JaJeNiektoIny napísal:Priamo alebo nepriamo, aj článok
Rasa a mýtus, na ktorý ma odkázal AA hovorí o tom, že podnebie, resp. lokalita môže zmeniť genetickú informáciu. Tak sa dohodnite čo je pravda.
Clanok ktory som sem ja postol hovori:
Hoci prostredie môže v dlhodobom merítku selektovať a preferovať určité genetické vybavenie (napr. chladné prostredie pre vyššiu inteligenciu), genetické zloženie človeka samotné sa nikdy nemôžu priamo zmeniť pôsobením prostredia.
Exstuju dva phlady na tuto problematiku a to:
Hereditárny – tento pohľad je odveký – rozdiel medzi rasami sa pripisuje biológii a teda génom, ktoré sú dedičné. Preto kvalitu našich schopností ovplyvňuje v prvom rade genetická kvalita našich predkov.
Environmentálny – je pohľad moderný – politicky korektný – v súčasnosti povýšený na dogmu – opiera sa o presvedčenie, že rozdiel medzi rasami je daný výlučne prostredím, v ktorom žijú. Táto teória je v súčasnosti „obohatená“ o tvrdenie, že rozdiely medzi rasami de facto neexistujú a ak sa nejaké objavia, je to preto, lebo jedinci vyrastajú v nevhodnom prostredí
V clanku rasa je mytus su teorie medzi hereditarnym a envyromentalnym nazorom a autor pise skorej o nepriamom vplive prostredia suvisiacim s evoluciou kde vsetky zive tvory v inom prostredi menia svoj vzhlad, vid vyvoj cloveka.
Dalej este pise:
Zbytek historie je již poměrné znám a tak si můžeme uvedené informace shrnout. Před více než 100.000 lety se od populace moderního člověka v Africe oddělila skupina, která zamířila na sever. Asi o 60.000 let později se od této skupiny oddělila další, jejíž vývoj pak šel již vlastním směrem. To jsou naši přímí předci. Vývoj naší rasy probíhá již 40.000 let mimo vývoj mongoloidní a negroidní rasy.
Ja som z toho clanku skorej pochopil to ako rasy vznikli nie ako je mozne zmenit priamo samotne geneticke vybavenia danej rasy.
---------------------------------------------------------------------------------------
Ujo marky nepopieram inteligenciu zidov, ale jedna vec je inteligencia druha vec je tvorivost a za tou aj zidia zaostavaju.
Co by boli zidia bez bielych? Na kom by dokazali robit uzeru ked podla svojho vyznania ju mozu robit len na nezidoch?
A dalsia vec je ze zidia nam bielym nie vzdy vladli, boli casy ked prave oni museli splnat nase podmienky a boli pod nasou vladou(obdobie od rimskej rise az po zaciatok francuzkej revolucie a ked sa zacina utvarat myslienka sionizmu a Rothschild sa dostal k majetkom sposobom akym si sa mohol docitat v teme Slobodomurari....)
Dalsim faktrom je aj to, ze sa im davalo vela priestoru na svoju cinnost, viac o tom by si sa mohol docitat v knihe geneza sionizmu kde napr holadnsky kral Wilhelm II sa rad obklopoval zidmi kedze disponovali velkymi majetkami, ziskanymi uzerou a lichvou, ktoru mali krestania zakaznu praktikovat naopak zidom to ich vyznanie dovolovalo.
A tym by som aj pripomenul dalsi faktor ktory nas dostala do tohoto otroctva a to je krestanstvo.
Dovlim si povedat ze ak by sa cely cas biela rasa uberala smerom racionalizmu a riadenim sa prirodnych zakonov, nidky by zidia nedosiahli to co dosiahli.