ako som povedal, nebudem sa s tebou hadat ako male decko, mas svoj nazor, nikto ti ho neberie, ja mam svoj, a pesnicku nenahram, nemam cas na pi*ov***, takze nex sa tesite akokolvek, nic nebudespiderman_2 napísal:Do pi*i ved ja viem co je metalVed ho pocuvam ! (hlavne punk rock ale to neni metal
)
A kto vlastne hovori ze je to metal?! Proste sa mi to paci,ich hudba , basy csetko tak mam v pi*i ci je to "tvoj metal"NAHRAJ PLS TVOJU SKLADBU som zvedavy a urcite ne iba ja
Slipknot
-
snake.j
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
snake.j
Medium Expert
no videl si niekde, ze som napisal, ze sa mi to nepaci ? mam doma ix diskografiu a niekolko krat opocuvanu, povedal som, ze to je len najslabsie z metalu, nemyl si pojmyspiderman_2 napísal:snake.j: no som si myslelAle aj tak mne je jedno nebudenme sa tu hadat jak taky kkti proste tebe sa to nepaci a mnem hej a bodka
ak niekto hovori, ze SlipKnot nie je dobry Metal nech si popocuva IOWU -nemyslim ze su nejak velmi vynimocni hudobne ale hudbu maju dobru a dokazu urobit show
a navazat sa do nich pre ich image, no mne je celkom jedno ako sa prezentujú, zaujíma ma iba hudba a ked sa chcu odlisovat tym ze si daju masky, i dont give a fuck
ale Fear Factory alebo SoulFly su asi vazne lepsi
a navazat sa do nich pre ich image, no mne je celkom jedno ako sa prezentujú, zaujíma ma iba hudba a ked sa chcu odlisovat tym ze si daju masky, i dont give a fuck
-
snake.j
Medium Expert
pocul som vsetky albumy a svoj nazor nemenimFrankie napísal:ak niekto hovori, ze SlipKnot nie je dobry Metal nech si popocuva IOWU -nemyslim ze su nejak velmi vynimocni hudobne ale hudbu maju dobru a dokazu urobit show
a show, dpč si pozri metallicu aku maju oni show, alebo taky SOAD, slipknot svojim ,,umelym´´ vystupenim na nix nemaju a s tymi skupina suhlasim, je ix este ovela viac, ktore su lepsie, ale slipknot neodsudzujem az tak, lebo to pocuvam obcas aj ja, ale nex mi niekto netvrdi, ze ta skupina patri k metalovym velikanom !
-
snake.j
Medium Expert
tak to si potom punker, preco nepocuvas punk, ale obranujes slipknot ?spiderman_2 napísal:nevermind : OK nickelback su dobry , btw z tvrdej hudby sa mi paci iba toto ne ze budem vyzeraz ako nejaky "vrah"![]()
Moja hudba su hlavne: Good charlotte, NAJVIAC SUM41, blink,korn a taak..
Aby som to uviedol na pravu mieru.... Ale slipknot su dobry
-
osiris/cannabis
Medium Expert
no na slipknoTe som fical ale už ma to prešlo..nevem dakto tu napisal ze nesu vynimočny no podla mna su vynimočny a nesu ani slaby...ale skupiny ako coal chamber, soufly, fear factory su ovela kvalitnejšie aj ked taketo velmi tvrde fest nepocuvam skorej koRn,limp bizkit, deftones....aeste snake by som chcel vidiet jak ty s bandou chalanov zahraš slipknot a hlavne by som chcel vidiet toho co by hral akoze na bicie lebo malo bubenikov vie tak trepat ako joey so slipknotu....
-
Nymphested
Zablokovaný
jo ja uplne zboznujem louisovu muzicku a popri tom poccuvam nechutnosti velkeho kalibrunevermind napísal:kazdy moze mat rad aj KoRna a aj Louisa Armstronga
no tak ma dvojkopak.. keby si pocul nasho s jednym kopakom..skura3 napísal:malo bubenikov vie tak trepat ako joey so slipknotu....
to takto nemozes hovorit.. dalo by sa ale povedat ze vie ako na to. ehehee
-
snake.j
Medium Expert
a pozri kde su james hedfield a hammet z metallicyskura3 napísal:snake teraz ta asi je*** aj mna skoro je*lo![]()
citacia:
Magazín Hit Parader tento týden uveřejnil žebříček 100 nejlepších kytaristů. Umístili se v něm dokonce i oba kytaristi Slipknot.
Mick skončil na 96. a Jim na 98. místě.
alebo gitaristy z inyx peckovyx skupin napr arch enemy, children of bodom---
-
Holubar
Darca
SlipknoT je nehorazna kvalitka,zacal som s nimi ked som bol prvak na gympli a songy ako Liberate alebo (sic) mi este stale dost casto hraju v discmane,bohuzial ako vysla Iowa chlapci sa dali na peniaze a zabudli co to je hrat pre hudbu.Mojim snom je ich zazit na koncerte,lebo vedia spravit fakt genialnu show.
No a o vasej diskusii.Kesaj ma pravdu,oni hrat nevedia,vd su to mozno nejake dva akordy a zahra to aj zaciatocnik (hovorim o prvych dvoch albumoch,lebo iba to je podla mna slipknot),ale za to su dokopy uplne skveli a vedia to roztocit.Proste SlipknoT 4ever
No a o vasej diskusii.Kesaj ma pravdu,oni hrat nevedia,vd su to mozno nejake dva akordy a zahra to aj zaciatocnik (hovorim o prvych dvoch albumoch,lebo iba to je podla mna slipknot),ale za to su dokopy uplne skveli a vedia to roztocit.Proste SlipknoT 4ever