Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Slipknot
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
snake.j
Medium Expert
Medium Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 17.04.2005

PríspevokZaslal: 04 Dec 2005, 20:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

slipiknotko24 napísal:
Po prvé:
HRAT URCITE VEDIA INAK BY TO NEDOTIAHLI TAM KAM TO DOTIAHLI
Po druhé:
VEDIA ROBIT SHOW A TO CO ZAHRA MICK ALEBO JOEY TO BY SI NEZAHRAL ANI KEBY SI MAL TAHAK
Po tretie:
NESNAZ SA POCHOPIT TOMU, COMU BY SI V ZIVOTE NECHAPAL!!!!!!!!!!!!!
Po stvrte:
CHCEL BY SOM VEDIET CO POCUVAS. ZATIAL CO SOM POCUL ZLE NAZORI NA SLIPKNOT HOVORILI MOJE SPOLUZIACKY CO POCUVAJU O-ZONE TAK BY SOM CHCEL VEDIET CI HO OCUVAS AJ TY!!!!!!!!!!!!!!! Evil or Very Mad

ja pocuvam black/death metal, ale metal, nie slipknot, slipknot neni metal, slipknot su xalani, ktori si dali na hlavu masky a isli vystupovat...BTW s tym vystupenim xod niekde, na taku metallicu so svojim vystupenim nemaju, alebo na arch enemy, children of bodom, black sabbath, alebo ine, maju 100 krat lepsie vystupenia, nexcem vam brat vasu hudbu, pocuvajte si co xcete, ja to mam v pi*i, ale nehovorte, ze slipknot je hudba, ze to je metal a ze to je lepsie ako vyssie menovane skupiny...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
snake.j
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 04 Dec 2005, 20:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

spiderman_2 napísal:
snake.j :
1. Vedia hrat Wink
2. Nevykrucaj sa nahraj song som zvedavy na "slipknot2" Laughing

sakra, ty mi nerozumies, je to tazke hadat sa s niekym, koho to je najoblubenejsia skupina...ale porovnaj to s inaksimi metalovymi skupinami a kur*a netrep ze vedia hrat, ked palo habera by to zahral lepsie, su to lahucke akordy....a na tvoju trapnost sa neponizim, tym, ze sa budem den drbat aby som dokazal, ze su to sracky, dokazem to mojimi tvrdeniami, pozri si nejaku stranku, kde sa rozobera metal a tam najdes vsetky tvoje nevysvetlene otazky
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Kelko
Professional
Professional

Stav: Prihlásený
Založený: 17.12.2004

PríspevokZaslal: 04 Dec 2005, 21:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Do pi*i ved ja viem co je metal Twisted Evil Ved ho pocuvam ! (hlavne punk rock ale to neni metal Embarassed )
A kto vlastne hovori ze je to metal?! Proste sa mi to paci,ich hudba , basy csetko tak mam v pi*i ci je to "tvoj metal"(hlavne ze je to dobre) Twisted Evil NAHRAJ PLS TVOJU SKLADBU som zvedavy a urcite ne iba ja Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
trion
Star
Star

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 04 Dec 2005, 21:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

snake.j napísal:
sakra, ty mi nerozumies, je to tazke hadat sa s niekym, koho to je najoblubenejsia skupina...ale porovnaj to s inaksimi metalovymi skupinami a kur*a netrep ze vedia hrat, ked palo habera by to zahral lepsie, su to lahucke akordy....a na tvoju trapnost sa neponizim, tym, ze sa budem den drbat aby som dokazal, ze su to sracky, dokazem to mojimi tvrdeniami, pozri si nejaku stranku, kde sa rozobera metal a tam najdes vsetky tvoje nevysvetlene otazky
nechcem sa vam miesat do hadky, ale len tak pre zaujimavost, Kurt Cobain zo skupiny Nirvana hral dokopy iba 4 akordy a bol dost slavny. V jednoduchosti je krasa. Smile
Návrat hore
snake.j
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 04 Dec 2005, 23:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

peter9cipa napísal:
nechcem sa vam miesat do hadky, ale len tak pre zaujimavost, Kurt Cobain zo skupiny Nirvana hral dokopy iba 4 akordy a bol dost slavny. V jednoduchosti je krasa. Smile

kurta uznavam aj ja, ale ten aspon vedel spievat, ze ? Smile a slavny sa stal skor svojim vystupovanim a tym, ze daval do seba heroin...
Návrat hore
snake.j
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 04 Dec 2005, 23:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

spiderman_2 napísal:
Do pi*i ved ja viem co je metal Twisted Evil Ved ho pocuvam ! (hlavne punk rock ale to neni metal Embarassed )
A kto vlastne hovori ze je to metal?! Proste sa mi to paci,ich hudba , basy csetko tak mam v pi*i ci je to "tvoj metal" Twisted Evil NAHRAJ PLS TVOJU SKLADBU som zvedavy a urcite ne iba ja Wink

ako som povedal, nebudem sa s tebou hadat ako male decko, mas svoj nazor, nikto ti ho neberie, ja mam svoj, a pesnicku nenahram, nemam cas na pi*ov***, takze nex sa tesite akokolvek, nic nebude Wink
Návrat hore
Kelko
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 05 Dec 2005, 15:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

snake.j: no som si myslel Confused Ale aj tak mne je jedno nebudenme sa tu hadat jak taky kkti proste tebe sa to nepaci a mnem hej a bodka Wink
Návrat hore
snake.j
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 05 Dec 2005, 18:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

spiderman_2 napísal:
snake.j: no som si myslel Confused Ale aj tak mne je jedno nebudenme sa tu hadat jak taky kkti proste tebe sa to nepaci a mnem hej a bodka Wink

no videl si niekde, ze som napisal, ze sa mi to nepaci ? mam doma ix diskografiu a niekolko krat opocuvanu, povedal som, ze to je len najslabsie z metalu, nemyl si pojmy Wink
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 05 Dec 2005, 21:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

preboha nerieste... slipknot su proste skvela metal-skupina... Razz
Návrat hore
Kelko
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 05 Dec 2005, 22:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

jin153 napísal:
preboha nerieste... slipknot su proste skvela metal-skupina... Razz

konecnee
Návrat hore
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 21.09.2005

PríspevokZaslal: 05 Dec 2005, 22:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Slipknot su trapny podla mna a ani ich nejak nepocuvam, je to az moc moc tvrde ale nieco na sposob Nirvany, System of A Down je dobre...Nickelback.....to je hudba nie tieto sracky.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Kelko
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 05 Dec 2005, 22:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

nevermind : OK nickelback su dobry , btw z tvrdej hudby sa mi paci iba toto ne ze budem vyzeraz ako nejaky "vrah" Very Happy
Návrat hore
Frankie
Light Star
Light Star

Založený: 08.11.2005

PríspevokZaslal: 05 Dec 2005, 22:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

ak niekto hovori, ze SlipKnot nie je dobry Metal nech si popocuva IOWU -nemyslim ze su nejak velmi vynimocni hudobne ale hudbu maju dobru a dokazu urobit show
a navazat sa do nich pre ich image, no mne je celkom jedno ako sa prezentujú, zaujíma ma iba hudba a ked sa chcu odlisovat tym ze si daju masky, i dont give a fuck

ale Fear Factory alebo SoulFly su asi vazne lepsi Razz
Návrat hore
trion
Star
Star

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 06 Dec 2005, 1:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

je vela kapiel a nie kazdemu rezu. jednemu to, inemu tamto, ale ja si myslim, ze metal ako celok je fakt super. Wink
Návrat hore
snake.j
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 06 Dec 2005, 18:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

peter9cipa napísal:
je vela kapiel a nie kazdemu rezu. jednemu to, inemu tamto, ale ja si myslim, ze metal ako celok je fakt super. Wink

s tym nemozem nic viac iba suhlasit...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalšia
Strana 2 z 9

Prejdi na: