Tak potom mame rozlicne definovane slovo pomoc, lebo u mna to slovo znamena ze mi bud s tym niekto pomoze, alebo to spravi aj bezomna.A co ak niektori ako ja vyhladavaju pomoc aby som usetril cas, aby som sa ja s tym netrapil dve hodiny ked mi to niekto urobit alebo mi s tym pomoze a usetrim polovicu toho casu co by som tym stravil, a nevravim nic ze by som si s problemom sam nevedel poradit pripadne ze by som bol potom strateny!Tymto som chcel poukazat na efektivnejsie vyuzitie casu. A o vysvetlovani uciva nikto nic nehovoril
K tym hrubkam, co ti poviem stava sa, nikto rodeny z neba nespadol
audiotrack Nepopieram mam kamoša ktory programoval od piatej triedy na zakladnej, no bohuzial to tak chodi a ozaj budu pred polrokom alebo pred koncom tu nejake zadania, to je proste skolsky cyklus. A na algoritmizaciu musis mat niekedy hlavu, niekedy sa ti nestaci len biflovat aby si dokazal navrhnut konkretne riesenie.
GothaR
Ty nemozes predpokladat ze ked javis nejaky zaujem o matiku ze vzdy budes vediet urobit prve dva tri kroky to je blbost, hocikedy a mozes stretnut so zadanim ked nebudes uz vediet co znamenaju jednotlive veci v zadani nepohnes tym vobec. A co ak ja sem hodim priklad kde nebudem vediet co mam konkretne urobit uz v zadani, tak mi potom neporadis lebo som sa nesnazil?
PS: nechcel by som vas mat ako spoluziakov