Po prvé:
HRAT URCITE VEDIA INAK BY TO NEDOTIAHLI TAM KAM TO DOTIAHLI
Po druhé:
VEDIA ROBIT SHOW A TO CO ZAHRA MICK ALEBO JOEY TO BY SI NEZAHRAL ANI KEBY SI MAL TAHAK
Po tretie:
NESNAZ SA POCHOPIT TOMU, COMU BY SI V ZIVOTE NECHAPAL!!!!!!!!!!!!!
Po stvrte:
CHCEL BY SOM VEDIET CO POCUVAS. ZATIAL CO SOM POCUL ZLE NAZORI NA SLIPKNOT HOVORILI MOJE SPOLUZIACKY CO POCUVAJU O-ZONE TAK BY SOM CHCEL VEDIET CI HO OCUVAS AJ TY!!!!!!!!!!!!!!!
ja pocuvam black/death metal, ale metal, nie slipknot, slipknot neni metal, slipknot su xalani, ktori si dali na hlavu masky a isli vystupovat...BTW s tym vystupenim xod niekde, na taku metallicu so svojim vystupenim nemaju, alebo na arch enemy, children of bodom, black sabbath, alebo ine, maju 100 krat lepsie vystupenia, nexcem vam brat vasu hudbu, pocuvajte si co xcete, ja to mam v pi*i, ale nehovorte, ze slipknot je hudba, ze to je metal a ze to je lepsie ako vyssie menovane skupiny...
snake.j :
1. Vedia hrat
2. Nevykrucaj sa nahraj song som zvedavy na "slipknot2"
sakra, ty mi nerozumies, je to tazke hadat sa s niekym, koho to je najoblubenejsia skupina...ale porovnaj to s inaksimi metalovymi skupinami a kur*a netrep ze vedia hrat, ked palo habera by to zahral lepsie, su to lahucke akordy....a na tvoju trapnost sa neponizim, tym, ze sa budem den drbat aby som dokazal, ze su to sracky, dokazem to mojimi tvrdeniami, pozri si nejaku stranku, kde sa rozobera metal a tam najdes vsetky tvoje nevysvetlene otazky
Stav: Založený: 17.12.2004 Príspevky: 1472 Bydlisko: to neni treba Karma:
Zaslal: 04 Dec 2005, 21:14 Predmet:
Do pi*i ved ja viem co je metal Ved ho pocuvam ! (hlavne punk rock ale to neni metal )
A kto vlastne hovori ze je to metal?! Proste sa mi to paci,ich hudba , basy csetko tak mam v pi*i ci je to "tvoj metal"(hlavne ze je to dobre) NAHRAJ PLS TVOJU SKLADBU som zvedavy a urcite ne iba ja
sakra, ty mi nerozumies, je to tazke hadat sa s niekym, koho to je najoblubenejsia skupina...ale porovnaj to s inaksimi metalovymi skupinami a kur*a netrep ze vedia hrat, ked palo habera by to zahral lepsie, su to lahucke akordy....a na tvoju trapnost sa neponizim, tym, ze sa budem den drbat aby som dokazal, ze su to sracky, dokazem to mojimi tvrdeniami, pozri si nejaku stranku, kde sa rozobera metal a tam najdes vsetky tvoje nevysvetlene otazky
nechcem sa vam miesat do hadky, ale len tak pre zaujimavost, Kurt Cobain zo skupiny Nirvana hral dokopy iba 4 akordy a bol dost slavny. V jednoduchosti je krasa.
nechcem sa vam miesat do hadky, ale len tak pre zaujimavost, Kurt Cobain zo skupiny Nirvana hral dokopy iba 4 akordy a bol dost slavny. V jednoduchosti je krasa.
kurta uznavam aj ja, ale ten aspon vedel spievat, ze ? a slavny sa stal skor svojim vystupovanim a tym, ze daval do seba heroin...
Do pi*i ved ja viem co je metal Ved ho pocuvam ! (hlavne punk rock ale to neni metal )
A kto vlastne hovori ze je to metal?! Proste sa mi to paci,ich hudba , basy csetko tak mam v pi*i ci je to "tvoj metal" NAHRAJ PLS TVOJU SKLADBU som zvedavy a urcite ne iba ja
ako som povedal, nebudem sa s tebou hadat ako male decko, mas svoj nazor, nikto ti ho neberie, ja mam svoj, a pesnicku nenahram, nemam cas na pi*ov***, takze nex sa tesite akokolvek, nic nebude
snake.j: no som si myslel Ale aj tak mne je jedno nebudenme sa tu hadat jak taky kkti proste tebe sa to nepaci a mnem hej a bodka
no videl si niekde, ze som napisal, ze sa mi to nepaci ? mam doma ix diskografiu a niekolko krat opocuvanu, povedal som, ze to je len najslabsie z metalu, nemyl si pojmy
Slipknot su trapny podla mna a ani ich nejak nepocuvam, je to az moc moc tvrde ale nieco na sposob Nirvany, System of A Down je dobre...Nickelback.....to je hudba nie tieto sracky.
ak niekto hovori, ze SlipKnot nie je dobry Metal nech si popocuva IOWU -nemyslim ze su nejak velmi vynimocni hudobne ale hudbu maju dobru a dokazu urobit show
a navazat sa do nich pre ich image, no mne je celkom jedno ako sa prezentujú, zaujíma ma iba hudba a ked sa chcu odlisovat tym ze si daju masky, i dont give a fuck
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre