Slovenská ľudová strana

Diskusie na politické témy...
hezo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Slovenská ľudová strana

Príspevok od používateľa hezo »

Čo si myslíte o tejto strane? Mne osobne je veľmi sympatická a majú dobrý program. Budem ich voliť !
V jednej z predvolebných relácií v ktorej sa SĽS zúčastnila, bolo spomenuté, že pre členov SĽS nie je problém zverejniť majetkové priznanie. A je to tu, už to majú na stránke. Myslím, že aj to o niečom svedčí.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Najhorsie su taketo "male" strany, ktore nemaju sancu sa dostat do parlamentu a "odcerpavaju" znacne mnozstvo hlasov inym stranam, ktorym by sa hlasi hodili. Vsetko nahrava do kariet novemu Lenonovi - Robkovi Populistovi Fickovi. Amen s nami!
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

jj zrušiť také strany
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

t0m4s3 napísal:Najhorsie su taketo "male" strany, ktore nemaju sancu sa dostat do parlamentu a "odcerpavaju" znacne mnozstvo hlasov inym stranam, ktorym by sa hlasi hodili. Vsetko nahrava do kariet novemu Lenonovi - Robkovi Populistovi Fickovi. Amen s nami!
nehovor hop kym nepreskocis,co take dobre tato vlada spravila pre socialnu vrstvu?platit llekarovi to je unikat,
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

canopus napísal:nehovor hop kym nepreskocis,co take dobre tato vlada spravila pre socialnu vrstvu?platit llekarovi to je unikat,
tema je snad o niecom inom.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:tema je snad o niecom inom.
tak nech sem ani on netrepe hluposti
mastermind
VIP
VIP

canopus napísal:tak nech sem ani on netrepe hluposti
on sa k teme vyjadril. Povedal, ze je zbytocne davat hlasy stranam ktore nemaju sancu dostat sa do parlamentu.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:on sa k teme vyjadril. Povedal, ze je zbytocne davat hlasy stranam ktore nemaju sancu dostat sa do parlamentu.
ale to dalsie,asi :x
aj podla mna je to zbytocne,ale s tym nic nespravime,aj mne kamos vravel predminule volby aby so volil jednu stranu uz si nazov nepamatam,a presne toto som mu vysvetloval co Tomase,a hned ma dodrbal,ze ked takto budu rozmyslat vsetci, tak preto vyhrat ani nemoze,ta strana mala mrte malo hlasov vtedy
hezo
Darca
Darca

takže podľa Vás treba voliť stále to isté zlo. to je ale pre mňa nepochopiteľné zmýšľanie. prečo nedať priestor menším stranám? to chcete donekonečna voliť tú istú prehnitú bandu?
mastermind
VIP
VIP

canopus napísal:ale to dalsie,asi :x
aj podla mna je to zbytocne,ale s tym nic nespravime,aj mne kamos vravel predminule volby aby so volil jednu stranu uz si nazov nepamatam,a presne toto som mu vysvetloval co Tomase,a hned ma dodrbal,ze ked takto budu rozmyslat vsetci, tak preto vyhrat ani nemoze,ta strana mala mrte malo hlasov vtedy
vobec to tak nie je. pozries sa na predvolebny prieskum, vidis, ze strana ma 0.1 - 0.3%, tak naco ju ist vobec volit. oni pre teba nemozu urobit nic.
Je to nieco ako teoria hier, nepojdes volit, alebo budes volit nezvolitelne, tak tym nahravas vsetkym ostatnym. percentualne podla poradia a podla toho aku stabilnu zakladnu maju.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hezo napísal:takže podľa Vás treba voliť stále to isté zlo. to je ale pre mňa nepochopiteľné zmýšľanie. prečo nedať priestor menším stranám? to chcete donekonečna voliť tú istú prehnitú bandu?
tym asi myslis,doterajsiu vladu
hezo
Darca
Darca

canopus napísal:tym asi myslis,doterajsiu vladu
jasne ze myslim doterajsiu vladu. ked sa tu nieco nezmeni tak tento štát smeruje do pekných sračiek. ale o tom je to dost topicov, naco sa opakovat.
mastermind
VIP
VIP

hezo napísal:jasne ze myslim doterajsiu vladu. ked sa tu nieco nezmeni tak tento štát smeruje do pekných sračiek. ale o tom je to dost topicov, naco sa opakovat.
som rad, ze to aspon niekto pochopil
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pozrel som si narychlo program strany a velmi s nim nesuhlasim..

..inak ma zaujal bod, kde hovoria o minimalnej mzde, ze sa bude rovnat 1/5 platu poslanca. Myslite si, ze poslanci si odsuhlasia znizenie platov na 34.500sk? :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

taka trapne strana ze sa az volit neda, zbytocne tych par stoviek hlasov, ktore dostanu ubudne inym stranam, ktorym to mozno bude neskor chybat. ich program a aj ludia na kandidatke su primitivny/i!
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

heker napísal:taka trapne strana ze sa az volit neda, zbytocne tych par stoviek hlasov, ktore dostanu ubudne inym stranam, ktorym to mozno bude neskor chybat. ich program a aj ludia na kandidatke su primitivny/i!
Poznas tych ludi osobne? Polovica z nich ma vysoku skolu. No a tu padlo ze sa male strany maju zrusit. A preco su male? Preto lebo im nikto nedava hlas a na verejnopravnych tv davaju len 7 stran ktore akoze maju byt velke. SLS je jedna z najstarsich stran na slovensku vznikla roku 1905. A co take SDKU SMER alebo extremisticka SMK alebo mizerny liberali z ANO SF su to len politicke figurky ktore robia nieco do coho sa nerozumeju. V prvom rade by tieot strany mali zrusit kym nerozpredaju cely narod.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:som rad, ze to aspon niekto pochopil
pomaly a isto tam aj prideme,a je to jedno kto bude v tej vlade,ta terajsia to len rozbehla
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

A co ked ma polovica vysoku skolu, to predsa nie je smerodatne.
Meciar a Fico ju maju tiez. Niektori na vysokej aj ucia Tothova, Cuper v minulosti aj Gasparovic.
Lord_3D
Addict
Addict

Re: 17 - teho volíme 17 - tku - Slovenská ľudová strana

Príspevok od používateľa Lord_3D »

hezo napísal:Čo si myslíte o tejto strane? Mne osobne je veľmi sympatická a majú dobrý program. Budem ich voliť !
V jednej z predvolebných relácií v ktorej sa SĽS zúčastnila, bolo spomenuté, že pre členov SĽS nie je problém zverejniť majetkové priznanie. A je to tu, už to majú na stránke. Myslím, že aj to o niečom svedčí.
CHCEŠ voliť Kotlebu ??? Chceš ho mať v parlamente ?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

heker napísal:taka trapne strana ze sa az volit neda, zbytocne tych par stoviek hlasov, ktore dostanu ubudne inym stranam, ktorym to mozno bude neskor chybat.
lol tak to mi je aboslutne jedno ze im budu chybat :lol:

Linkman chod sa Dzurindu spytat ci si ta neadoptuje..
Napísať odpoveď