Teda kali520 ty tvrdis ze ak by sme mali moznost pozorovat populaciu europeidneho typu v rovnakych podmienkach vyvoja ake mala mongoloidna rasa nezaznamenali by sme na jej jedincoch ziadne typicke mongoloidne crty telesneho vzhladu?kto by sa seriózne domnieval, že bieli, presťahovaní do Číny (a ostávajúc stále v rámci svojej genetickej komunity, nemiešajúc sa s miestnou populáciou) by sa po akokoľvek dlhom čase, čo sa týka telesného vzhľadu, stali mongoloidnými?
Pretoze tym popieras prvu cast nasledovneho tvrdenia:
Ja viem ze je to o hre so slovami ale pre lepsiu prehladnost by si mal definovat co si predstavujes pod pojmom "určité genetické vybavenie" a "genetické zloženie človeka"Clanok ktory som sem ja postol hovori: Hoci prostredie môže v dlhodobom merítku selektovať a preferovať určité genetické vybavenie (napr. chladné prostredie pre vyššiu inteligenciu), genetické zloženie človeka samotné sa nikdy nemôžu priamo zmeniť pôsobením prostredia.
Ja si myslim ze tato problematika patri skor do oblasti prirodnych vied a ked sa v nej zacnu vrtat odbornici socialnych vied tak to prinasa viac skody ako uzitku