|
|
|
| Autor |
Správa |
SLIMO Light Star

Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 295
Zaslal: 03 Feb 2006, 22:43 Predmet: |
|
|
| Traktorista napísal: |
ja par tich deti poznam, a myslim si, ze by si to neustal keby si aj len s jednym z nich mal konflikt.
takze dieta ako dieta |
Tie deti za to nemoze, ze su v SP.Vacsina ich mala na hovno detstvo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5065 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 04 Feb 2006, 14:06 Predmet: |
|
|
ja par tich deti poznam, a myslim si, ze by si to neustal keby si aj len s jednym z nich mal konflikt.
takze dieta ako dieta |
Hm, skus mi o tom nieco porozpravat... Opakujem, co som mal ja moznost vidiet clenov SP a ludi co sa motaju okolo SP, na par vynimok- jadro na cele so sasom Kotlebom- su takmer vsetko este mladi nevyprofilovani ludia, z ktorych vacsina mozno o 2-3 roky zisti "kade fuka vietor"... na mnohych z nich nebude mozne spoznat, ze mali niekedy nieco spolocne s SP, nemalu cast mozno zlakaju peniaze podsvetia, pricom svoj vrchol dosiahnu miestom v nejakom vyjazde a nejake to mizive percento bude naivne zit v tejto utopii dalej- skola zivota (RCE). BTW. je mi jedno, ci ma niektory z tych greenhornov, ktorych som mal moznost vidiet po boku Kotlebu tituly v MT etc. (myslim, ze obaja vieme, ze takto tema, ani to na co som reagoval nestoji). |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2239 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 04 Feb 2006, 14:27 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
| Hm, skus mi o tom nieco porozpravat... Opakujem, co som mal ja moznost vidiet clenov SP a ludi co sa motaju okolo SP, na par vynimok- jadro na cele so sasom Kotlebom- su takmer vsetko este mladi nevyprofilovani ludia, z ktorych vacsina mozno o 2-3 roky zisti "kade fuka vietor"... na mnohych z nich nebude mozne spoznat, ze mali niekedy nieco spolocne s SP, nemalu cast mozno zlakaju peniaze podsvetia, pricom svoj vrchol dosiahnu miestom v nejakom vyjazde a nejake to mizive percento bude naivne zit v tejto utopii dalej- skola zivota (RCE). BTW. je mi jedno, ci ma niektory z tych greenhornov, ktorych som mal moznost vidiet po boku Kotlebu tituly v MT etc. (myslim, ze obaja vieme, ze takto tema, ani to na co som reagoval nestoji). |
MT mam rozumiet ako muay thai?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5065 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 04 Feb 2006, 15:25 Predmet: |
|
|
Traktorista, ano, bol to priklad...,
avsak podstata ma od MT daleko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2239 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 04 Feb 2006, 15:44 Predmet: |
|
|
Traktorista, ano, bol to priklad...,
avsak podstata ma od MT daleko. |
heh, viem co si tym myslel,...
ja len ze termin decka je nieco ine, to skor u afy su deti,... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

|
Zaslal: 04 Feb 2006, 15:48 Predmet: |
|
|
heh, viem co si tym myslel,...
ja len ze termin decka je nieco ine, to skor u afy su deti,... |
AFA mi nestoji za rec... Mne jednoducho ti chlapci pripadali pri Kotlebovi dost mlado, pricom popri ich veku mi tie drsne vyrazy pripadali dost smiesne. No yo, sak ked ich tam bolo 15-20... Mozme to teda nazvat jazykom im vlastnym- "mladenci" a "devy".
PS: Pri vsetkej ucte... riesime kktiny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

|
Zaslal: 04 Feb 2006, 16:00 Predmet: |
|
|
AFA mi nestoji za rec... Mne jednoducho ti chlapci pripadali pri Kotlebovi dost mlado, pricom popri ich veku mi tie drsne vyrazy pripadali dost smiesne. No yo, sak ked ich tam bolo 15-20... Mozme to teda nazvat jazykom im vlastnym- "mladenci" a "devy".
PS: Pri vsetkej ucte... riesime kktiny. |
sak oki,... cital si niekedy ustanovenia SP? prijmaju od 15 rokov,... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

|
Zaslal: 04 Feb 2006, 16:15 Predmet: |
|
|
| To znamena? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

|
Zaslal: 04 Feb 2006, 16:22 Predmet: |
|
|
| To znamena? |
ze sa tam nejake to dieta moze objavit, len pochybujem ze priamo v uzkej spolocnosti kotlebu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1613 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 05 Feb 2006, 11:24 Predmet: |
|
|
Hmm. Ani sa vam necudujem ze mate taketo nazory, ked vsetko mate iba z medii
Skuste sa raz prist pozret na akciu SP a potom mozte nieco kecat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

|
Zaslal: 05 Feb 2006, 13:48 Predmet: |
|
|
ze sa tam nejake to dieta moze objavit, len pochybujem ze priamo v uzkej spolocnosti kotlebu  |
S tym ja uz moc nespravim. Uz som ti napisal, ze ich kludne mozme nazvat jazykom im vlastnym- "mladenci" a "devy", pre tvoj klud mozem este dodat "mladeznikov". Vyber si co len chces, mne to pripadalo smiesne- nech to nazveme akokolvek. A pri vsetkej ucte... rovnako smiesne mi pripada, ked tu v suvislosti s touto temou argumentujes tym, ze par tych deti poznas a myslis si, ze by som neustal, keby som aj len s jednym z nich mal konflikt- 1. je to irelevantne, 2. takmer nic o mne nevies... |
|
| Návrat hore |
|
 |
POiNTER Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.05.2005 Príspevky: 347 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 05 Feb 2006, 16:12 Predmet: |
|
|
| hezo napísal: |
Hmm. Ani sa vam necudujem ze mate taketo nazory, ked vsetko mate iba z medii |
Cital som si niekolko tych clankov na ich stranke...a mozem ti povedat ze sa hanbim za to ze su na slovensku aj takyto "ludia"...ja som hrdy na to ze som slovak, ale to na co sa oni hraju je hanba...stacilo par clankov a urobil som si presny obraz o tychto fasistoch. (aj ked si oni velmi dobre davaju pozor ake slova pouzivaju...aj tak su to fasisti). Len jedna otazka...naco su im tie uniformy?....uniformy nosia len ti, co chcu bojovat...lebo si nevedia inak presadit svoj stupidny nazor. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1613 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 05 Feb 2006, 17:00 Predmet: |
|
|
| POiNTER napísal: |
| Cital som si niekolko tych clankov na ich stranke...a mozem ti povedat ze sa hanbim za to ze su na slovensku aj takyto "ludia"...ja som hrdy na to ze som slovak, ale to na co sa oni hraju je hanba...stacilo par clankov a urobil som si presny obraz o tychto fasistoch. (aj ked si oni velmi dobre davaju pozor ake slova pouzivaju...aj tak su to fasisti). Len jedna otazka...naco su im tie uniformy?....uniformy nosia len ti, co chcu bojovat...lebo si nevedia inak presadit svoj stupidny nazor. |
konkretizuj ake clanky |
|
| Návrat hore |
|
 |
POiNTER Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.05.2005 Príspevky: 347 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 05 Feb 2006, 17:10 Predmet: |
|
|
| hezo napísal: |
| konkretizuj ake clanky |
Niekolko clankov z tychto http://www.nss.sk/pospolitost/hlavna.htm
Velmi ma pobavila najme tato veta:
| pospolitost napísal: |
| Prejav Vodcu bol mnohokrát prerušený potleskom, skandovaním národných hesiel a ováciami. Vodcu a aj ostatných účastníkov pobavila účasť skupinky narkomanov, ktorí sa primitívnym spôsobom snažili narušiť priebeh pokojne prebiehajúcej akcie. |
Ale je tam toho naozaj viac na pobavenie...staci si to chvilu citat...a je uplne jasne naco sa ti "hitlerjugend" hraju ...akoze je to vazne dost okate.
PS: neodpovedal si mi na otazku s tou uniformov |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

|
Zaslal: 05 Feb 2006, 19:23 Predmet: |
|
|
| S tym ja uz moc nespravim. Uz som ti napisal, ze ich kludne mozme nazvat jazykom im vlastnym- "mladenci" a "devy", pre tvoj klud mozem este dodat "mladeznikov". Vyber si co len chces, mne to pripadalo smiesne- nech to nazveme akokolvek. A pri vsetkej ucte... rovnako smiesne mi pripada, ked tu v suvislosti s touto temou argumentujes tym, ze par tych deti poznas a myslis si, ze by som neustal, keby som aj len s jednym z nich mal konflikt- 1. je to irelevantne, 2. takmer nic o mne nevies... |
ono povedal som to na ich obranu, lebo to co si napisal si zase vacsina vylozi ze tam boli 15 rocne decka, ktore maju vyholene hlavy a idu za SP a ked ich niekto stretne na ulici su mu na smiech,...
1.to ze to je irelevantne, no ani by som nepovedal, vzhladom na to, ze vacsina deti nie je nebezpecnych, kdez to tie tvoje "deti" o ktorych nam tu rozpravas su trosku viac nebezpecne,...
2.kedysi sme si vymenili par SS, ale to zdaleko neobsiahlo celok "o tebe" takze v tom mas pravdu,... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|