Slovensko má talent
-
LLucia
Star
- Kontaktovať používateľa:
Z tej Gyongy (či ako sa to vlastne píše) spravili umelo hviezdu. Jej spev nie je vyslovene zlý, ale taký úžasný talent teda zďaleka nie je. Oveľa viac sa mi dnes páčila Senioranka, lebo to bolo aspoň zábavné.
A aj keď chalani z Breakfans majú nepochybne talent, je mi dosť čudne keď počúvam tie ich reči, lebo je zjavné že do kamery hovoria čosi iné ako to čo cítia. Nech si medzi sebou najskôr vyriešia ambície jednotlivcov a potom nech vystupujú ako "one crew". Pôsobilo to zle.
Do finále by som z tohto kola šupla Senioranku a asi Ervína.
A aj keď chalani z Breakfans majú nepochybne talent, je mi dosť čudne keď počúvam tie ich reči, lebo je zjavné že do kamery hovoria čosi iné ako to čo cítia. Nech si medzi sebou najskôr vyriešia ambície jednotlivcov a potom nech vystupujú ako "one crew". Pôsobilo to zle.
Do finále by som z tohto kola šupla Senioranku a asi Ervína.
ja by som siel sam , lebo pozri ked isli spolu ludia si povedali ze su egoisti ze chceli ist s nim aj ked je najlepsi a ma najvacsiu sancu , keby isiel sam par ludi bhy povedalo ze je to egoista ze s avysral na kamosov a isiel sam , ale ja by som povedal je najlepsi tak preco neist sam , ale keby som bol v jeho skupine a ko sa radili ze chcu ist s nim tka by som mu povedal ze nech ide sam , lebo ma najvacsiu sancu vyhrat .Zaxman napísal:čo by ste urobili keby ste na fizzyho mieste ?? mal sa rozhodnuť či pojde dalej ako skupina breakfast alebo ako sam ??............no rozum radi chod sam vyhraš iba pre seba 3M ale chalani sa potom asi na teba vyseru tak ako si to spravil ty .........
alebo srdce chod ako skupina a vyhraš pre seba 300 000 a všetko bude ok
-
Thrash/Death
Star
-
GIGABYTE
King
Máš pravdu, urobil by som to isté ako ty.. Podľa mňa sa zachovali dosť sebecky a takým kamarátom by som naplul do tvárekubodinho napísal:ja by som siel sam , lebo pozri ked isli spolu ludia si povedali ze su egoisti ze chceli ist s nim aj ked je najlepsi a ma najvacsiu sancu , keby isiel sam par ludi bhy povedalo ze je to egoista ze s avysral na kamosov a isiel sam , ale ja by som povedal je najlepsi tak preco neist sam , ale keby som bol v jeho skupine a ko sa radili ze chcu ist s nim tka by som mu povedal ze nech ide sam , lebo ma najvacsiu sancu vyhrat .
-
den333
Professional
hej hej kramar to tam dava
Michal Cervienka bol fakt uzasny take precitene vystupenie som este nevidel a bolo vidno ze to hral od srdca
// Kramar:pocasie to je dobra relacia, niekto tam zacina niekto tam konci
jak dodzubal rakovsku tak jej treba lol
// Lucia bola dost dobra osobne sa mi to pacilo viac ako Gyongyi a nikdy by som nepovedal ze ma 14 rokov...
Michal Cervienka bol fakt uzasny take precitene vystupenie som este nevidel a bolo vidno ze to hral od srdca
// Kramar:pocasie to je dobra relacia, niekto tam zacina niekto tam konci
// Lucia bola dost dobra osobne sa mi to pacilo viac ako Gyongyi a nikdy by som nepovedal ze ma 14 rokov...
Ten kameraman bol vyborny
Snad to potom v zostrihoch na nete nezmazu 
Nevidel som uvodne cisla, ale mam to nahrate, takze snad pozriem neskor.
Ta brusna tanecnica tazi iba z nedostatku konkurencie, tvrdim to vzdy a tvrdit budem - oproti skutocnym brusnym tanecniciam je to uplna lamka lamkata, ked sa mi bude velmi chciet tak vyhrabem video z dovolenky, tam je jedna dobra
Akordeonista bol vyborny, ten by mal urcite postupit a potom aj nepocujuci tanecnik.
A alternativna haluz...to bolo dost zle, keby sa aspon hybali naraz, ale v jednej chvili tam ani nevedeli co maju robit(jeden vzadu kyval rukou a ked videl ze vsetci uz robia iny pohyb, tak zmenil aj on
)
Dobri boli aj old school brothers...ale dnes bude este typek s tym jojom ci co to je a toho vo finale chcem. Takze tu mam trojicu ludi, ktorych chcem vo finale a postupit mozu iba dvaja
Ale aj Sean Paul a folklorny subor bola dobra kombinacia
///kameraman tocil brusnu tanecnicu a na konci jej cisla spadol
////no ty kokso, Slizo musi postupit, on je u mna horuci adept na vitazstvo v celej show
////Erika Dance: takto ma vyzerat skupinove cislo, skoda, ze dnes maju taku velku konkurenciu
////Duo Fernando tiez dobre, no na finale to asi nie je
Nevidel som uvodne cisla, ale mam to nahrate, takze snad pozriem neskor.
Ta brusna tanecnica tazi iba z nedostatku konkurencie, tvrdim to vzdy a tvrdit budem - oproti skutocnym brusnym tanecniciam je to uplna lamka lamkata, ked sa mi bude velmi chciet tak vyhrabem video z dovolenky, tam je jedna dobra
Akordeonista bol vyborny, ten by mal urcite postupit a potom aj nepocujuci tanecnik.
A alternativna haluz...to bolo dost zle, keby sa aspon hybali naraz, ale v jednej chvili tam ani nevedeli co maju robit(jeden vzadu kyval rukou a ked videl ze vsetci uz robia iny pohyb, tak zmenil aj on
Dobri boli aj old school brothers...ale dnes bude este typek s tym jojom ci co to je a toho vo finale chcem. Takze tu mam trojicu ludi, ktorych chcem vo finale a postupit mozu iba dvaja
Ale aj Sean Paul a folklorny subor bola dobra kombinacia
///kameraman tocil brusnu tanecnicu a na konci jej cisla spadol
////no ty kokso, Slizo musi postupit, on je u mna horuci adept na vitazstvo v celej show
////Erika Dance: takto ma vyzerat skupinove cislo, skoda, ze dnes maju taku velku konkurenciu
////Duo Fernando tiez dobre, no na finale to asi nie je
Super, Michalovi divaci potvrdili, ze je sef. Teraz to bude mat porota poriadne tazke.
Na moje prekvapenie sa Slizo do uzsieho vyberu nedostal, co ma trochu prekvapilo, ale co uz.
Postupenie OSB ma tiez trochu prekvapilo, ale v podstate to porota zhodnotila a zhrnula spravne.
Kazdopadne si to zasluzia.
Na moje prekvapenie sa Slizo do uzsieho vyberu nedostal, co ma trochu prekvapilo, ale co uz.
Postupenie OSB ma tiez trochu prekvapilo, ale v podstate to porota zhodnotila a zhrnula spravne.
Kazdopadne si to zasluzia.
-
tonken
Medium Expert
pre mna dalsia komercna a uboha relacia ktora sa mi nepacila od zaciatku akurat som sa na tom smial ze ako niektory dokazu klesnut... cest vynimkam
najviac ma dorazilo ked dnes na nedelnajsej omsi mal nas farar kazen a nejako do toho zakomponoval aj slovensko ma talent a kecal o relacii... na hlavu na hlavu
ubohe ubohe... dedinka nasa 
najviac ma dorazilo ked dnes na nedelnajsej omsi mal nas farar kazen a nejako do toho zakomponoval aj slovensko ma talent a kecal o relacii... na hlavu na hlavu