Školské domáce úlohy na fóre

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Školské domáce úlohy na fóre

Príspevok od používateľa Element »

Grim-Reaperka
Ano chodim tu vacsinou ked potrebujem pomoc, a chodim si tu ešte precitat vtipy. Ci to je zakazane chodit sem pre pomoc?Musim ako uzivatel hojka intenzivne diskutovat alebo co?

GothaR
Ano ked som s tym spoluziakom kamos, alebo ked si poviem jednoducho ze mu dam odpisat tak mu to dam. A nabuduce da on odpisat mne nie?Takto si my pomahame. A uvedomujes si ako by to mohli zneuzivat, ja napisem na forum "toto by som potreboval vypocitat toto je jeden z xyz prikladov, a akurat tento jediny neviem a tie zvysne som vedel poradite mi?atd.. da sa to zneuzit hociako.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

No ved da sa zneuzit, ale ked pride klasicky dement, tak mu to nenapadne. Pripadne ked potrebuje viac prikladov, tak mu to nepomoze. Proste to neries, je to pravidlo ktore plati, ja osobne ho nebudem uplatnovat nejako tvrdo, ale poriadok musi byt. Opisoval som samozrejme aj ja, ale nie vsetko, pochop to uz.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nieje to zakázané, je to obmedzené aby sem nechodili prváci s domácimi úlohami, pretože ak by sme prvákovi vyrátali malú násobilku a sčítavanie a odčítavanie tak on sa to poriadne nenaučí a potom bude mať problémy pri daľších učivách. Ide o princíp, pochop to konečne. Ak máš snahu to vyrátať tak ti každý pomôže ochotnejšie, pretože vidí ZÁUJEM. Ak ponúkneš adekvátnu odmenu tak sa tiež skôr niekto nájde. Niektorí sa idú kôli karme potrhať. A súhlasím s tým že GothaR dal blbý príklad toho ako dokázať či žiadateľ snahu má. Ale to si musí už každý rozhodnúť či mu na to aby žiadateľovi pomohol stačí "skúšal som to ale neviem to", alebo bude chcieť vidieť nejaké výsledky snaženia...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Element sorry že nereagujem, ale Grim-Reaperka mi píše z duše, takže nevidím potrebu.
kupo napísal:varianta 1 (povolene zadavanie uloh):
- do fora pribudne kopec dementov neschopnych uvazovania resp. neschopnych pouzivania googlu
- tyto pritiahnu do fora dalsich dementov podobnych kvalit
- ludi co budu pomahat to po dlhsom case omrzi a mozno aj otravi
- bezny uzivatel to bude brat ako spam tiez ho to bude otravovat

varianta 2 (zakazane zadavanie uloh):
- dementny uzivatel bude pindat ake je to prije*** forum a ze uz sem nepride

podla mna nieje o com... povolenim uloh zaistime uspokojenie jedneho dementneho uzivatela za cenu otravenia bezneho uzivatela a znechutenia uzivatela kt. pomaha... teraz si uz len treba uvedomit kt. uzivatel ma pre forum vacsiu cenu
kupo to zhrnul celkom kvalitne aj s malou štatistikou :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

element - z tvojho avataru, stylu vyjadrovania sa a toho co vlastne pises usudzujem ze mas tak 17 rokov, rozkrok tvojich nohavic mas na urovni kolien, rovny silt, tvaris sa ako skater a boarder a pocuvas hip hop - myslim,ze to hovori za vsetko...

jo a dik za tu k- ;) si len potvrdil to, co som si aj myslel... ze ty patris presne k tym ludom ktorych tu tak vehementne obhajujes

// a este ma tak napada - kde ste akoze zobrali to,ze forum ma pomahat? preco by malo? ono to je diskusne forum, tu sa ma diskutovat... to ze su tu sekcie ako poradna pri kupe, pomoc atd, to je len dobra vola adminov, toto forum nemusi ludi ani vychovavat ani im pomahat, tak sa zobudte... (sry gangy, v 99% veci s tebou suhlasim, ale tu ee)
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

ja sa nejdem s vami hadat, ja si stale trvam na svojom nazore, ale gothar ma upokojil ze po tom nepojde nejako tvrdo..

Maki teraz specialne pre teba ze taky velky clovek ako ty sa tiez moze mylit, ten avatar som si nemenil od roku kedy som sa na forum zaaregistroval a nemam 17 mam ale o tyzden 20, studujem na slovenskej technickej univerzite, nenosim rovny silt a nemam nohavice na urovni kolien, a nejazdim ani board ani skate, ale pocuvam rap co zo mna podla teba urcite robi debila, ale predstav si ze pocuvam vacsinou zahranicny a nie rytmusa...

A to ze ze patrim k tym ludom co obhajujem som uz napisal v prvom prispevku takze by stacilo si len otvorit oci a nebol ignorant.

A to ze je tu sekcia pomoc, porada pri kupe nemusi byt len vola adminov ale aj napriklad tah ako prilakat uzivatelov (typu ja ktory tu chodi iba do sekcie pomoc a precitat si vtipy).

Ano da som ti negativnu karmu, nerobi mi to problem priznat, a ak chces mi ju mozes kludne vratit sak nato ta karma je.A vidim ze si mi ju vratil ;). Kebyze ta mam ja sudit podla tvojho avataru alebo tak, tak si u mna velmi hlboko. A posledna vec nemusiš gangymu liezt do zadku, ja viem ze to znamena vela pre teba aby si mal podporu "vyznamnych" uzivatelov, len vies mne je to jedno a seriem uplne nato ze kto mi na tomto fore da za pravdu mne islo len oto vyjadrit svoj nazor a snazit sa ho obhajit :).
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Mna na celom tom absolutne neserie to, ze sa pokemon hovno nauci, ani ma neserie to, ze sa najdu ludia, ktorych to bavi a dajme tomu to vypocitaju.. Totalne ma ale serie, ze niekto sem pride s tym "mne sa nechce" - kde nie je vola, nie je cesta. Preco by sa vlastne niekomu, kto je v tvojej domacej ulohe totalne nezainteresovany, malo chciet, ked tebe sa nechce? Tvoja predstava je taka, ze niekto sikovny, koho budes mat raz este za blbecka, ti tu bude vsetko ratat vo svojom volnom case, zatial co ty si budes volny cas vychutnavat niekde vonku?

Osobne ak viem, rad pomozem, poradim ak viem. Aj mam z toho radost, ked sa niekto mojou radou dopracuje k uspesnemu rieseniu. Co by som mal z toho, keby vsetko za teba spravim sam? Radost z tvojho volneho casu ako hulis za barakom travu s kamaratmi a pocuvate cool nigga music z mobilneho telefonu? Maj ma za zakernu svinu, ale presne takymto tipkom ako si ty, by som schvalne dal totalne zbabranu ulohu - kym nepadnes na hubu, nepochopis o com tu tocime.

Ospravedlnujem sa za expresivne vyrazy, ale podobni egoisti mi dvihaju krvny tlak.

PS: miesto toho, aby si tu zase tliachal tie bezduche somariny zase o tom istom, rovno mi daj minusko - to mi na znak tvojho uznania staci (kedze viem ze suhlasit so mnou nebudes, ani keby som ti DU riesil :D).
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

KoCi - pekne napísané, tak isto aj Gream Reaperka.

Element - už sa prebuď do reality, kde ti odpisovanie nepomôže, treba mať aj niečo v hlave. Pokiaľ užívateľ preukáže snahu, tak prosím, no detské výlevy "mne sa nechceee, urobte to sííím za mňaaa" ma fakt dostávajú na kolená.

A gangy ako vplyvný užívateľ :sneaky: skôr by som ho nazval človekom s vyhranenými názormi v istých ohľadoch nekorešpondujúcimi s názormi dospelého jedinca, uplink to dávnejšie pekne opísal... ale toto nie je téma o gangym :psssst:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

A čo v prípade, že daný človek sa s príkladom nebude vedieť ani pohnúť a nemusí byť hneď hádzaný do jedného vreca s lajdákmi. Proste napr. určovanie hodnosti matice nezvládol a treba mu pomôcť. Možno si niekto povie, že nemá snahu, ale on o postupe riešenia nemá ani páru a preto to ani neskúša. Aj to plánujete zamykať? :sly:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

plasmon - tak ked s tym nevie ani pohnut tak nech sa spyta na postup, ci mu to moze niekto vysvetit.... a nie vypocitat len tak bez nicoho
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Plasmon napísal:A čo v prípade, že daný človek sa s príkladom nebude vedieť ani pohnúť a nemusí byť hneď hádzaný do jedného vreca s lajdákmi. Proste napr. určovanie hodnosti matice nezvládol a treba mu pomôcť. Možno si niekto povie, že nemá snahu, ale on o postupe riešenia nemá ani páru a preto to ani neskúša. Aj to plánujete zamykať? :sly:
O tom som tu pisal vyssie - je to individualne a ked je niekto lajdak, tak sa vacsinou aj lajdacky vyjadruje a da sa prekuknut. Ja toto pravidlo vnimam hlavne ako zabranenie prilevu novych uzivatelov, ktori sa zaregistruju len kvoli tomu, aby nemuseli robit ulohy. Pred casom sa stalo to, ze ktosi novy sem dal jednoduchu ulohu z programovania, hned mu ju spravili a potom behom par dni sem prisli tusim este 3-4 jeho spoluziaci, ktori chceli vyriesit podobne programy.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Je rozdiel medzi "pomoze mi niekto co a ako mam robit, neviem si rady, dakujem" a medzi "pls toto mam zajtra odovzdat a nestiham (mal som len 3 tyzdne prazdnin), vypocitajte mi to", pripadne "caute, zajtra musim odovzdat domacu ulohu, kto mi to vypracuje ma k+ (mne sa nechce)"

Ked ti sem deviatak vycapi piatacke priklady na A4 formate, ze vypocitajte mi to dozajtra, tak tam myslim nie je o com :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...pokiaľ ponúkne adekvátnu odmenu tak nieje o čom...aspoň sa naučí že keď sa mu nechce tak to za neho nikto zadarmo robiť nebude.
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

istý spôsob riešenia tohto problému je v téme: http://www.hojko.com/online-doucko-aneb ... 34325.html

Ale som toho názoru, aby si každý spravil tie svoje úlohy a neflákal sa
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Podľa mňa okolo toho robíte veľkú vedu. Nech si sem každý hodí akúkoľvek úlohu v akomkoľvek štádiu riešenie, resp. neriešenia. Keď sa to niekomu bude chcieť vyriešiť, vyrieši to zaňho, ak nie, tak nie. Jednoduché.
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

ale neh je na to nejaka sekcia abo dred, vis si predstavit jak to tu bude zaspamovane?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

MisguidedAngel napísal:ale neh je na to nejaka sekcia abo dred, vis si predstavit jak to tu bude zaspamovane?
To ma napadlo, ale nemyslím, že by sa zas jednalo o také počty, aby sa to tu zaspamovalo.

A keby aj, nech sa vytvorí samostatné vlákno, označené ako dôležité.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pokial sa vytvori jedna tema, kde sa dane ulohy budu riesit, tak budu obe strany spokojne. Forum sa nezneprehladni a "flakaci" mozno obcas dostanu odpoved.
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

Ja si myslim, ze tu na fore by sa taketo temy tolerovat nemali. :!: Zvysilo by to pocet takych tych jednorazovych uzivatelov, bolo by to neprehladne, svojim sposobom zbytocne pre drvivu vacsinu uzivatelov a vacsinou taketo temy zakladaju ludia, ktori su bud lenivi alebo ignorantski. Na druhej strane sa tym otocime chrbtom k ludom, ktori su sice na mrtvom bode, ale potrebuju len poradit/vysvetlit/posunut o kusok dalej :? Avsak pokladal by som to za nutne zlo. Ak ma niekto aspon strednepokrocilu anglictinu, co je v dnesnej dobe zakladom, tak nema problem najst si nejake zahranicne forum zaoberajuce sa roznymi predmetmy/obormy a zistit odpoved na svoj problem tam, kde je to na to prednostne zalozene.

Netvrdim, ze by som nepomohol, keby som vedel ako resp. mal cas, ale pride mi to jednoducho ako zbytocna vec tu. Thats all.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Súhlasim s t0m4s3. Ak sa vytvorí jedna téma, nebude tu spam s viacerými témami. Ak sa bude niekomu chcieť, tak tú úlohu vyrieši, ak nie, tak nevyrieši.
Napísať odpoveď