|
|
|
| Autor |
Správa |
M4jk1:-) Star

Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 511 Bydlisko: Ved, ja som tvoj sused. Karma: 
|
Zaslal: 04 Dec 2006, 21:25 Predmet: |
|
|
ja mam brana raaad preco slameny slavik preco ?!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JohnFrusciante Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 517 Bydlisko: teraz? Karma: 
|
Zaslal: 04 Dec 2006, 22:01 Predmet: |
|
|
| v slovenskej tvorbe je to dost o nicom. uplne najlepsi zo SR je jednoznacne Elan. ale nic ine. mozno par piesni od horkyze slize ale tych je strasne malo. a mojsej mohol dostat aj ocenenie dilino storocia. ta ked on vie spievat ta ja som LP platna bez dierky. este aj knechtova sa celkom da ale nic viac. BIEDA |
|
| Návrat hore |
|
 |
Riuška:-) Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.06.2006 Príspevky: 204
Zaslal: 04 Dec 2006, 22:48 Predmet: |
|
|
| schw33k napísal: |
jj viem, čakal som aj ja , ale nič , iba zaspieval a odišiel ..
Na druhý deň vyhlásil, že končí kariéru speváka , asi to chcel povedať na livke ... žeby z toho, že on skončil, sme mali padať na riť ? Iba som sa pousmial  |
braxo ty si dobre nechapavy....ano zaspieval a odisiel ale keby si trosku pocuval ze ČO zaspieval tak by ti asi trklo... teraz som sa pousmiala ja |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2710
Zaslal: 04 Dec 2006, 22:49 Predmet: |
|
|
| segra, ty si z tej bláchotiny nezrozumitelnej aj niečo rozumela ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Riuška:-) Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.06.2006 Príspevky: 204
Zaslal: 04 Dec 2006, 22:55 Predmet: |
|
|
| schw33k napísal: |
| segra, ty si z tej bláchotiny nezrozumitelnej aj niečo rozumela ? |
braxo....on najprv uplne šepkal a potom pridaval na hlase az na konci krical....zamysli sa nad tym textom......"čo bolo,bolo......IVAN JE NEVINNÝ!!!"......čiže sa po dvoch rokoch ignoracie udobrili...ja som sa skoro rozplakala oni dvaja su supeer tím  |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2954 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 04 Dec 2006, 22:56 Predmet: |
|
|
| Katka Knechtova,tak s tymto ma nahnevali,a ta Koscova,ta si teda odniesla cenu,hanba slovenskej superprd |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2710
Zaslal: 04 Dec 2006, 23:06 Predmet: |
|
|
| Riuška:-) napísal: |
braxo....on najprv uplne šepkal a potom pridaval na hlase az na konci krical....zamysli sa nad tym textom......"čo bolo,bolo......IVAN JE NEVINNÝ!!!"......čiže sa po dvoch rokoch ignoracie udobrili...ja som sa skoro rozplakala oni dvaja su supeer tím  |
segra...keď som ho videl na začiatku , vtedy ešte šepkal , hneď na to som sa na ňom začal šúľať , smial som sa ako blázon , proste ten hlas , výzor , nedalo mi sa nezabaviť , takže jeho kričanie som už nejako nezaregistroval sorry ..
btw ja som myslel , že má na mysli Ivana Lexu váážne
No keby som vedel tak by som sa nad tým aspoň zamyslel (ich spor som nejako nevnímal , ani nevnímam) ale zas, aby človeku bolo z toho zmierenia do plaču , nerob už ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 1530 Bydlisko: Praha/BB Karma: 
|
Zaslal: 04 Dec 2006, 23:53 Predmet: |
|
|
| tak co ja viem Slavik v podstate nehodnoti kvalitu ako taku ale skor schopnost predat sa a vtierat sa mediam, nakolko ozaj najlepsi interpreti su paradoxne ti menej znami... hold tak to v dnesnom soubiznise chodi |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15324 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 05 Dec 2006, 0:02 Predmet: |
|
|
| Nova verzia sa mi absolutne nepacilo. Grafika bola otrasna (prilis tmave, vycackane, casto to blikalo...), moderator nevhodne obleceny... Elan klasicky prisiel bez Raza... |
|
| Návrat hore |
|
 |
i-cube King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.01.2005 Príspevky: 1628 Bydlisko: /b/lava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2006, 22:56 Predmet: |
|
|
nic proti marike gombitovej, ale tretie miesto spevacka roka? naspievala vobec nieco za posledne roky? elan mal super skladby, pocuvam ich aj teraz, ale vyhravat by uz nemuseli...
Koscova - metla roka? super, konecne jej to natreli
skoda, ze som to nevidel... bol to rovnaky GALAvecer jak furt? /omg,galavecer .../
chcelo by to MTV european music awards v Blave :p |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cicatrix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.02.2006 Príspevky: 317 Bydlisko: CITY fest ZH Karma: 
|
Zaslal: 07 Dec 2006, 14:17 Predmet: |
|
|
Stále je to rovnaké.
Až na to, že teraz tam bol aj Muller.
Tie prestrihy na tanečníčky sa mi vôbc nepáčili (aj keď bábika bola pekná). |
|
| Návrat hore |
|
 |
Andrej08 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 188 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 09 Dec 2006, 19:11 Predmet: Re: Slávik 2006 |
|
|
| aaliyah napísal: |
Ahojky, chcem sa len spýtať na váš názor ohľadom tohtoročného Slávika... bolo to úplne v novom štýle, mne osobne sa to celkom páčilo, Pyco bol super, sklamaná som bola trošku z SDA, na ktorých som sa tešila asi najviac....podľa mňa vedia zatancovať aj lepšie ale to je len môj subjetkívny názor.. speváci inak v pohode  |
tam tncoval aj moj kamoss... Sice som ho ani nevidel Ale vravel ze ani vacsina tanecnikov nebola moc spokojna s choreografiou... |
|
| Návrat hore |
|
 |
aaliyah Medium Expert

Stav:  Založený: 24.09.2006 Príspevky: 85
Zaslal: 10 Dec 2006, 11:34 Predmet: Re: Slávik 2006 |
|
|
| Andrej08 napísal: |
tam tncoval aj moj kamoss... Sice som ho ani nevidel Ale vravel ze ani vacsina tanecnikov nebola moc spokojna s choreografiou... |
tiez som tam hladala jednu moju kamosku a nenasla som ju... a ja som kedysi tancila v SDA, takze zhruba viem, co a ako...a tiez sa mi ta choreografia nezdala nic moc...maju jednoznance na viac.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|