hadia zena? IMHO nudne, i ked o schopnostiach niet pochyb
ad. Fizzy - ma velmi egoistkych kamaratov a nechce v ich ociach klesnut
ad. Barbora - sice ukazala, ze vie aj rozpravat, ale usmev jej isiel lepsie
Asi tak...navyse, ked to nebolo ziadne prekvapenie.M@rt1n napísal:to trvalo kym to povedali som myslel ze zaspim
ja by som siel sam , lebo pozri ked isli spolu ludia si povedali ze su egoisti ze chceli ist s nim aj ked je najlepsi a ma najvacsiu sancu , keby isiel sam par ludi bhy povedalo ze je to egoista ze s avysral na kamosov a isiel sam , ale ja by som povedal je najlepsi tak preco neist sam , ale keby som bol v jeho skupine a ko sa radili ze chcu ist s nim tka by som mu povedal ze nech ide sam , lebo ma najvacsiu sancu vyhrat .Zaxman napísal:čo by ste urobili keby ste na fizzyho mieste ?? mal sa rozhodnuť či pojde dalej ako skupina breakfast alebo ako sam ??............no rozum radi chod sam vyhraš iba pre seba 3M ale chalani sa potom asi na teba vyseru tak ako si to spravil ty .........
alebo srdce chod ako skupina a vyhraš pre seba 300 000 a všetko bude ok
Máš pravdu, urobil by som to isté ako ty.. Podľa mňa sa zachovali dosť sebecky a takým kamarátom by som naplul do tvárekubodinho napísal:ja by som siel sam , lebo pozri ked isli spolu ludia si povedali ze su egoisti ze chceli ist s nim aj ked je najlepsi a ma najvacsiu sancu , keby isiel sam par ludi bhy povedalo ze je to egoista ze s avysral na kamosov a isiel sam , ale ja by som povedal je najlepsi tak preco neist sam , ale keby som bol v jeho skupine a ko sa radili ze chcu ist s nim tka by som mu povedal ze nech ide sam , lebo ma najvacsiu sancu vyhrat .