|
|
|
| Autor |
Správa |
hezo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1574 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 7:32 Predmet: Slovenská ľudová strana |
|
|
Čo si myslíte o tejto strane? Mne osobne je veľmi sympatická a majú dobrý program. Budem ich voliť !
V jednej z predvolebných relácií v ktorej sa SĽS zúčastnila, bolo spomenuté, že pre členov SĽS nie je problém zverejniť majetkové priznanie. A je to tu, už to majú na stránke. Myslím, že aj to o niečom svedčí. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13477 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 8:05 Predmet: |
|
|
| Najhorsie su taketo "male" strany, ktore nemaju sancu sa dostat do parlamentu a "odcerpavaju" znacne mnozstvo hlasov inym stranam, ktorym by sa hlasi hodili. Vsetko nahrava do kariet novemu Lenonovi - Robkovi Populistovi Fickovi. Amen s nami! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Linkman Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2004 Príspevky: 2500 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 8:11 Predmet: |
|
|
| jj zrušiť také strany |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2946 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 11:39 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| Najhorsie su taketo "male" strany, ktore nemaju sancu sa dostat do parlamentu a "odcerpavaju" znacne mnozstvo hlasov inym stranam, ktorym by sa hlasi hodili. Vsetko nahrava do kariet novemu Lenonovi - Robkovi Populistovi Fickovi. Amen s nami! |
nehovor hop kym nepreskocis,co take dobre tato vlada spravila pre socialnu vrstvu?platit llekarovi to je unikat, |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4691
Zaslal: 13 Jún 2006, 11:43 Predmet: |
|
|
| canopus napísal: |
| nehovor hop kym nepreskocis,co take dobre tato vlada spravila pre socialnu vrstvu?platit llekarovi to je unikat, |
tema je snad o niecom inom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2946 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 11:49 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
| tema je snad o niecom inom. |
tak nech sem ani on netrepe hluposti |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Zaslal: 13 Jún 2006, 11:59 Predmet: |
|
|
| tak nech sem ani on netrepe hluposti |
on sa k teme vyjadril. Povedal, ze je zbytocne davat hlasy stranam ktore nemaju sancu dostat sa do parlamentu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

|
Zaslal: 13 Jún 2006, 12:03 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
| on sa k teme vyjadril. Povedal, ze je zbytocne davat hlasy stranam ktore nemaju sancu dostat sa do parlamentu. |
ale to dalsie,asi
aj podla mna je to zbytocne,ale s tym nic nespravime,aj mne kamos vravel predminule volby aby so volil jednu stranu uz si nazov nepamatam,a presne toto som mu vysvetloval co Tomase,a hned ma dodrbal,ze ked takto budu rozmyslat vsetci, tak preto vyhrat ani nemoze,ta strana mala mrte malo hlasov vtedy |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo Professional

|
Zaslal: 13 Jún 2006, 12:05 Predmet: |
|
|
| takže podľa Vás treba voliť stále to isté zlo. to je ale pre mňa nepochopiteľné zmýšľanie. prečo nedať priestor menším stranám? to chcete donekonečna voliť tú istú prehnitú bandu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Zaslal: 13 Jún 2006, 12:06 Predmet: |
|
|
ale to dalsie,asi
aj podla mna je to zbytocne,ale s tym nic nespravime,aj mne kamos vravel predminule volby aby so volil jednu stranu uz si nazov nepamatam,a presne toto som mu vysvetloval co Tomase,a hned ma dodrbal,ze ked takto budu rozmyslat vsetci, tak preto vyhrat ani nemoze,ta strana mala mrte malo hlasov vtedy |
vobec to tak nie je. pozries sa na predvolebny prieskum, vidis, ze strana ma 0.1 - 0.3%, tak naco ju ist vobec volit. oni pre teba nemozu urobit nic.
Je to nieco ako teoria hier, nepojdes volit, alebo budes volit nezvolitelne, tak tym nahravas vsetkym ostatnym. percentualne podla poradia a podla toho aku stabilnu zakladnu maju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

|
Zaslal: 13 Jún 2006, 12:18 Predmet: |
|
|
| hezo napísal: |
| takže podľa Vás treba voliť stále to isté zlo. to je ale pre mňa nepochopiteľné zmýšľanie. prečo nedať priestor menším stranám? to chcete donekonečna voliť tú istú prehnitú bandu? |
tym asi myslis,doterajsiu vladu |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo Professional

|
Zaslal: 13 Jún 2006, 12:37 Predmet: |
|
|
| tym asi myslis,doterajsiu vladu |
jasne ze myslim doterajsiu vladu. ked sa tu nieco nezmeni tak tento štát smeruje do pekných sračiek. ale o tom je to dost topicov, naco sa opakovat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Zaslal: 13 Jún 2006, 12:41 Predmet: |
|
|
| hezo napísal: |
| jasne ze myslim doterajsiu vladu. ked sa tu nieco nezmeni tak tento štát smeruje do pekných sračiek. ale o tom je to dost topicov, naco sa opakovat. |
som rad, ze to aspon niekto pochopil |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 5859
Zaslal: 13 Jún 2006, 13:01 Predmet: |
|
|
Pozrel som si narychlo program strany a velmi s nim nesuhlasim..
..inak ma zaujal bod, kde hovoria o minimalnej mzde, ze sa bude rovnat 1/5 platu poslanca. Myslite si, ze poslanci si odsuhlasia znizenie platov na 34.500sk?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
heker Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2006 Príspevky: 329
Zaslal: 13 Jún 2006, 13:16 Predmet: |
|
|
| taka trapne strana ze sa az volit neda, zbytocne tych par stoviek hlasov, ktore dostanu ubudne inym stranam, ktorym to mozno bude neskor chybat. ich program a aj ludia na kandidatke su primitivny/i! |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|