tu show vam nikdy nevezmem, lebo som mam doma ix dva koncerty na DVD, a viem, ze show je ix druhe jaa...takze tak...Holubar napísal:SlipknoT je nehorazna kvalitka,zacal som s nimi ked som bol prvak na gympli a songy ako Liberate alebo (sic) mi este stale dost casto hraju v discmane,bohuzial ako vysla Iowa chlapci sa dali na peniaze a zabudli co to je hrat pre hudbu.Mojim snom je ich zazit na koncerte,lebo vedia spravit fakt genialnu show.
No a o vasej diskusii.Kesaj ma pravdu,oni hrat nevedia,vd su to mozno nejake dva akordy a zahra to aj zaciatocnik (hovorim o prvych dvoch albumoch,lebo iba to je podla mna slipknot),ale za to su dokopy uplne skveli a vedia to roztocit.Proste SlipknoT 4ever
Slipknot
-
snake.j
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
napalm
Light Expert
snake.j napísal:pozri, to co oni hraju, by som zahral ja s par xalanmi, dali by sme si masky na hlavu, zobrali gitary a zacali hrat, bol by z nas slipknot2..pravy metal je nieco ine...
a kto tu hovori ze slipknot je metal...posurfuj trochen to nete a uvidis ze slipknot je HARDCORE (je to sice trochen zmiesany styl ale....)
-
Holubar
Darca
A preco by som sa mal drzat toho,co o hudbe hovori niekto iny,hoci aj najsupermegaultra odbornik na hudbu?Podla mna je to metal tak je to metal a mam v pi*i co na to hovoria ostatni. Ja sa na ulici nepotrebujem vychvalovat,ze som metalista a ze pocuvam iba metal,mam v pi*i,nech je slipknot aj pop a sku**** rege aj tak si to vypocujem len a len preto ze je to dobre
-
fuCKYou
Medium Professional
konecne niekto povedal ze nezalezi na style ale na kvalite hudbyHolubar napísal:A preco by som sa mal drzat toho,co o hudbe hovori niekto iny,hoci aj najsupermegaultra odbornik na hudbu?Podla mna je to metal tak je to metal a mam v pi*i co na to hovoria ostatni. Ja sa na ulici nepotrebujem vychvalovat,ze som metalista a ze pocuvam iba metal,mam v pi*i,nech je slipknot aj pop a sku**** rege aj tak si to vypocujem len a len preto ze je to dobre
-
p4ra
Redeemer
Suhlasim. Ide o kvalitu muziky a nie o to, aby som chodil s tym, ako som ja len rapper, metalista alebo podobna blbost. Vystihol si to.Holubar napísal:A preco by som sa mal drzat toho,co o hudbe hovori niekto iny,hoci aj najsupermegaultra odbornik na hudbu?Podla mna je to metal tak je to metal a mam v pi*i co na to hovoria ostatni. Ja sa na ulici nepotrebujem vychvalovat,ze som metalista a ze pocuvam iba metal,mam v pi*i,nech je slipknot aj pop a sku**** rege aj tak si to vypocujem len a len preto ze je to dobre
-
Holubar
Darca
Si si zmylil forum,staci zapojit trosku rozumu,otvorit oci a carymaryfuk http://www.lamky.net/viewtopic.php?t=50 ... t=slipknotjin153 napísal:Nemate niekto album Vol. 3 The sublimial Verses???
-
snake.j
Medium Expert
presne, kazdy pocuva co xce a co sa mu paci...a ked pocuvas metal, neznamena to, ze si metalista...to iste s punkom, rapom a podHolubar napísal:A preco by som sa mal drzat toho,co o hudbe hovori niekto iny,hoci aj najsupermegaultra odbornik na hudbu?Podla mna je to metal tak je to metal a mam v pi*i co na to hovoria ostatni. Ja sa na ulici nepotrebujem vychvalovat,ze som metalista a ze pocuvam iba metal,mam v pi*i,nech je slipknot aj pop a sku**** rege aj tak si to vypocujem len a len preto ze je to dobre
-
jin
VIP
whoooooooops... sorry loolHolubar napísal:Si si zmylil forum,staci zapojit trosku rozumu,otvorit oci a carymaryfuk http://www.lamky.net/viewtopic.php?t=50 ... t=slipknot
Re: Slipknot
/////V POHODEEEE ,mne sa paci ADWISORY,,,,mas DISANTSPERIECE DVD?spiderman_2 napísal:Do you like this music? Co si o nej myslite?
Dla mna su dobry,hlavne album IOWA
A co vyM?
-
Traktorista
Guru