info - Nositeľ Nobelovej ceny Watson - škandál po vyjadrení o černochoch napísal:Želá si, aby všetci boli rovnakí, ale “ľudia, čo majú dočinenia s čiernymi spolupracovníkmi zisťujú, že to nie je pravda”. V najbližších desiatich rokoch budú objavené gény, ktoré sú zodpovedné za tieto rozdiely.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Myslim, ze bol najdeny nejaky gen, ktory to dokazuje, ale to asi AA vie lepsie podlozit ;)
kali520
Darca
Darca

Podľa mňa, rozdiel v inteligencii, ak vôbec nejaký je (chcel by som vidieť ako to vieš vedecky dokázať), tak je taký minimálny, že neobstojí ako argument, že sme vyššou rasou.
http://podblanc.com/black-intelligence-african-iq
http://www.prop.sk/nositel_nobelovej_ceny_watson.html

To len tak na okraj, v teme multi kulti toho najdes urcite viac :wink:

Inak na margo este tej vyspelosti ras a pod...
http://www.beo.sk/mudre-slovo/716-exist ... adena-rasa
Napísať odpoveď