Holubar napísal:A preco by som sa mal drzat toho,co o hudbe hovori niekto iny,hoci aj najsupermegaultra odbornik na hudbu?Podla mna je to metal tak je to metal a mam v pi*i co na to hovoria ostatni. Ja sa na ulici nepotrebujem vychvalovat,ze som metalista a ze pocuvam iba metal,mam v pi*i,nech je slipknot aj pop a sku**** rege aj tak si to vypocujem len a len preto ze je to dobre
konecne niekto povedal ze nezalezi na style ale na kvalite hudby
Holubar napísal:A preco by som sa mal drzat toho,co o hudbe hovori niekto iny,hoci aj najsupermegaultra odbornik na hudbu?Podla mna je to metal tak je to metal a mam v pi*i co na to hovoria ostatni. Ja sa na ulici nepotrebujem vychvalovat,ze som metalista a ze pocuvam iba metal,mam v pi*i,nech je slipknot aj pop a sku**** rege aj tak si to vypocujem len a len preto ze je to dobre
Suhlasim. Ide o kvalitu muziky a nie o to, aby som chodil s tym, ako som ja len rapper, metalista alebo podobna blbost. Vystihol si to.
presne, kazdy pocuva co xce a co sa mu paci...a ked pocuvas metal, neznamena to, ze si metalista...to iste s punkom, rapom a pod
Slipknot je kvalitna skupina ako mam vsetky albumy a aj nejake tie klipy a koncerty a je to dobre....a tusim tu nejaky typek predtym pisal ze by to v pohode zahral....ako cital som uz vselico ale toto bol extrem.....keby tu bola tema ze kto tu napisal najväčšiu blbost tak on by vyhral